Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! Enigma'dan Yetimhane'ye Günün Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! Enigma'dan Yetimhane'ye Günün Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan günün yüksek puanlı film önerileri istesine geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

John Wick (2014)

John Wick (2014)

IMDb: 7.4

Özet: Emekliye ayrılmış bir tetikçi olan John Wick'in hayatı, eşinin yakalandığı ölümcül bir hastalık ile alt üst olmuştur. Karısından geri kalan tek şey ise can yoldaşı bildiği köpekleri olmuştur. Ancak bir gün evlerini basan gangsterların köpeği de öldürmesi, John'un intikam ateşi ile yanıp tutuşarak hareket almasına neden olacaktır. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan genç adam, kendini New York sokaklarında nefes kesici bir kovalamacanın içinde bulur. 

Oyuncular: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen

Yönetmen: David Leitch, Chad Stahelski

Aliens (1986)

Aliens (1986)

IMDb: 8.4

Özet: Bilim kurgu film türü denildiği zaman belki de ilk akla gelen filmlerden biri olan Aliens, hiç bilmedikleri bir gezegene iniş yapmak zorunda kalan bir ekibin maceralarla dolu olan yaşam mücadelesini konu ediniyor. 

Oyuncular: Sigourney Weaver, Michael Biehn, Carrie Henn

Yönetmen: James Cameron

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981)

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981)

IMDb: 8.4

Özet: Arkeolog Dr. Indiana Jones, Ark of the Covenantt'i bulması için Amerikan Hükümeti tarafından görevlendirilmiştir. Herkesin kutsal güçleri olduğuna inandığı Ark, Hitler'in ajanlarının da peşinde olduğu inanılmaz bir yapıdır. Jones, Marion adındaki eski aşkı ile birlikte uzun soluklu bir maceraya atılacaktır.

Oyuncular: Harrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman

Yönetmen: Steven Spielberg

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Danish Girl (2015)

The Danish Girl (2015)

IMDb: 7.1

Özet: Cinsiyet değiştirme ameliyatı olan bilinen ilk isim olan Lili Elbe'nin hayatını anlatan biyografik-romantik bir filmdir. Einar, Gerda ile evlidir ve Gerdanın resimleri için kadın gibi giyinip karısına modellik yapar. Ancak Einar erkek bedeninde dünyaya gelmiş bir kadın, trans bireydir. Filmin konusu da aslına bakıldığı zaman Einar'ın özüne dönme çabası ve bir yandan yaşadığı aşktır.

Oyuncular: Eddie Redmayne, Alicia Vikander, Amber Heard

Yönetmen: Tom Hooper

Before Sunrise (1995) - Before Sunset (2004) - Before Midnight (2013)

Before Sunrise (1995) - Before Sunset (2004) - Before Midnight (2013)

IMDb: 8.1

Özet: Amerikalı Jesse, Viyana'ya giderken Paris'e dönen bir öğrenci olan Celine ile tanışır. Uzun uzun konuşan ikilinin arasında şaşırtıcı bir bağ oluşur. Jesse, Celine'i Viyana'da onunla birlikte trenden inmeye ikna eder. Jesse'in ertesi sabah ABD'ye uçuşu olduğu için ve kalacak parası olmadığı için, ikili şehri birlikte dolaşmaya başlarlar...

Oyuncular: Ethan Hawke, Julie Delpy,  Andrea Eckert

Yönetmen: Richard Linklater

La Ceremonie (1995)

La Ceremonie (1995)

IMDb: 7,5

Özet: Zengin bir kırsal aile tarafından yeni işe alınan bir hizmetçi, onu işverenlerine karşı isyan etmeye teşvik eden bir postane memuruyla arkadaş olur. İkili ortalığı epey karıştıracaktır.

Oyuncular: Isabelle Huppert, Sandrine Bonnaire

Yönetmen: Claude Chabrol

Naked (1993)

Naked (1993)

IMDb: 7,7

Özet: Johhny, canının istediği yerde canının istediği gibi davranmakta, köşe başlarında kitap okumakta ve yeni insanlarla tanışmaktadır.

Oyuncular: David Thewlis, Katrin Cartlidge

Yönetmen: Mike Leigh

İçeriğin Devamı Aşağıda

Three Colors: Red (1994)

Three Colors: Red (1994)

IMDb: 8,1

Özet: Londra ve Cenevre arasında yarı zamanlı model olarak çalışan üniversite öğrencisi Valentine, köpeğini kazada yaraladığı, yalnız yaşayan emekli yargıç Joseph Kern ile tanışır. İkilinin arasındaki ilişki ve diyalog derinleşir.

Oyuncular: Irene Jacob, Frederique Feder

Yönetmen: Krzysztof Kieślowski

The Strangers (2008)

The Strangers (2008)

IMDb: 6.1

Özet: Başrolünde Liv Tyler'ı izlediğimiz ürkütücü filmde, genç bir çift, izole bir kır evine gelip romantik bir tatil yapmak ister. Ancak gece, kimliği belirsiz üç saldırgan tarafından alıkonulduklarında cehennme dönüşür.

Oyuncular: Scott Speedman, Liv Tyler, Gemma Ward

Yönetmen: Bryan Bertino

Mirrors (2008)

Mirrors (2008)

IMDb: 6.1

Özet: Vahşice sahneleriyle bilinen Mirrors, eski bir polis ve ailesinin, aynaları evlerine giriş kapısı olarak kullanan şeytani bir gücün hedefi olmasını konu alıyor.

Oyuncular: Kiefer Sutherland, Paula Patton, Amy Smart

Yönetmen: Alexandre Aja

The House That Jack Built (2018)

The House That Jack Built (2018)

IMDb: 6.8

Özet: Bu suç filminin hikayesi, son derece zeki bir seri katil olan Jack'i on iki yıl boyunca takip eder. Jack, içindeki çılgın, kana susamış katili geliştirmek için cinayetler işler.

Oyuncular: Matt Dillon, Bruno Ganz, Uma Thurman

Yönetmen: Lars von Trier

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Orphanage (2007)

The Orphanage (2007)

IMDb: 7.4

Özet: Tüylerinizi diken diken yapacak bir korku filmiyle listemize devam ediyoruz. Laura, kocası Carlos ve 7 yaşındaki oğlu Simon'la çok güzel yıllar geçirdiği yetimhaneye geri döner. Hayali, uzun süredir kapalı olan yetimhaneyi restore etmek ve engelli ve hasta çocuklar için yeni bir yaşam alanı oluşturmaktır. Ancak çok geçmeden oğlu, görünmeyen yeni arkadaşıyla iletişim kurmaya başlar.

Oyuncular: Belén Rueda, Fernando Cayo, Roger Príncep

Yönetmen: J. A. Bayona

Concussion (2015)

Concussion (2015)

IMDb: 7.1

Özet: Başrolde Will Smith ve Alec Baldwin'i izleyeceğimiz film, futbol oyuncularının yaşadıkları ciddi sakatlanmaların, kritik seviyedeki kafa yaralanmaların ve travmaların, onları yaşam boyu sakat bırakan beyin sakatlıklarının trajik boyutunu konu ediniyor.

Oyuncular: Will Smith, Alec Baldwin, Albert Brooks

Yönetmen: Peter Landesman

Ford v Ferrari (2019)

Ford v Ferrari (2019)

IMDb: 8.1

Özet: Ford v Ferrari filmi, 1966'daki Le Mans 24 Saat Yarışı’nın gerçek hikayesini konu ediniyor. Amerikalı otomobil tasarımcısı Carroll Shelby ve şoför Ken Miles, Ferrari'yi yenmek uğruna Ford için devrim niteliğinde bir yarış arabası inşa etmeye başlarlar.

Oyuncular: Matt Damon, Christian Bale, Jon Bernthal

Yönetmen: James Mangold

The Imitation Game (2014)

The Imitation Game (2014)

IMDb: 8.1

Özet: II. Dünya Savaşı sırasında, İngiliz İstihbaratı tüm çabalarına rağmen Almanların kullandığı Enigma şifreleme sistemini çözemezler. İngiliz matematik dehası Alan Turing, bir yandan sorunlu özel hayatıyla uzlaşmaya çalışırken bir yandan da diğer matematikçilerin yardımıyla Alman Enigma kodunu kırmaya çalışır.

OyuncularBenedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode

Yönetmen: Morten Tyldum

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın