Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Big Little Lies'tan You're the Worst'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Big Little Lies'tan You're the Worst'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
28.08.2022 - 10:19

Dizi önerileri yaptığımız listenin bir yenisiyle karşındayız! Bu listede bilim kurgudan drama, polisiyeden aksiyona pek çok türden dizi önerileriyle karşılaşacaksın.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan, seni detaylara ışınlıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gypsy (2017)

Gypsy (2017)

Özet: Gypsy, hastalarının hayatlarına kendini fazla kaptıran terapist Jean Holloway'i takip ediyor. Jean Holloway, orta yaşlarında olan bir psikologdur. Kocası Michael ve kızları Dolly ile mutlu bir hayatı vardır. Başarılı bir psikolog olan Jane, hasta doktor sınırını aşar ve etik olmayan bir biçimde zaman zaman hastalarını manipüle eder. Hastalarının hayatlarını etkileyen kişilerle iletişime geçerek onların hayatını değiştiren Jane için artık sınırlar ortadan kalkmıştır.

Oyuncular: Naomi Watts, Billy Crudup, Sophie Cookson

Yaratıcı: Lisa Rubin

The Girl Before (2021)

The Girl Before (2021)

Özet: Psikolojik gerilimi anbean hissettiren The Girl Before, Jane adlı bir kadını odağına alıyor. Jane, esrarengiz bir mimar tarafından tasarlanan minimalist bir evde yaşama fırsatı yakalamıştır. Evde yaşamasının tek bir yolu vardır. Mimarın oluşturduğu kurallara herkes uymak zorundadır. Jane, evin kendini hiç beklenmedik açılardan değiştirdiğini hissetmeye başlar. Jane, evde kalan önceki kiracı olan Emma ile ilgili bazı gerçekleri keşfeder. Emma ile Jane birbirine benziyordur. Jane, Emma ile aynı kaderi paylaşıp paylaşmayacağını sorgulamaya başlar.

Oyuncular: Ben Hardy, Gugu Mbatha-Raw, Jessica Plummer

Yaratıcı: J.P. Delaney

You're the Worst (2014-2019)

You're the Worst (2014-2019)

Özet: Dizi, aralarındaki tüm iniş çıkışlara rağmen birlikte olmaya devam eden bir çifti merkeze alıyor. Jimmy Shive-Overly narsist ve küstah bir karaktere sahipken Gretchen Cutler ise insanları mutlu etmeye çalışan ve kendine zarar vermeye meyilli biridir. Oldukça zorlu bir süreçten geçen Gretchen, Jimmy’nin de yardımlarıyla depresyondan çıkar. Özel hayatlarında yaşadıkları türlü trajedilerin ardından birlikte olmaya karar veren çift, hayatlarını değiştirecek çalkantılı bir birlikteliğe adım atar.

Oyuncular: Chris Geere, Aya Cash, Desmin Borges

Yaratıcı: Stephen Falk

İçeriğin Devamı Aşağıda

Slow Horses (2022-)

Slow Horses (2022-)

Özet: Gary Oldman'ın başrolde olduğu dizi polisiye ve gizem unsurlarıyla harmanlanıyor. Slow Horses, kariyerlerini sonlandıran hataları nedeniyle MI5'in çöplük departmanında görev yapan, zeki ama huysuz Jackson Lamb liderliğindeki bir İngiliz istihbarat ajanları ekibine odaklanıyor.

Oyuncular: Gary Oldman, Jack Lowden, Kristin Scott Thomas

Yaratıcı: Will Smith

In from the Cold (2022-)

In from the Cold (2022-)

Özet: Eski bir Rus casusu ve bekar bir anne olan bir kadın, gizemli düşmanına karşı mücadele ederken kızını da ihmal etmemelidir.

Oyuncular: Margarita Levieva, Ivanna Sakhno, Lydia Fleming

Yaratıcı: Adam Glass

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (2022)

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (2022)

Özet: Hayal kırıklıklarıyla dolu sıkıcı bir yaşamı olan Anna, evinin karşısına taşınan karizmatik bir adam ve kızını görünce içine bir umut kaplar. Ta ki gizemli bir cinayete tanık olana kadar...

Oyuncular: Kristen Bell, Tom Riley, Michael Ealy

Yaratıcılar: Rachel Ramras, Hugh Davidson, Larry Dorf

Toy Boy (2019-)

Toy Boy (2019-)

Özet: Striptizci Hugo, sevgilisinin kocasını öldürdüğü suçlamasıyla hapse mahkûm edilir. Suçsuz olduğunu kanıtlayamayan Hugo, hapiste geçen yedi yılın sonunda bir avukat aracılığıyla şartlı serbest bırakılır. Şimdi kendisine bunu yapanların peşine düşecektir.

Oyuncular: Jesús Mosquera, Cristina Castaño, María Pedraza

Yaratıcılar: César Benítez, Juan Carlos Cueto, Rocío Martínez Llano

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Endgame (2022)

The Endgame (2022)

Özet: The Endgame, bir suç dehası olan Elena Federova'yı odağına alıyor. Elena Federova, yakın zamanda yakalanan uluslararası bir silah tüccarı olan ve hapishanede bile bir dizi iyi koordine edilmiş banka soygununu yönetmeyi başaran parlak bir suç makinesidir. Büyük prensiplere sahip, acımasız ve sosyal olarak dışlanmış bir kadın olan FBI ajanı Val Turner, Elena Federova'nın tüm planlarını bozmak için hiçbir şeyden vazgeçmeyecektir.

Oyuncular: Morena Baccarin, Ryan Michelle Bathe, Costa Ronin

Yaratıcılar: Nick Wootton, Jake Coburn

Big Little Lies (2017-2019)

Big Little Lies (2017-2019)

Özet: Görünüşte şahane hayatlara sahip üç kadının yollarının bir cinayetle kesişmesini takip eden Big Little Lies, Liane Moriary’nin aynı adlı çok satan romanından uyarlandı. Çocukları anaokuluna giden kadınlar, veli toplantısı esnasında gerçekleşen bir cinayeti aydınlatmaya çalışıyor. Bu kadınlardan ikisini Nicole Kidman ve Reese Witherspoon canlandırıyor.

Oyuncular: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley

Yaratıcılar: Liane Moriarty, David E. Kelley

The Deuce (2017-2019)

The Deuce (2017-2019)

Özet: 1970'li yıllarda yükselişe geçen ve 1980'lerde de devam eden seks endüstrisini odağına alan diziNew York'un porno ve fahişeliğin yaygın olduğu dönemine bakış atıyor.

Oyuncular: James Franco, Maggie Gyllenhaal, Chris Bauer

Yaratıcı: David Simon, George Pelecanos

The Get Down (2016-2017)

The Get Down (2016-2017)

Özet: Baz Luhrmann'ın yaratıcısı olduğu The Get Down, müzikal dram türünde bir dönem dizisi. Dizi punk, disco ve hip-hop'un müzik piyasasını sallamaya başladığı 1970'li yıllarda geçiyor ve South Bronx gençlerinin piyasadaki müzik anlayışını nasıl değiştirdiğini takip ediyor.

Oyuncular: Justice Smith, Shameik Moore, Herizen F. Guardiola

Yaratıcı: Baz Luhrmann

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rome (2005-2007)

Rome (2005-2007)

Özet: Bir dönem dizisi olan Rome, Altın Küre ve Emmy dâhil birçok ödüle aday gösterildi. Dizide Julius Caesar yönetimindeki Roma İmparatorluğu'nun Galya'da ve Mısır'daki mücadelesi ve ülkede yaşanan iç çekişmeler anlatılıyor.

Oyuncular: Kevin McKidd, Ray Stevenson, Ciarán Hinds

Yaratıcılar: John Milius, William J. MacDonald, Bruno Heller

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın