Görüş Bildir
Haberler
TV
Devam Etse Çok Daha İyi Yerlere Gelebilecekken Gözlerimizin Önünde Resmen Harcanan Yerli Diziler

etiket Devam Etse Çok Daha İyi Yerlere Gelebilecekken Gözlerimizin Önünde Resmen Harcanan Yerli Diziler

Türk televizyonlarında izlediğimiz çoğu dizi mükemmel bir senaryo ve oyunculuğa sahip olsa da ne yazık ki hak ettiği değeri göremeyerek ekran yolculuğuna erken veda eden çok fazla dizi mevcut. Bu dizilerden en akılda kalanlarını sizler için sıraladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Avlu

1. Avlu

Ekranlara aniden veda eden Avlu, kesinlikle TV sektöründe hakkı en fazla yenen yapımların başında geliyor. Ne ara final yaptığını dahi anlamadığımız Avlu umarız tekrardan hak ettiği yer olan ekranlarda yer alır.

2. Kurt Seyit ve Şura

2. Kurt Seyit ve Şura

Kıvanç Tatlıtuğ'u Kurt Seyit karakteriyle gördüğümüz Kurt Seyit ve Şura, Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılması ve yerine Fahriye Evcen'in girmesiyle biraz hızlı yoldan finale gitmişti. 21 bölüm süren dizi daha uzun sürmeliydi.

3. Mahkum

3. Mahkum

FOX ekranlarının fenomen yaratan dizisi Mahkum, Barış Yesari gibi ikonik bir karakterlerle uzun süre hafızalarımızdan gitmemişti. İkinci sezon reytinglerinin düşmesiyle ekranlara veda eden diziye biraz daha şans verilmeliydi.

4. Menajerimi Ara

4. Menajerimi Ara

Tam olarak rahat kafayla izlenecek bir dizi olan Menajerimi Ara, en iyi uyarlama dizilerden biri olabilir. Türk televizyonlarında bolca gördüğümüz kaos ve entrikanın arasında adeta can suyu gibi gözüken dizi daha uzun ömürlü olsa tadından yenmezdi.

5. Kaçak Gelinler

5. Kaçak Gelinler

Ekranlara aniden ve gerçekten saçma bir final sahnesiyle veda eden Kaçak Gelinler kesinlikle böyle bir son hak etmemişti. Televizyonların ihtiyaç duyduğu komedi unsurunu mükemmel şekilde sunan dizi yeniden devam edecek diye çok bekledik ama olmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son Yaz

6. Son Yaz

Savcı Selim ve Akgün'ün enfes uyumuyla izlediğimiz Son Yaz, final haberiyle hayranlarını çok fazla üzmüştü. Kendine has bir hayran kitlesi dahi olan dizi neden böyle aniden bitti hiç anlamadık!

7. Ramo

7. Ramo

Son mafya dizilerinden olan Ramo, Adana'nın muazzam sıcağında geçen sürükleyici bir diziydi. 40 bölüm süren dizi aslında tadında bir final yapsa da benzer dizilerin daha uzun sezonlar sürmesi izleyicileri biraz hayal kırıklığına uğratmıştı.

8. Tatlı Küçük Yalancılar

8. Tatlı Küçük Yalancılar

Pretty Little Liars'ın Türkiye uyarlaması olan Tatlı Küçük Yalancılar, Büşra Develi, Bensu Soral ve Dilan Çiçek Deniz gibi pek çok önemli oyuncuyu hayatımıza katmıştı. Genç ve dinamik bir dizi olsa da ekranlarda tutunamamıştı.

9. Öğretmen

9. Öğretmen

İlker Kaleli'nin adeta döktürdüğü Öğretmen, çok iyi bir kurguyla ilk bölümüyle büyük heyecan yaratmıştı. Diğer bölümleriyle beklenen ilgiyi ne yazık ki yakalamayan dizi ekranlardan uzaklaşmıştı.

10. Ufak Tefek Cinayetler

10. Ufak Tefek Cinayetler

İkonik bir karakter olan Merve Aksak'la tanıştığımız Ufak Tefek Cinayetler ilk sezonuyla resmen büyük olay yaratmıştı. Sonraki sezonunda işleri biraz ağırdan alan dizinin final yapması elbette kaçınılmaz oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Evlilik Hakkında Her Şey

11. Evlilik Hakkında Her Şey

Gökçe Bahadır'ın rol aldığı Evlilik Hakkında Her Şey, birbirinden tamamen farklı görüşlerdeki kadınların evlilik hakkındaki düşünceleri ve yaşadıklarını anlatıyordu. Vallahi bu dizi devam etse çok daha iyi yerlere gelirdi.

12. Çarpışma

12. Çarpışma

Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun partner olduğu Çarpışma ekranlara iddialı bir giriş yapsa da izleyici bu çiftin uyumundan mıdır yoksa senaryodan mıdır diziden pek hoşlanmamıştı. Sonuç olarak Çarpışma erken final yaptı.

13. Kusursuz Kiracı

13. Kusursuz Kiracı

İlk bölümüyle Türk televizyonlarının alıştığı senaryo tipinden çok daha farklı bir kurguyla karşımıza çıkan Kusursuz Kiracı, sosyal medyada gerçekten 'farklı bir iş' olarak görülmüştü. Birkaç bölüm sonra o gizemli havasından eser kalmayan dizi biraz senaryo azizliğine uğradı diyebiliriz.

14. Siyah Beyaz Aşk

14. Siyah Beyaz Aşk

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın muhteşem uyumuna bir kez daha şahit olduğumuz Siyah Beyaz Aşk iyi bir iş olsa da 32 bölümle ekran yolculuğunu tamamlamıştı. Kesinlikle daha uzun sürmeliydi.

15. Üç Kuruş

15. Üç Kuruş

Çukur ve İçerde gibi iddialı bir yapım olarak hayatımıza girse de beklenen ilgiliyi bir türlü göremeyen Üç Kuruş, dizide zaman atlaması bile yapmıştı. 28. bölümde ise final kararı alarak ekranlara veda etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Şubat

16. Şubat

32 bölüm süren Şubat, izleyenlerin gözünde apayrı bir yerde tutuluyor. Üzerinden 10 yıl geçse de hala sosyal medyada karşımıza çıkan Şubat, belki tekrardan ekranlarda olur...

17. Bir Peri Masalı

17. Bir Peri Masalı

Son dönemin parlayan yıldızları Alina Boz ve Taro Emir Tekin'in başrollerinde yer aldığı Bir Peri Masalı, FOX ekranlarına iddialı bir giriş yapmıştı. Fakat düşük reytingler diziyi 13. bölümde bitirdi.

18. Kuzgun

18. Kuzgun

İki çok tutan işten sonra bir araya gelen Barış Arduç ve Burcu Biricik'li Kuzgun ne yazık ki beğenilmemişti. Reyting canavarına 21 bölüm dayanan dizi daha sonra ekranlara veda etti.

19. Yalancı

19. Yalancı

Amerikan uyarlaması olan Yalancı orijinal senaryoya uyum sağlamasıyla aslında sevilse de rakiplerini geçebilecek kadar yoğun bir ilgi göremedi. Ne yazık ki bu hikâye tamamlanamadan bitti.

20. Aziz

20. Aziz

Bir dönem dizisi olan Aziz, ilk bölümleriyle çıtayı epey yükseğe koymuştu. Aksiyonun hiç bitmediği dizi bir süre sonra azalan reytinglerle ne yazık ki 28 bölüm sürebildi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
9
9
5
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın