Görüş Bildir
Haberler
TV
Gördüğünüz An 'Bu Dizi Hâlâ Final Yapmadı mı?' Diyeceğiniz Kabak Tadı Veren Yerli Diziler

Gördüğünüz An 'Bu Dizi Hâlâ Final Yapmadı mı?' Diyeceğiniz Kabak Tadı Veren Yerli Diziler

Halihazırda Türk televizyonlarında entrika ve dramın harman olduğu yapımlardan tutun da komediye kadar pek çok dizi mevcut. Fakat bunlardan bazıları o kadar uzun zamandır ekranlardaki görenler 'Bu dizi hâlâ yayınlanıyor mu?' diye şaşırmaktan kendini alıkoyamıyor. İşte final vakti yaklaşan yerli diziler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kardeşlerim

1. Kardeşlerim

İzlerken 'Sanırım evrendeki tüm kötülükler bu ailenin peşinde!' diye düşünmeden edemeyeceğiniz Kardeşlerim, tam 83 bölümdür her yeni bölümüyle gözyaşı ve hüznü üzerinden asla eksik etmiyor. Bizler de 'Yeter bu insanların bu kadar çektiği!' diyerek artık bir final kararı alınması gerektiğini belirtiyoruz.

2. Yargı

2. Yargı

Kanal D'nin bomba dizisi Yargı son dönemin en sevilen dizilerinden olsa da anlatmak istediği her şeyi anlatması ve güzelim senaryonun dizinin ömrünün uzun tutulması için dağılmaması için 'tadında' bir finalle bitirilebilir. Tabii bu naçizane fikrimiz!

3. Yasak Elma

3. Yasak Elma

FOX ekranlarının entrika kraliçeleri Yıldız ve Ender'le 178 bölümdür süren dizisi Yasak Elma, artık başlangıç noktasındaki konusundan çok uzak bir yerde. 178 bölümdür senaryolaştırılacak hikâyeyi nereden buluyor bu senaristler anlamasak da Yıldız ve Ender'in entrikaları hâlâ kendini izletiyor.

4. Üç Kız Kardeş

4. Üç Kız Kardeş

Dizide de rol alan İclal Aydın'ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş, romana sadık kalınmasıyla çok iyi bir dizi olsa da 2 sezon ve 42 bölümle daha fazla uzayıp hikâyeyi tüketmeden bitebilir. Tabii anlatılacak daha çok şey varsa bilemeyiz!

5. Alparslan: Büyük Selçuklu

5. Alparslan: Büyük Selçuklu

2 sezon 47 bölümdür ekranlarda olan Alparslan: Büyük Selçuklu, akıcı hikâyesiyle muhteşem bir dönem dizisi. Dizi daha ne kadar uzun sürer bilemeyiz ama popülerliğini kaybetmeden güzel bir final yapabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Camdaki Kız

6. Camdaki Kız

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız tam 74 bölümdür ekranlardaymış! Nalan'ın Sedat'la evlendiği o ilk anlardan beri ekran başındaki izleyiciler, şimdilerde Nalan'ın verdiği bambaşka sınavları görünce 'Şu kız da bir gün yüzü görsün.' diyordur bizce!

7. Kuruluş Osman

7. Kuruluş Osman

Burak Özçivit'li Kuruluş Osman, tam 4 sezon ve 119 bölümle Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizileri arasında yer alıyor. Ufukta herhangi bir final kararı olmasa da sizce de bu dizi biraz fazla uzamamış mı?

8. Arka Sokaklar

8. Arka Sokaklar

Bu konuda adeta bir rekor sahibi olan Arka Sokaklar tam 17 sezon ve 638 bölümdür Kanal D ekranlarında! Birkaç aydır yapım şirketinde yaşanan bazı sorunlar nedeniyle yayınlanamasa da dizinin final yapmaya hiç niyeti yok. Bakalım ne zaman geri dönecek?

9. Gönül Dağı

9. Gönül Dağı

TRT'de yayınlanan Gönül Dağı, kendi gününün en sevilen dizilerinden biri. Ufak bir kasabada yaşayan insanların yaşantılarını konu alan Gönül Dağı 2020'den beri ekranlardaymış! Final yapacağı söylentileri ortalarda dolaşsa da reytinglerde rekor sonuçlar elde eden dizinin akıbeti bakalım ne olacak?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
8
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilkat Mamuk

Üç Kız Kardeş leş bir dizi. Kitaba sadık kalındığını yazmışsınız da kitabı okumadığınız belli.