Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Fringe'ten Cezailer'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Fringe'ten Cezailer'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
09.10.2022 - 09:50

Dizi arayışına son noktayı koymak için hazırladığımız listeye göz attın mı? Listemizde fantastik diziler, komedi dizileri, dram dizileri, aksiyon dizileri ve çok daha fazlasını bulacaksın. 

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan, seni detaylara ışınlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cars on the Road (2022-)

Cars on the Road (2022-)

Özet: Dizide Şimşek McQueen ve Tow Mater’in maceraları anlatılıyor. Şimşek McQueen, en yakın arkadaşı Tow Mater’in kız kardeşinin düğününün olduğunu öğrendiğinde, onunla birlikte yolculuğa çıkar. Yol boyuncu türlü maceralara atılan ikili, bu süreçte yeni arkadaşlar edinir.

Oyuncular: Owen Wilson, Larry The Cable Guy

Yaratıcı: John Lasseter

Our Girl (2013-2020)

Our Girl (2013-2020)

Özet: Aksiyon dozu yüksek bir savaş draması olan Our Girl'ün konusu şu şekilde: 18. yaş gününde kendisini askeriyenin önünde sarhoş bir halde bulmasıyla Molly’nin hayatı tamamen değişir. Orduya katılmaya karar veren Molly’nin bu isteğine kontrolcü babası karşı çıksa da kızını kararından vazgeçiremez. Onbaşı, Molly’nin asker olabileceğine dair şüpheyle yaklaşsa da Molly, tüm testleri geçmeyi başarır. Görev yeri olarak Afganistan’a gönderilen Molly, burada kendisini kanıtlamak zorundadır.

Oyuncular: Michelle Keegan, Luke Pasqualino, Ben Aldridge

Yaratıcılar: Tony Grounds, David Drury, Anthony Philipson

Kaçış (2022-)

Kaçış (2022-)

Özet: Engin Akyürek'in başrolde olduğu dizi  bir Ezidi köyüne giden, savaş fotoğrafçısı Mehmet'i odağına alıyor ve pek çok ülkeden buraya gelen bir grup gazetenin yaşadıklarını anlatıyor.  Grup, araştırma yapmak için gittikleri köyde, bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşer. Araştırma ekibi, terör örgütünün elinden kurtulmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Oyuncular: Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt

Yaratıcı: Yağız Alp Akaydın

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Falcon and the Winter Soldier (2021)

The Falcon and the Winter Soldier (2021)

Özet: Marvel'ın ikonik ve en sevilen karakterlerinin maceralarını izlemey hazır mısınız? Falcon and the Winter Soldier Disney+ platformu tarafından 6 bölüm halinde uyarlandı. Dizinin başrollerinde ünlü karakterlere, beyazperdede de olduğu gibi Anthony Mackie ve Sebastian Stan ikilisi hayat vermeye devam ediyor.

Oyuncular: Anthony Mackie, Sebastian Stan, Wyatt Russell

Yaratıcı: Malcolm Spellman

Saklı (2021-)

Saklı (2021-)

Özet: BluTV'nin sevilen dizilerinden Saklı'da yasak aşk teması işleniyor. Saklı, ilk kitabını yazma arifesinde olan bir adam ile acı çeken bir kadının küçük bir tatil kasabasında yollarının kesişmesiyle başlayan yasak aşk hikâyesini konu ediyor.

Oyuncular: Hazar Ergüçlü, Defne Kayalar, Fırat Çelik

Yaratıcı: Ömür Atay

Cezailer (2022-)

Cezailer (2022-)

Özet: Rosenhan Deneyi'ni merkezine alan Cezailer'in konu şöyle: Psikiyatr David Rosenhan ile kendisi gibi aklı başında olan yedi arkadaşı, bilim tarihinin en sarsıcı deneylerinden olan Rosenhan Deneyi için farklı psikiyatri hastanelerine yatar ve doktorların kendilerini gerçekten hastalarda ayırt etmelerini bekler. Psikiyatr Mert Güngel, bu deneyi Türkiye’de gerçekleştirmeye karar verir. Bir psikiyatri hastanesine yatan Mert Günel, kısa süreliğine girdiği hastanede mahsur kalır. Bu süreçte Günel, David Rosenhan’ın başına gelen kabusu yaşar. Gün geçtikçe bir psikiyatr olduğu gerçekliğinden uzaklaşan Günel, hastaneden kurtulabilmek için her yolu dener.

Oyuncular: Rıza Kocaoğlu, Yiğit Özşener, Esra Bezen Bilgin

Yaratıcı: Murat Can Oğuz

İçeriğin Devamı Aşağıda

Interview with the Vampire (2022-)

Interview with the Vampire (2022-)

Özet: Anne Rice'ın ikonik romanından uyarlanan dizinde vampirlerin dünyasını izliyoruz. Interview with the Vampire, hayat hikâyesini bir muhabire anlatmaya karar veren, asırlık bir vampir olan Louis’i takip ediyor. 18. yüzyılda Lestat tarafından bir vampire dönüştürülen Louis, bir kan emici olarak geçirdiği yıllarda yaşadığı her şeyi Daniel Malloy adlı bir muhabire anlatmaya karar verir

Oyuncular: Sam Reid, Jacob Anderson, Bailey Bass

Yaratıcı: Rolin Jones

Made for Love (2021-2022)

Made for Love (2021-2022)

Özet: Made for Love, bir teknoloji milyarderiyle evli olan ve bu boğucu ilişkiden çıkış yolu arayan genç bir kadını odağına alıyor. Otuzlu yaşlarında olan Hazel Green, her şeyi kontrol etmek isteyen teknoloji milyarderi Byron Gogol ile boğucu bir evliliğe hapsolmuştur. Kocasından kopmaya çalışan Hazel, bu sırada kocasının beynine onun her hareketini takip etmesini sağlayan devrim niteliğinde bir izleme cihazı yerleştirdiğini fark eder.

Oyuncular: Cristin Milioti, Billy Magnussen, Dan Bakkedahl

Yaratıcılar: Alissa Nutting, Dean Bakopoulos, Patrick Somerville

True Blood (2008-2014)

True Blood (2008-2014)

Özet: Sıra dışı bir vampir hikâyesi anlatan True Blood'ın konu şöyle: Vampirler yüzyıllardır yattıkları tabutlarından artık çıktılar. Japonların özel bir formül ile ürettikleri sentetik kan sayesinde insan kanına ihtiyaç duymadan yaşayan ve topluma karışan bu yaratıklar artık özgürler! Six Feet Under dizisi ile psikolojik dram severlerin gönlüne taht kuran, Oscar ve Emmy ödüllü Alan Ball yapımcılığında kotarılan ve Charlaine Harris imzalı Sookie Stackhouse romanlarından uyarlanan True Blood yayından girdiği dönemden beri vampir alt türünde fırtınalar estirmeye devam ediyor. Sookie Stackhouse rolüyle Altın Küre Ödülü'ne layık görülen Anna Paquin, telepatik güçlere sahip ama Bon temps kasabasında büyükannesi ve erkek kardeşi ile yaşayan sıradan bir garsondur. Kendi halinde küçük kasabalarına yerleşmeye gelen 174 yaşındaki vampir Bill Compton hem Sookie'nin hem de çevresindekilerin hayatını baştan aşağıya değiştirecektir...

Oyuncular: Anna Paquin, Stephen Moyer, Sam Trammell

Yaratıcılar: Alan Ball, Mark Hudis

War of the Worlds (2019-)

War of the Worlds (2019-)

Özet: Bu dizide keskin kalemiyle dikkat çeken H.G. Wells’in ünlü eserlerinden birini uyarlama olarak seyredeceksiniz. Günümüzde geçen dizide önlerine çıkan her şeyi yok eden uzaylı istilası konu ediliyor. Gökyüzünde görülen yabancı cisimler insanları adeta dehşete düşürür. Ancak onların yeryüzüne inmesi ile asıl kıyamet başlar. Bilmedikleri bir güç tarafından istila edilen dünyada hayatta kalmayı başaran bir grup insan başlarına gelecek olan felaketleri çaresizce beklemeye başlar. Hepsinin aklında tek bir soru vardır bu saldırganlar kimdir ve onlardan ne istemektedir? 

Oyuncular: Gabriel Byrne, Léa Drucker, Bayo Gbadamosi

Yaratıcı: Howard Overman

Fringe (2008-2013)

Fringe (2008-2013)

Özet: Fringe'te açıklanamayan fenomenlerden oluşan bir fırtınayı çözmeye çalışan FBI'a bağlı bir ekibin hikâyesi anlatılıyor. Hamburg-Boston seferini yapan 627 no'lu uçak, tüm yolcuları ve mürettebatı bir çeşit kimyasal saldırıya maruz kalmış halde, Boston Logan Havalimanı'na iniş yapar. Bu akıl almaz olayı araştırması içinse FBI Özel Ajanı Olivia Dunham ve John Scott görevlendirilir. Fakat Scott'un bir patlama sonrası komaya girmesi, aynı zamanda sevgilisi olan Dunham'ı harekete geçirir. Bir zamanlar hükümetin gizli deneyleri için çalıştıktan sonra, 17 yıl boyunca bir akıl hastanesine kapatılan Walter Bishop'a ulaşan Dunham, yıllar önce üstü örtülen bir dizi doğaüstü ve paranormal deneyin de yeniden canlanmasına aracı olacaktır. Bu sayede geleneksel bilimin açıklayamadığı vakaları incelemek üzere, İç Güvenlik Teşkilatı'nın üst düzey ajanlarından Phillip Broyles'ın yetkisi dahilinde FBI'a bağlı Fringe ekibi kurulmuş olur. İnandığı bilimsel değerlerin daha ötesini görmeye başlayan Dunham sayesinde biz de, gerçek yaşamlarında hiç kimsenin kendi kimliği ile hareket etmediğini keşfederiz...

Oyuncular: Anna Torv, Joshua Jackson, John Noble

Yaratıcılar: J.H. Wyman, Jeff Pinkner, J.J. Abrams

İçeriğin Devamı Aşağıda

How to Get Away with Murder (2014-2020)

How to Get Away with Murder (2014-2020)

Özet: Viola Davis'in başrolde olduğu bu suç dramasında anlatılan hikâye şöyle: Bir grup hırslı hukuk öğrencisi ile onların kriminal savunma derslerine giren gizemli profesörleri; hem kendi hayatlarını değiştirecek, hem de tüm üniversiteyi çalkalayacak bir cinayet davasına karışırlar.

Oyuncular: Viola Davis, Billy Brown (II), Alfred Enoch

Yaratıcı: Peter Nowalk

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?