Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Mehmet Kaya adlı çiftçi ektiği soğanları satamayınca çareyi vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtmakta buldu. 15 dönüm tarlaya ekilen soğanlar için vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çiftçi ise İHA’ya verdiği röportajda emeğinin boşa gittiğini dile getirdi.
Kaynak: Selman Güneş, İHA
Mehmet Kaya, kışın soğan 50 TL’ye satılırken kendisinin şu an 5 TL’ye satamadığını ve tüccarların 2-3 TL fiyat vermesinin maliyeti karşılamadığını anlattı.
Hal böyle olunca soğanları köy halkına dağıtmaya karar veren Mehmet Kaya vatandaşlardan yoğun ilgi geldi ve çevre köylerden arabalarıyla tarlaya gelenler oldu.
İşte detaylar 👇
Ve gelen yorumlar. 👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
2023 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldum. İçerik üretmeye ve dijital yayıncılığa olan ilgimle medya sektöründeki yolculuğuma 2022 yılında Onedio’da başladım. Bu süreçte farklı kategorilerde içerikler hazırlayarak editoryal deneyimimi geliştirdim. Özellikle yaşam haberlerini yakından takip ediyor ve okuyucularla buluşturuyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın