Görüş Bildir
Haberler
İzlemelere Doyamıyoruz! İşte Türkiye'de Geçtiğimiz Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

İzlemelere Doyamıyoruz! İşte Türkiye'de Geçtiğimiz Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

claude cahun
25.07.2021 - 19:32

Türkiye'de de hizmet veren online izleme rehberi JustWatch, 12-18 Temmuz tarihlerinde Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmleri açıkladı. 1917'den A Quiet Place'e, El Cid'den Game of Thrones'a geçtiğimiz hafta en çok izlenen 10 dizi ve film şöyle:

Not: Dizi ve filmlerin tanıtımları Beyazperde'den alınmıştır. 

Kaynak: https://www.justwatch.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

En çok izlenen dizilerin son sırasında Beastars yer alıyor.

En çok izlenen dizilerin son sırasında Beastars yer alıyor.

Birbirinde farklı türde canlının bir arada yaşadığı bir dünyada yaşayan nazik bir kurdun sınıf arkadaşı vahşice öldürülür. Cinayetin ardından kurt, yırtıcı güdülerin farkına varır.

9. Lucifer

9. Lucifer

“Cehennem Lordu” Lucifer Morningstar; Los Angeles Polis Departmanı için suçluları yakalamaktadır. Ancak büyük bir sırrı vardır: Bu çekici adam, aslında yeryüzüne düşmüş bir melektir! Neil Gaiman tarafından yaratılan Lucifer, Sandman isimli serinin yardımcı karakterlerinden biriydi ve daha sonra kendi çizgi romanına kavuştu. Çizgi romanlarda, karakter Lux isimli bir barı işletiyor.

8. My Hero Academia

8. My Hero Academia

Profesyonel süper kahraman olmak isteyen bir grup genç, özel yeteneklerle donatılmış insanların yer aldığı bir dünyada zorlu mücadelele girişir. Bu zamana kadar birçok kişi ile savaşmak zorunda kalan ekibin karşısında bu sefer zorlu biri vardır. En güçlü kötü adan Nine ile karşı karşıya olan gençler, onu yenebilmek için bu zamana kadar savaştıkları ile aynı tarafta yer almak zorunda kalır.

7. Rick and Morty

7. Rick and Morty

Çılgın bilim insanı Profesör Rick ve torunu Morty’nin boyutlar arası tuhaf ve tehlikeli yolculuklarını konu alan dizi, yetişkinlere yönelik...

6. Sex/Life

6. Sex/Life

Banliyöde yaşayan Billie iyi bir anne ve eştir. Cooper ile evlenmeden önce Billie'nin bambaşka bir hayatı vardır. Billie, iki küçük çocuğuyla günlük aile hayatına bağlı olsa da geçmişe özlem duyar. Özellikle eski erkek arkadaşı Brad ile olan ilişkisine özlem duyan Billie'nin hayatı, eski sevgilisinin yeniden hayatına girmesiyle bambaşka bir hal alır. Billie, cesur cinsel geçmişi ve mevcut yaşamı arasında ikilemde kalır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Stranger Things

5. Stranger Things

80'li yılları kendine fon yapan Stranger Things, dönemin korku filmlerine selam çakmayı atlamayan bir fantastik gerilim dizisi. Winona Ryder, David Harbour, Cara Buono'yu başrollerinde buluşturan dizi; kaybolan genç bir çocuğu ve onu bulmaya çalışan annesini anlatıyor.

4. Line of Duty

4. Line of Duty

BBC yapımı polisiye dizisi Line of Duty'de komiser yardımcısı Steve Arnott'un yanlışlıkla yaşanan bir ölümü örtbas etmeyi reddedince yolsuzlukla mücadele birimine sürülmesi ve burada yaşananlar anlatılıyor.

3. Game of Thrones

3. Game of Thrones

Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup, huzuru sağlamış olsan bile bu gücü elinde nasıl koruyacaksın? Burada yanlış yapana yer yok, affetmek yok. Kuzey Krallığının hükümdarı Lord Ned Stark, uzun ve zorlu savaşlardan sonra anayurduna dönüp krallığını bütünlük içerisinde tutmayı başarmıştır. Kral Robert Baratheon ile yıllarca omuz omuza çarpışan ve Baratheon'un kral olmasını sağlayan Ned Stark'ın tek istediği kuzey sınırlarını koruyan krallığında ailesiyle ve halkıyla yaşamaktır.

Fakat suyun öte yanında kendi topraklarından ve krallığından kovulduğunu iddia eden Viserys Targaryen , kız kardeşi Daenerys'i barbar kavimlerin başı Han Drogo'ya vererek, güç birliği planları yapmaktadır. Tahtını büyük bir iştahla geri isteyen ama kraliyet oyunlarından habersiz olan Viserys'in planları Kral Baratheon'a ulaşır. Savaş alanında büyük cengaver olan ama ülke ve aile yönetiminde aynı başarıyı tutturamayan Baratheon'un tamamen güvenebileceği ve her yanlış hamlesini arkasından toplayacak yeni bir sağ kola ihtiyacı vardır. Kuzeyin Lordu Ned Stark bu görev için seçilen tek aday isimdir.

Kış yaklaşıyor... Hanedan entrikaları, kapılı kapılar ardında dönen oyunlar, birilerinin kuyusunu kazmak için düşmanın koynuna girmekten çekinmeyen kadınlar, kardeşler arası çekişmeler, dışlanmalar... Hepsi tek bir hedef için: taht kavgası...

2. Naruto: Shippuuden

2. Naruto: Shippuuden

Naruto: Shippuuden, 2.5 yıldır eğitimde olan ve artık büyüyüp olgunlaşmış, içine hapsedilen dokuz kuyruklu şeytan tilkiyi daha iyi yönetebilen Naruto'nun maceralarının devamını anlatıyor.

1. El Cid

1. El Cid

1961 yapımı aynı adlı filmden uyarlanan El Cid dizisi, 11. yüzyılda yaşayan El Cid lakaplı Kastilyalı asilzade ve savaş kahramanı Rodrigo Díaz de Vivar'ın hikâyesini ele alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'de geçen hafta en çok izlenen filmler sıralamasında en sonda ise Top Gun var.

Türkiye'de geçen hafta en çok izlenen filmler sıralamasında en sonda ise Top Gun var.

Top Gun bir onur ödülüdür. Bunu elde etmek için bu alanda mücadele veren herkes heyecan içindedir. Pete Mitchell, yüksek düzeyde eğitim görmek üzere Miramar Donanma Hava Üssü’nde bulunmaktadır ve bu ödülün peşindedir. Aynı zamanda kıdemli pilot Tom Kasansky de bu yola baş koymuştur. İkisi arasında bir rekabet söz konusudur. Mitchell, diğer pilotlar tarafından çok sıcak karşılanan biri değildir çünkü vaktiyle babası, bir kazaya neden olur. O kazada da hem kendi ölür hem de birçok asker şehit olur. Mitchell bir süre sonra Charlotte Blackwood ile tanışır ve onunla aşk yaşamaya başlar. Arkadaşın ölüm haberinin etkisi ile Mitchell, Top Gun ödülünü kaybeder. Ruhsal sorunlar yaşamaya başlar. Gerçek ve kalıcı bir başarı için bir şansı vardır. Yeni görevinin üstesinden gelmek zorundadır...

9. Alpha

9. Alpha

Alpha, sürüsünden ayrı düşen genç bir adamın, sürüsünden ayrı kalan bir kurt ile kurduğu arkadaşlık konu ediliyor. 20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğinde yalnız olduğunu fark eder ve ölüme terk edildiğini anlar. Acımasız, ağır, yabani şartlara karşı hayatta kalmak için mücadele etmesi gerekecektir. Bu sırada sürüsünden ayrılmış bir kurt bulur. Yavaş yavaş kurt ile birbirlerine alışmaya başlarlar ve güvenmeyi öğrenirler. Tüm olumsuzluklara karşı beraber sayısız zorluklardan, tehlikelerden geçerek ölümcül kış gelmeden evlerine ulaşmaya çalışırlar.

8. Slender Man

8. Slender Man

Film İnce, uzun, yüzü olmayan, sürekli takım elbise giyen ve genellikle çocukları hedef alan doğaüstü karakter Slender Man'i odağına alıyor.

7. The Tomorrow War

7. The Tomorrow War

İşgal altında bulunan dünyada insanlar, uzaylılara karşı verdikleri savaşta büyük bir yenilgiye uğrar. Artık değişen düzende yaşayan bilim insanları, sistemi değiştirmek için asker yetiştirmeye karar verir. Savaşa hazırlanmak için yeni bir yol keşfeden bilim insanları tarafından yetiştirilen askerlerin vereceği savaş, insanlığın geleceğini belirleyecektir.

6. Soul

6. Soul

Orta okul müzik öğretmeni Joe Gardner, bir jazz grubu ile birlikte çalışan jazz piyanisti olmanın hayalini kuruyordur. Bunun ardından ilk müzisyenlik deneyimini edinir. New York sokaklarında gezinen adam, birden bire kendini kanalizasyona düşerken bulur. Ancak burası aslında farklı bir dünyaya açılıyordur. Şimdi ise Dünya'ya nasıl geri döneceğini bulması gerekmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Avengers: Endgame

5. Avengers: Endgame

'Avengers Infinity War'un ardından pek çok süper kahraman küle dönüşmüştür. Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, genç Örümcek Adam, Black Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, The Wasp ve Nick Fury gibi pek çok kahraman, Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesi ve kendi dengesini kurması yüzünden yok olmuştur ve dünya umutsuz haldedir. Dünya üzerinde kalan Black Widow, Kaptan Amerika, Thor ve Hulk kendi yaslarını tutmaktayken, Iron ve Nebula ise kontrol edemedikleri bir uzay gemisinin içinde, uzay boşluğunda sürüklenmektedirler. Süper kahramanlar takımı için işler pek de iyi görünmemektedir. Ancak Kuantum Bölgesi'nden çıkmanın bir yolunu bularak Avengers ekibinin kalan üyelerine giden Ant-Man, yeni bir umut ışığı olacaktır. Daha önce var olduğunu bilmedikleri bölgeler, kahramanlar ve evrenlerin varlığını öğrenen ekip, Thanos'un kurduğu bu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en büyük mücadelesine girişeceklerdir. Hepsi kişisel olarak önem verdikleri şeyleri kaybetmiş olan kahramanlarımız için intikam vakti gelmiştir.

4. Space Jam

4. Space Jam

Jordan smaçlamakta, Bugs Bunny sıkıştırmakta ve tüm Looney Tunes starları potaya zıplamakta. Animasyon ve gerçek karakterlerin içiçe geçtiği bu komik filmde, Charles Barkley ve Patrick Ewing gibi NBA yıldızlarının yeteneklerini ele geçiren kötü yaratıklarla Looney Tunes kahramanları bir basketbol maçında karşı karşıya gelirler. Kahramanlarımız ünlü NBA oyuncusu Michael Jordan’dan yardım isterler. Dünyanın hatta evrenin bu en büyük basketbol devinin yardımıyla bakalım bu maçı alabilecekler mi?

3. A Quiet Place

3. A Quiet Place

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmaları değildir. Aile gıcırtı çıkaracak her türlü adımdan, ses yapacak her türlü hareketten uzak durmaktadır. Ancak günün birinde bu sakin hayat, küçük çocukların oyun oynarken bir lambayı devirmeleri ile tepetaklak olur. Durgun sessizliğin içinde çıkan bu ses, ailenin peşindeki varlığın dikkatini hemen çekecek ve aile sessizliklerini bozmanın bedelini ağır ödeyecektir...

2. The Art of Self-Defense

2. The Art of Self-Defense

The Art Of Self-Defense, bir gece saldırıya uğramasının ardından kendisini savunmak için karate öğrenmeye karar veren bir adamın hikayesini konu ediyor. Kırılgan bir adam olan Casey’in hayatı, bir gün sokakta saldırıya uğramasının ardından bambaşka bir hal alır. Yaşadığı saldırı sonrası gururu kırılan Casey, özellikle akşamları dışarıda olmaktan korkar hale gelir. İçine düştüğü bu sıkıntılı durumdan kurtulmak isteyen Casey, kendini korumayı öğrenmek için bir şeyler yapmak ister. Bunun için savunma sanatlarını öğrenmeye karar veren genç adam, soluğu Sensei isimli karate dersleri veren adamın yanında alır. Daha önce karate hakkında hiçbir şey bilmeyen Casey, gizemli bir adam olan öğretmeni sayesinde bilmediği bir dünyaya adım atar. Akıl hocası ile birlikte hem korkutucu hem de eğlenceli bir yolculuğa çıkan Casey, bu süreçte dünyanın ne kadar şiddet dolu bir yer olduğunu keşfeder.

1. 1917

1. 1917

1917, I. Dünya Savaşı sırasında askerlerin hayatını etkileyecek önemde bir mesajı iletmekle görevlendirilen iki askerin hikayesini konu ediyor. konu ediyor. I. Dünya Savaşı sırasında Britanya askeri olan Kıdemsiz Onbaşı Schofield ve Kıdemsiz Onbaşı Blake, gerçekleştirilmesi imkansız gibi görünen bir göreve atanır. Görevleri, zamana karşı yarışırken düşman bölgesini geçerek yüzlerce askerin ölümünü engellemek üzere bir mesaj iletmektir. Blake'in kardeşi de kurtarılabilecek askerlerin arasındadır. Bu durumda Blake'i daha da fazla ciddiye alması gereken bir mücadele bekliyordur.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın