Görüş Bildir
Haberler
İkonik Final Sahneleriyle Unutulmazlar Arasına Yerleşmiş 15 Yerli Dizi

İkonik Final Sahneleriyle Unutulmazlar Arasına Yerleşmiş 15 Yerli Dizi

Didem
16.07.2021 - 08:30

Diziler bizi gerçek hayatın sıkıntı ve stresinden bir nebze olsun uzaklaştırır. Bazen güldürür bazen ağlamaktan gözlerimiz şişer. Herkesin unutamadığı tekrar tekrar izlediği bir dizisi vardır. Bir de onların unutulmaz finalleri. Yayınlandığı andan itibaren efsaneleşmiş, bugün bile hâlâ yayınlanan birçok yerli dizimiz var. Bazıları finaliyle ters köşe yaratıp şoka uğrattı. Bazıları ise mutlu son ile izleyicilerine veda etti. Final sahnesiyle izleyicilerine büyük şok yaratmış yerli diziler hangileri?  Mutlu son ile izleyicilerine adeta teşekkür eden yerli dizilerimiz hangileri? Bizi adeta ekrana kilitleyen yerli dizilerimizin finallerinde hangi olaylar yaşandı? Sizler için derledik.

Dizileri henüz izlemediyseniz uyaralım... SPOILER İÇERİR.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aşk-ı Memnu

1. Aşk-ı Memnu

Bihter'in intiharı, Beşir'in ölümü, Firdevs Hanım'ın felç geçirmesi, Nihal, Adnan Bey, Bülent ve Matmazel'in köşkten ayrılışı... Aşk-ı Memnu efsane bir sonla televizyon ekranlarına veda etmişti.

2. Ezel

2. Ezel

Ezel finaliyle izleyicilerine ters köşe yapan dizilerden. Finalde Cengiz uçurumdan düştü. Eyşan'ın ölümünden sonra Ezel, Ramiz Dayı'nın verdiği yüzükteki zehri içip intihar etti. Fakat son sahne için bir sürü teori var. Ezel'in oğlu Can babasını aramaya gitti. Ona kapıyı açanın kim olduğu ise hâlâ merak konusu.

3. Leyla ile Mecnun

3. Leyla ile Mecnun

Ben de Özledim dizisinde Leyla ile Mecnun dizisinin finali hakkında ''Mecnun geçirdiği kaza ile yatağa düşüyor ve annesi terk ediyor. Mecnun'a babası bakıyor. Dizide İsmail Abi bir Japon balığı, Yavuz pencereden sarkan ağaç dalı, Ak Sakallı Dede ise eve gelen doktor, Erdal Bakkal tuzluk, Leylalar ise Mecnun'un ilkokulda aşık olduğu kız. Leyla'nın sürekli değişmesinin nedeninin Mecnun'un TV'de izlediği dizilerdeki kızları gözünde canlandırması...'' denildi.

4. Adını Feriha Koydum

4. Adını Feriha Koydum

Finalde yaşadıkları ayrılığın bir yanlış anlaşılma sonucu olduğunu öğrenen Emir ve Feriha tekrar evlenmeye karar verdi. Ancak dizi bu kez alışık olduğumuz gibi mutlu son ile bitmedi. Feriha'nın eski nişanlısı Halil hastaneden kaçıp Feriha'yı vurdu. Dizi daha sonra ''Emir'in Yolu'' olarak devam etse de beklenen ilgiyi görmedi.

5. Poyraz Karayel

5. Poyraz Karayel

Finalde tam her şey düzeldi, Ayşegül ve Poyraz sonunda mutlu olacak derken, Çınar'ın ölümüyle çılgına dönen Nevra, benzinlikte Ayşegül'ü sırtından bıçakladı. Ayşegül Poyraz'ın kollarında öldü. Bu acıya dayanamayan Poyraz ise hastaneye kapatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yaprak Dökümü

6. Yaprak Dökümü

Finale Ali Rıza Bey'in ölümü damga vurdu. Ali Rıza Bey'in ölümü ile yıkılan Tekin ailesi ise Trabzon'a yerleşmeye karar verdi. Oğuz suçunu itiraf ederek hapse girdi, Şevket hapisten çıkarak özgürlüğüne kavuştu. Necla ve Ali Sarpel'in boşanma davası sonuçlandı. Sarpel, Necla'nın hamile olduğunu öğrendi. Sedef ve Emir evlendi. Leyla ve Necla'nın sarılma sahnesi de izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

7. Öyle Bir Geçer Zaman Ki

7. Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Finalde Mete, Tuğrul'u uzun uğraşlar sonucu bırakmaya karar verdi. Tuğrul'u işkence ettiği kızlardan biri öldürdü. Osman dergi çıkarmaya başladı. Berrin ile Hakan tekrar yakınlaştı. Hasefe Nine aldığı evlenme teklifiyle şok yaşadı. Tüm aile Soner'le Bahar'ın düğününde buluştu.

8. Kuzey Güney

8. Kuzey Güney

Banu çocuğunu kaybetmeye dayanamadı ve Güney'in gözleri önünde intihar etti. Kuzey ile Cemre sonunda kavuştu ve evlendi. Güney ise hapse girdi.

9. Çukur

9. Çukur

Final bölümünde Yamaç, Vartolu, Cumali Çukur'dan ayrılan Amca'yı tuzağa düşürdü. Amca herkese lanet ederek can verdi. Ayşe'nin ölümüne dayanamayan Murtaza'nın intiharı izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Final bölümünde Çukur savaşını Koçavalı ailesi kazandı. Diziden ayrılan diğer oyuncularında final bölümünde olmaları büyük beğeni topladı. Çukur kendine yakışan efsane bir sonla veda etti.

10. İçerde

10. İçerde

Final bölümünde Sarp, Kebapçı Celal çetesini çökerttiği için plaket ve madalya aldı. Umut Sarp'a verdiği sözü tutup teslim oldu. Celal ikinci kez tutuklanıp hapse girdi. Bu duruma daha fazla dayanamadığı için kendini astı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Medcezir

11. Medcezir

Medcezir dizisi mutlu son ile final yapanlardan. Orkun Yaman'ı bıçakladı, Mira ise hastaneye kaldırıldı ve son çare ameliyata girdi. Hikaye üç ay sonrasına atladı. Mira ve Yaman birliktelerdi ve çevresindeki insanlar mutlu bir şekilde hayatlarına devam ediyorlardı. Orkun ise akıl hastanesine kapatılmıştı.

12. Avrupa Yakası

12. Avrupa Yakası

Aslı, Cem'den hamileydi ve tekrar evlenme kararı aldılar. Burhan Altıntop, Makbule ile olan evliliğini bedavaya getirmek için Aslı ve Cem ile beraber düğün yaptı ancak son sahnede Burhan düğünden kaçtığı görüldü. Aslı'nın hamilelik haberini Tahsin ve İfot'a Volkan verdi. Dayı olacağı için çok mutlu olan Volkan, yapacağı albümün parasını Aslı'dan aldı. Sürpriz konukların katıldığı final bölümüyle Avrupa Yakası hâlâ en çok izlenen diziler arasında.

13. Karadayı

13. Karadayı

Halk kahramanı ilan edildikten sonra Mahir, beş yılın ardından hapisten çıktı. Geçen beş yıldan sonra Mahir Feride'ye kavuştu ve Kara ailesinin kurduğu yeni hayatı izledik.

14. Ufak Tefek Cinayetler

14. Ufak Tefek Cinayetler

Dizi süresince dönen tüm entrikalara rağmen Ufak Tefek Cinayetler mutlu son ile izleyicilerine veda etti. Merve ve Kerim aşklarını yaşamaya karar verdi. Pelin ve Taylan mutlu hayatlarına geri döndü. Oya ve Serhan ise güzel bir düğünle evlendi.

15. Bir Erkek Bir Kadın

15. Bir Erkek Bir Kadın

Kadın erkek ilişkilerini tüm doğallığıyla izleyiciyle buluşturan 1 Erkek 1 Kadın dizisinin son sezonunda Ozan ve Zeynep evlendi. İkiz bebekleri Melike ve Ömer dünyaya geldi. Finalde ise Ozan yurt dışından iş teklifi aldı. Çift çocukları ile beraber yurt dışına taşınma kararı aldı.

Bunlar da ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
18
5
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın