Görüş Bildir
Haberler
TV
Görünce 'Bu Dizi Ne Ara Yayınlandı?' Diyeceğiniz Sadece Birkaç Kişinin İzlediği Yerli Diziler

Görünce 'Bu Dizi Ne Ara Yayınlandı?' Diyeceğiniz Sadece Birkaç Kişinin İzlediği Yerli Diziler

Bazı yerli dizilerin ekran ömrü o kadar kısa sürüyor ki gördüğünüz an 'Böyle bir dizi var mıydı?' diye düşünmeden kendinizi alamazsınız. Bizler de size ufak bir zaman yolculuğu yapmak için sadece birkaç kişinin radarına takılan yerli dizileri sıraladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nasıl Eve Kaldım

1. Nasıl Eve Kaldım

Yeşim Büber, Lale Mansur ve Tamer Karadağlı'yı başrollerinde bir araya getiren Nasıl Evde Kaldım, boşanmış bir kadının hayatını idame ettirmesini anlatıyordu. TRT 1 ekranlarda izlediğimiz dizi birkaç bölüm sürmüştü.

2. N'olur Ayrılalım

2. N'olur Ayrılalım

2016'da FOX ekranlarında yayınlanan bu romantik-komedi dizisi 5. bölümüyle ekranlara veda etmişti. N'olur Ayrılalım reytinglerde istenilen başarıyı sağlayamamıştı.

3. Rengarenk

3. Rengarenk

Selin Şekerci ve Kaan Taşaner'i bir araya getiren Rengarenk, sadece 7 bölüm sürmüş ve ardından final yapmıştı.

4. Mutlu Ol Yeter

4. Mutlu Ol Yeter

Ali Atay, Aslı Enver ve Ertan Saban gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Mutlu Ol Yeter, reytinglerde çok gerilerde olduğu için 7. bölümüyle ekran yolculuğuna veda etti.

5. Kusursuz Kiracı

5. Kusursuz Kiracı

Farklı senaryosu ve şampiyonlar ligi gibi kadrosuyla çok iddialı başlamasına rağmen ilerleyen bölümlerde reytingleri düşen Kusursuz Kiracı, 6. bölümüyle final yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. OKS Anneleri

6. OKS Anneleri

Bir dönem gençlerinin korkulu rüyası OKS'ye ithaf edilen OKS Anneleri, OKS'ye hazırlanan genç öğrenciler ve ailelerinin yaşadıklarını anlatıyordu. Dizi, aldığı yoğun şikayetler nedeniyle erkenden final yapmıştı.

7. Yıldızlar Şahidim

7. Yıldızlar Şahidim

Berk Cankat ve Özge Gürel'i bir araya getiren Yıldızlar Şahidim, 2017'de Star TV ekranlardan yayınlandı. Romantik-drama dizisi 4. bölümüyle final yaptı.

8. Bir Deli Rüzgar

8. Bir Deli Rüzgar

2018'in Eylül ayında yayınlanan Bir Deli Rüzgar, FOX ekranlarında Berk Cankat ve Pınar Deniz'i bir araya getirmişti. Dram türündeki dizi 6. bölümüyle ekranlara veda etmişti.

9. M.U.C.K.

9. M.U.C.K.

2011'de Show TV'de yayınlanan bir gençlik dizisi olan M.U.C.K., Müzik Umutları Cesaret Kanatlarıydı açılımıyla ekranlara gelmişti. Müzik alanında gelişmek isteyen gençlerin yaşadıklarını konu alan dizi, 8. bölümüyle final yapmıştı.

10. Tutar mı Tutar

10. Tutar mı Tutar

Show TV'de yayınlanan Tutar mı Tutar, Paşhan Yılmazel ve Su Kutlu gibi isimlerle yayınlanmıştı. Yeşilçam ve mahalle komedisini bir araya getiren dizi kötü reytinglerin ardından erken final yapmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hayal ve Gerçek

11. Hayal ve Gerçek

Ruhsar'ın yeniden uyarlaması olarak da anılan Hayal ve Gerçek, 2007'de yayınlanmıştı. 9 bölüm süren dizi kötü reytinglerle ekranlara veda etmişti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uygar Aytun

Hiç birinden haberim olmasa da umarım set emekçileri haklarını alabilmiştir. Malum bizler için TV ekranı, onlar için ekmek parası.

Kemal Kabal

Mutlu ol yeter efsanedir ya, unutulmaz. Hatta arşivimde vardır açar açar izlerim :) Neden tutmadı bilmem...

Minerva

Ay OKS annelerini hatırlamaz mıyım. Liseye giriş sınavının adı o zamanlar oksydi zaten benim sınava girdiğim yıldan sonraki zamanlarda SBS olarak değişmişti ... Devamını Gör