Görüş Bildir
Haberler
Filmlerdeki Adrenalini Uzun Süre Yaşamak İsteyenlerin Mutlaka İzlemesi Gereken En İyi Gerilim Dizileri

Filmlerdeki Adrenalini Uzun Süre Yaşamak İsteyenlerin Mutlaka İzlemesi Gereken En İyi Gerilim Dizileri

Begüm
09.08.2022 - 20:25

Adrenalin ile dolu gerilim filmleri hayranı mısınız? Artık adrenalini daha uzun süre boyunca hissetmek istiyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz. Daha fazla ve uzun soluklu adrenalin için ihtiyacınız olan şey en iyi gerilim dizileri! En iyi psikolojik gerilim dizileri ve daha fazlası ile adrenalini damarlarınızda hissedeceğinize eminiz. İşte gizem gerilim dizileri ile hazırlanmış, gerilim dizilerine doyacağınız listemiz burada. Keyifli izlemeler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tokyo Vice (2022-...)

1. Tokyo Vice (2022-...)

IMDb: 8,0

Amerikalı gazeteci Jake Adelstein’ın hikayesine odaklanan Tokyo Vice'ta Tokyo'nun bambaşka bir yüzü gözler önüne seriliyor. Tokyo Polis Merkezi'ne gelen ve Tokyo'da yaşanan yolsuzluklar üzerine çalışan gazeteci Adelstein bunları çözmeye ve duyurmaya çalışırken kendisini farklı hikayelerin içerisinde bulur. 

Oyuncular: Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rachel Keller

Yönetmen: J.T. Rogers

2. Outer Range (2022-...)

2. Outer Range (2022-...)

IMDb: 7,1

Wyoming'in vahşi doğasını keşfetmeye başlayan çiftli sahibi Royal Abbott doğanın içerisinde oldukça ilginç ve açıklanamaz bir durum keşfeder. Keşfettiği bu gizemi anlamlandırmaya çalışırken hem ailesini hem de çiftlikteki topraklarını korumak ve savaşmak zorundadır. 

Oyuncular: Josh Brolin, Imogen Poots, Lili Taylor

Yönetmen: Brian Watkins

3. The Girl Before (2021)

3. The Girl Before (2021)

IMDb: 6,5

Esrarengiz bir mimarın tasarladığı evde oturmaya hak kazanan Jane kendi halinde biridir. Özel tasarım ve bambaşka bir tarzda olan bu evde oturmanın bazı kuralları vardır. Jane evin kurallarına uymak zorundadır. Zaman içerisinde evin değiştiğini hisseden Jane kendinden önceki kiracı Emma ile ilgili yeni bilgiler edinir. Jane, öğrendiği bilgiler ile Emma'ya çok fazla benzediğini fark eder. Kendi kaderinin de Emma gibi olmaması için uğraşır.

Oyuncular: Ben Hardy, Gugu Mbatha-Raw, Jessica Plummer

Yönetmen: J.P. Delaney

4. The Envoys (2021)

4. The Envoys (2021)

IMDb: 7,2

Kayıp bir dini şifacının ardında bıraktığı gizemi ortaya çıkarmaya çalışan iki rahip kendilerini bu gizemi çözmeye adar. İpuçlarını ve delilleri takip ederken yol boyunca sırlarla yaşayan bir psikiyatrı topluluğu onlara eşlik eder. Rahipler dini inançları ile fiziksel dünya arasında gidip gelirken bu gizemi çözmeye odaklanırlar. Bu gizemin arkasında bambaşka hikayeler vardır.

Oyuncular: Miguel Ángel Silvestre, Luis Gerardo Méndez, Irene Azuela

Yönetmen: Hiromi Kamata, Martino Zaidelis

5. Slow Horses (2022-...)

5. Slow Horses (2022-...)
postkolik.com

IMDb: 7,7

Oldukça başarılı olan Jackson Lamb yaptığı hatalardan dolayı kariyerinden olmuştur. Yaptıklarından dolayı en kötü departmanda çalışmak zorunda kalan Lamb oldukça zeki olmasına rağmen huysuz biridir. İngiliz İstihbarat Ajanları'na Lamb ile odaklanan Show Horses istihbarat ekibinin karşısına çıkanlara odaklanıyor.

Oyuncular: Gary Oldman, Jack Lowden, Kristin Scott Thomas

Yönetmen: Will Smith

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. In From The Cold (2022-...)

6. In From The Cold (2022-...)

IMDb: 6,2

Eski bir Rus casusu yeni hayatına adım atarken bir seçim yapmak zorundadır. ABD hükümetine yardım etmek için ya ailesini tehlikeye atacaktır ya da geçmişini açıklayacaktır. Aynı zamanda bir anne olduğu için bu durum oldukça zordur. Geride bıraktığı biyolojik mühendislik ürünü ile birlikte seçimler arasında zorlanır. 

Oyuncular: Margarita Levieva, Ivanna Sakhno, Lydia Fleming

Yönetmen: Adam Glass

7. The Endgame (2022)

7. The Endgame (2022)

IMDb: 6,7

Uluslararası silah tüccarı Elena Federova yakalanmış ve hapse atılmıştır. Fakat hapiste bile soygunları koordine eden Federova gerçek bir suç dehasıdır. Prensiplerine bağlı FBI ajanı Val Turner ise toplum tarafından pek sevilmeyen biridir. Varını yoğunu Federova'nın planlarını bozmaya adamıştır.

Oyuncular: Morena Baccarin, Ryan Michelle Bathe, Costa Ronin

Yönetmen: Nick Wootton, Jake Coburn

8. Shining Girls (2022-...)

8. Shining Girls (2022-...)

IMDb: 7,4

Büyük ve acımasız bir saldırıdan kurtulan gazetecenin hayatına odaklanan Shining Girls bir suç polisiyesi. Saldırıdan sonra her şey Kirby Mazrachi, için değişmiştir. Saldırıyı düzenleyen suçluların peşine düşen gazeteci bir dizi olayı aydınlatmaya çalışır.

Oyuncular: Elisabeth Moss, Wagner Moura, Phillipa Soo

Yönetmen: Silka Luisa

9. Archive 81 (2022)

9. Archive 81 (2022)

IMDb: 7,3

Dan Turner hasar görmüş video kasetleri restore ettiği bir iş yapmaktadır. İşe başlar başlamaz kendisini Melody Pendras'ın oldukça tehlikeli olan tarikatının içine girmiş şekilde bulur. Video kasetlerin her biri tarikatı ve o süreci gözler önüne serer. Bunun üzerine Dan, Pendras'ı 25 yıl önceki sondan kurtarmaya çalışır.

Oyuncular: Mamoudou Athie, Dina Shihabi, Martin Donovan

Yönetmen: Rebecca Sonnenshine

10. Severance (2022-...)

10. Severance (2022-...)

IMDb: 8,7

Bir çip ile iş ve yaşam arasındaki bilgi ve dengeler artık ayrılabilmektedir. Lumon bu çip ve iş ile uğraşan oldukça esrarengiz bir şirkettir. Şirkette iş ile yaşamlarını ayıran kişilere ve yaşananlara odaklanılıyor. 

Oyuncular: Adam Scott, Zach Cherry, Britt Lower

Yönetmen: Dan Erickson

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. American Horror Stories (2021-...)

11. American Horror Stories (2021-...)

IMDb: 6,1

Bir korku antolojisi olan American Horror Stories her bölümde farklı bir mit, efsane veya halk hikayesi üzerine odaklanıyor. Hikayeler ve efsaneler üzerinden uyarlanan korku ve gerilim dolu hikayeler bambaşka dünyalara açılıyor.

Oyuncular: Merrin Dungey, Paris Jackson, Sierra McCormick

Yönetmen: Ryan Murphy, Brad Falchuk

12. Who Killed Sara? (2021-2022)

12. Who Killed Sara? (2021-2022)

IMDb: 6,4

Kardeşi Sara'yı öldürmekle suçlanan Alex suçsuz olmasına rağmen tam 18 yıl hapis yatmıştır. Hapisten çıkar çıkmaz gerçek suçluları bulmaya karar verir. İçeride geçirdiği 18 yılın bedelini gerçek katilleri bularak ödetmek ister. Sara2nın katillerinin peşine düşen Alex çok daha ilginç ve karanlık şeyler öğrenecektir.

Oyuncular: Manolo Cardona, Carolina Miranda, Ginés García Millán

Yönetmen: José Ignacio Valenzuela

13. The Spy (2020)

13. The Spy (2020)

IMDb: 7,9

1960'larda İsrail adına Suriye'de casusluk yapan ajan İsrail’in en ünlü ajanı Eli Cohen'in hayatına odaklanılıyor. Yeni görevi için Şam'a giden Cohen kısa zaman içinde sosyetenin arasına girer. Girdiği sosyetenin ardından kendini politikanın da içine kabul ettiren Cohen Suriye'nin politik kararlarına yön vermeye başlar.

Oyuncular: Sacha Baron Cohen, Noah Emmerich, Waleed Zuaiter

Yönetmen: Gideon Raff

14. Into The Night (2020-...)

14. Into The Night (2020-...)

IMDb: 7,1

Dünyada yaşanan kozmik bir olay ile güneş herkesi öldürmeye başlar. Güneşten kaçmak için her zaman karanlıkta olan bir yere gitmeye karar veren bir adam bindiği uçağı kaçırır. Uçaktaki bir grup insan ile birlikte güneşten kaçmak için hep Batı'ya doğru seyahat etmeye başlar. Güneşe yakalanmadan hayatta kalma mücadelesi verirken kendi aralarında da anlaşmazlıklar çıkar.

Oyuncular: Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Stefano Cassetti

Yönetmen: Jason George

15. Ratched (2020-...)

15. Ratched (2020-...)

IMDb: 7,2

İş arayan Mildred bir akıl hastanesinde hemşire olarak işe başvurur. İnsanların zihinleri ile ilgili oldukça rahatsız edici deneyler yapılan bu hastanede hemşire olarak çalışmaya başlar. Zaman içerisinde işinde ne kadar iyi olduğunu göstererek sağlık sisteminin içine sızmayı başarır. Mildred bir hemşireden daha fazlasıdır...

Oyuncular: Sarah Paulson, Finn Wittrock, Cynthia Nixon

Yönetmen: Evan Romansky, Ryan Murphy

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Snowpiercer (2020-...)

16. Snowpiercer (2020-...)

IMDb: 6,9

Dünyanın tamamı buzla kaplandıktan 7 yıl sonra buzullardan kaçarak hayatta kalmayı başaran insanlar vardır. Kurtulan bu kişilerin hepsi dünyanın etrafını dolaşan Snowpiercer isimli trendedir. Tren de tıpkı dünyadaki gibi farklı sınıflara ayrılmıştır. Oldukça adaletsiz bir düzenin olduğu bu trende zorlu yaşam koşulları isyanlara sebep olur.

Oyuncular: Daveed Diggs, Jennifer Connelly, Mickey Sumner

Yönetmen: Josh Friedman, Graeme Manson

17. Behind Her Eyes (2021)

17. Behind Her Eyes (2021)

IMDb: 7,2

Tek başına çocuğunu büyüten ve bekar bir anne olan Louise geçimini sağlayabilmek için iş arar. Bir psikiyatri kliniğinde iş bulan Louise zaman içerisinde kliniğin sahibi olan psikiyatr ile yakınlaşmaya başlar. Psikiyatr evlidir ve zaman içerisinde Louise doktorun karısı ile de yakınlaşmaya başlar...

Oyuncular: Simona Brown, Tom Bateman, Eve Hewson

Yönetmen: Steve Lightfoot

18. Dark Desire (2020-...)

18. Dark Desire (2020-...)

IMDb: 6,5

Alma Solares işinde oldukça başarılı bir avukattır, aynı zamanda da üniversitede profesörlük yapmaktadır. Yargıç olan eşi Leonardo ile yaşamaktadır. Alma bir gün yakın arkadaşının boşanmasını atlatmasına yardımcı olmak için onunla bir hafta sonuna tatiline gider. Tatilde 23 yaşındaki Dario ile tanışan Alma tatil boyunca farklı duygular yaşar. Evine geri dönerken tüm bunları geride bırakmaya kararlıdır fakat işler hiç sandığı gibi gitmez...

Oyuncular: Maite Perroni, Erik Hayser, Alejandro Speitzer

Yönetmen: Leticia Lopez-Margalli

19. Lupin (2021-...)

19. Lupin (2021-...)

IMDb: 7,5

Suçsuz olduğu halde işlemediği bir suçla suçlanan Assane Diop'ın babası bir gün ölür. Diop'un hayatı bu ölümle değişir. Yıllar sonra babasının intikamını almak için suçluların peşine düşen Diop intikam peşindeyken Arsène Lupin’den ilham alır. 

Oyuncular: Omar Sy, Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme

Yönetmen: George Kay

20. Biohackers (2020-...)

20. Biohackers (2020-...)

IMDb: 6,8

Almanya'nın en iyi üniversitesinde tıp okumaya başlayan Mia oldukça başarılı bir öğrencidir. Mia özellikle biyolojik saldırılar ile ilgilenir. Zaman içerisinde profesör Tanja Lorenz'in ilgisini çeker. Yakınlaşmaya başlamaları ile Mia aile trajedisi ile profesörün ortak bir noktada, komplo teorisinde buluştuğunu anlamaya başlar...

Oyuncular: Luna Wedler, Jessica Schwarz, Thomas Prenn

Yönetmen: Christian Ditter

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Alice in Borderland (2020-...)

21. Alice in Borderland (2020-...)

IMDb: 7,6

Tüm gününü oyun oynayarak geçiren Ryohei Arisu işsizdir. Bir gün uyandığında Tokyo'da her şeyin değiştiğini fark eder. Kendisini ve arkadaşlarını bir oyun içinde bulan Arisu hayatta kalmak için oyunu kurallara uygun şekilde oynamak zorundadır.

Oyuncular: Kento Yamazaki, Tao Tsuchiya

Yönetmen: Tsuyoshi Imai

22. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (2022)

22. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (2022)

IMDb: 6,3

Kalbi kırık ve üzgün olan Anna günlerini eline şarap kadehini alıp sokağı izlemekle geçer. Artık bir rutine bağlayan Anna'nın hayatı karşıya kızı ile birlikte taşınan yakışıklı komşuları ile değişir. Anna tam hayatının düzeleceğini düşünürken karanlık bir cinayete tanık olur. 

Oyuncular: Kristen Bell, Tom Riley, Michael Ealy

Yönetmen: Rachel Ramras, Hugh Davidson, Larry Dorf

23. My Name (2021)

23. My Name (2021)

IMDb: 7,8

Babası öldükten sonra babasının ölümünü öğrenmek için bir suç çetesine giren Yoon eş zamanlı olarak ölümü aydınlatmak için polis merkezine de köstebek olarak girer. İki farklı hayat yaşayan Yoon'un tek isteği babasının ölümündeki gizemi çözmektir. Zaman içerisinde Yoon'un ikili hayatı birbiri ile kesişmeye başlar ve işler farklı bir boyut kazanır.

Oyuncular: So-Hee Han, Ahn Bo Hyun, Sang-ho Kim

Yönetmen: Kim Jin-min

24. Equinox (2020-...)

24. Equinox (2020-...)

IMDb: 6,1

Bir gün içi öğrencilerle dolu bir otobüs aniden ortadan kaybolur. O zamanlar bir çocuk olan Astrid otobüsün bir anda kaybolmasına tanık olur. Bu esrarengiz ve gizemli olay Astrid için bir travmaya dönüşür. Bu olaydan 20 yıl sonra Astrid o otobüsten kurtulan bir kişi olduğunu öğrenir. Onunla iletişim kurmaya çalıştığında bu kişi de gizemli bir şekilde ölür. Bunun üzerine Astrid gizemi çözmeye ve gerçekleri bulmaya çalışır. 

Oyuncular: Danica Curcic, Lars Brygmann, Karoline Hamm

Yönetmen: Tea Lindeburg

25. Stay Close (2021)

25. Stay Close (2021)

IMDb: 6,9

Megan üç çocuğu olan ve yaşamak için kendi halinde çalışan biridir. Ray ise bir dönem oldukça umut vaat eden bir fotoğrafçıdır. Bir gün Megan'ın arkadaşı Lorraine ortadan kaybolur. Larraine'in ortadan kaybolması ile dedektif Broome bu ikilinin hayatına girer. Lorraine'i araştırırken ortaya çıkan bir ipucu Megan, Broome ve Ray'in tüm hayatını değiştirir.

Oyuncular: Cush Jumbo, James Nesbitt, Richard Armitage

Yönetmen: Harlan Coben

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın