Görüş Bildir

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş'ın İBB Meclisi'ndeki 'Hırsızlara bağırırım' sözleri gündem oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2017 yılında yapılan bir ihale ile ilgili sinirlenen Mansur Yavaş, "Buradan bütün Ankara huzurunda soruyorum. 2017 yılında yapılan bu pahalı ihaledeki park kimin cebine gitti? Çalmışlar, hırsızlık etmişler, belediyeyi soymuşlar. İşin özeti budur" dedi.

2017 yılında yapılan bir ihale ile ilgili sinirlenen Mansur Yavaş, "Buradan bütün Ankara huzurunda soruyorum.  2017 yılında yapılan bu pahalı ihaledeki park kimin cebine gitti? Çalmışlar, hırsızlık etmişler, belediyeyi soymuşlar. İşin özeti budur" dedi.

Mansur Yavaş'ın usulsüzlük karşısında bağırması ise ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin dikkatini çekti ve 'Bağırmayın' dedi. Yavaş ise Köse'ye 'Hırsızlara bağırırım' diyerek yanıt verdi.

İşte o anlar: 👇

Mansur Yavaş hakkında ne düşünüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
222
115
22
5
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ece anay

saplamiş yine iki gözümün çiçeğeee

Ali DİNÇ

Sen çok yaşa Mansur Başkan, bağıracaksın, ipliğini pazara çıkaracaksın hırsız da hırsızlık yapmasaymış, rezil rüsvây edeceksin tabii. Helal olsun 👏

İronici

Senin daşşağını yesinler