Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Andropoz'dan High Water'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Andropoz'dan High Water'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
08.10.2022 - 10:17

Bilim kurgu, dram, komedi, aksiyon... Pek çok türden dizi olsa da bunlardan hangisini izleyeceğine bir türlü karar veremiyorsan içeriğimize göz atmanda fayda var. Türlerine göre dizi önerilerine yer verdiğimiz listede ilgili yapımların detaylı künye bilgilerine ulaşacaksın.  

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan, seni detaylara ışınlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kördüğüm (2016)

Kördüğüm (2016)

Özet: Varlıklı ve araba tutkunu olan iki iş insanının yolu, idealist bir çocuk doktoru olan Naz'la kesişir ve ortaya aşk, sadakat ve entrika denkleminde bir hikâye çıkar.

Oyuncular: İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Ali İl

Yaratıcı: -

High Water (Wielka woda / 2022-)

High Water (Wielka woda / 2022-)

Özet: Yıl 1997. Kęty kasabası büyük bir felakete sebep olacak yıkıcı bir sel tehlikesiyle karşı karşıyadır. Bu durum bilim insanları ve yerel yönetimi hayati kararların eşiğine sürükler...

Oyuncular: Damian Krajczyk, Kuba Sprenger, Agnieszka Zulewska

Yaratıcı: -

Lore (2017-2018)

Lore (2017-2018)

Özet: Gerçek olaylardan esinlenen bu antoloji dizisinin her bölümünde farklı bir hikâye anlatılıyor. Vampirler, zombiler, kurtadamlar, hayaletler, seri katiller, cadılar gibi birçok korku efsanelerinin konu edildiği dizinin oyuncu kadrosunda Aaron Mahnke, Colm Feore, Adam Goldberg, Robert Patrick, Holland Roden, Campbell Scott, Kristen Cloke, Jason Davis gibi isimler yer alıyor.

Oyuncular: Maimie McCoy, Rosalind Eleazar, Ella Edward

Yaratıcı: -

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hunters (2020-)

Hunters (2020-)

Özet: Suç draması olarak keyifli bir seyir zevki sunan Hunters, yıldız oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Hunters, kendi adaletlerini sağlamaya çalışan bir grup Nazi avcısının hikayesini konu ediyor. 1977 yılında New York City’de yaşayan bir grup insan, yüzlerce yüksek rütbeli Nazi’nin toplumun içinde yaşadığını keşfeder. Grup, Nazilerin ABD’de Fourth Reich’ı kurma planları yaptığını öğrenince, vakit kaybetmeden harekete geçmeye karar verir. Nazi avcıları, bu kanlı planı durdurmak için zorlu bir mücadeleye atılır.

Oyuncular: Al Pacino, Logan Lerman, Jerrika Hinton

Yaratıcı: David Weil

Goliath (2016-2021)

Goliath (2016-2021)

Özet: Heyecanlı ve bir o kadar da sürükleyici bir dizi olan Goliath'ın konusu şöyle: Yoldan çıkan bir avukat, kendisini ihraç eden eski firmasından intikam alma fırsatı veren bir dava bulur. Zaman, intikam zamanı!

Oyuncular: Billy Bob Thornton, Diana Hopper, Nina Arianda

Yaratıcı: David E. Kelley

Tokyo Vice (2022-)

Tokyo Vice (2022-)

Özet: Jake Adelstein’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizi, ünlü gazetecinin maceralarını takip ediyor. Dizide Tokyo Metropolitan Polis Merkezi'nde yaşanan yolsuzluklar ve bunları açığa çıkaran gazetecinin hikâyesi anlatılıyor. 

Oyuncular: Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rachel Keller

Yaratıcı: J.T. Rogers

La Casa de Papel: Kore (Money Heist: Korea - Joint Economic Area / 2022-)

La Casa de Papel: Kore (Money Heist: Korea - Joint Economic Area / 2022-)

Özet: Efsane dizi La Casa de Papel'in Kore versiyonunda bir grup yetenekli hırsız, Güney ve Kuzey Kore'nin ortak darphanesini ele geçiriyor. Hemen işe koyulan polis, bir yandan rehineleri güvenli bir şekilde kurtarmaya çalışırken bir yandan da hırsızların başındaki ismi yakalamaya uğraşıyor.

Oyuncular: Yoo Ji-tae, Yunjin Kim, Park Hae-Soo

Yaratıcı: Ryu Yong-jae

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Longest Night (La noche más larga / 2022)

The Longest Night (La noche más larga / 2022)

Özet: Son derece tehlikeli bir katil olan Simon Lago'nun kaldığı psikiyatri hastanesi, bir grup silahlı adam tarafından kuşatma altına alınır. Onların amacı Lago'yu kaçırmaktır. Ancak hastane yönetimi saldırı karşısında direnme yolunu seçince işler çığırından çıkar.

Oyuncular: Luis Callejo, Alberto Ammann, José Luis García Pérez

Yaratıcılar: Xosé Morais, Victor Sierra

Kaçak Gelinler (2014-2015)

Kaçak Gelinler (2014-2015)

Özet: Farklı geçmişlere ve karakterlere sahip üç kadın, evlilik arifesindeyken kaçar. Bu üç kaçak gelinin yolları İzmir'de kesişir ve bundan sonraki yaşamlarında da kader ortaklıları devam edecektir.

Oyuncular: Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu

Yönetmen: İnci Balabanoğlu Ahıska

Kevin Can F**k Himself (2021-2022)

Kevin Can F**k Himself (2021-2022)

Özet: Oldukça eğlenceli bir dizi olan Kevin Can F**k Himself'in konusu şöyle: Büyürken herkesin bir şekilde yolunun kesiştiği, kendisine yöneltilen şakaları kaldırabilen Allison McRoberts evlendiğinde, kocasının büyük bir piyango kazandığı düşünülür. Artık gözleri açılan Allison, hayatındaki adaletsizliklere isyan etmeye başlar. Bu durum, yıllarca kime ve neye güldüğümüzü sorgulamamıza neden olur. 

Oyuncular: Annie Murphy, Mary Hollis Inboden, Alex Bonifer

Yaratıcı: Valerie Armstrong

Andropoz (2022-)

Andropoz (2022-)

Özet: Dizi, adından da anlaşılacağı üzere orta yaş bunalımına giren bir tuhafiyeciyi odağına alıyor. Evli ve iki çocuk babası olan tuhafiyeci Yusuf, 50’li yaşlarının başında orta yaş bunalımına girer. Bedeninin yaşlanmasını kafasına takan Yusuf, hem dış görünüşünü hem de yaşam tarzını değiştirmek ister. Yusuf’un en büyük hayali ise, Meryem ile evlendiği günden beri oturduğu evden ayrılıp, deniz kenarında bir eve taşınmaktır. Hayalini gerçekleştirmeye çalışan Yusuf, evi almak için mücadele ederken kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

Oyuncular: Engin Günaydın, Tamer Karadağlı, Derya Karadaş

Yaratıcılar: Durul Taylan, Yağmur Taylan

İçeriğin Devamı Aşağıda

Night Sky (2022)

Night Sky (2022)

Özet: Bilim kurgu ve fantastik öğelerle beslenen gerilim dozu yüksek dizi yıllar önce arka bahçelerinde gömülü bir oda keşfeden bir çifti takip ediyor. Ida sayesinde çift, ıssız bir gezegene yol alabilmektedir. Franklin ve Irene, bu sırrı öğrendiklerinden beri özenle korur. Ancak Jude adlı esrarengiz genç bir adam hayatlarına girdiğinde, çok iyi bildiklerini sandıkları odanın hayal edebileceklerinden daha fazla sırrı barındırdığını öğrenirler.

Oyuncular: Sissy Spacek, J.K. Simmons, Chai Hansen

Yaratıcı: Holden Miller

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın