Görüş Bildir
Haberler
Görev Dağılımı Yapıldı: Meclis’in ‘Rabia Naz Komisyonu’ İlk Kez Toplandı

Görev Dağılımı Yapıldı: Meclis’in ‘Rabia Naz Komisyonu’ İlk Kez Toplandı

Batuhan
23.10.2019 - 22:10

Giresun’un Eynesil ilçesinde şüpheli şekilde ölen 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan ve benzeri çocuk ölümlerine ilişkin kurulan Meclis Araştırma Komisyonu ilk toplantısını yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'da yer alan habere göre toplantıda başkan, başkanvekili, sözcü ve katip seçimleri gerçekleştirildi.

AKP'li Cengiz Aydoğdu Komisyon Başkanı oldu

AKP'li Cengiz Aydoğdu Komisyon Başkanı oldu

AKP Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu Komisyon Başkanı seçilirken, AKP Bursa Milletvekili Osman Mesten Başkanvekili, AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz sözcü ve Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir de katip üye oldu.

Komisyon 31 Ekim'de tekrar toplanacak

Komisyon 31 Ekim'de tekrar toplanacak

Komisyon üyeleri; AKP'den, Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, CHP’den; Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Giresun Milletvekili Necati Tığlı ve İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, MHP’den; Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, HDP’den; Ankara Milletvekili Filiz Kerestecioğlu Demir ile İYİ Parti’den İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu seçildi. Komisyon, çalışmalarına 31 Ekim’de toplanarak devam edecek.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Giresun'un Eynesil ilçesinde yaşayan 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan, 12 Nisan günü evinin önünde saat 17:00 sularında ağır yaralı olarak bulunmuş ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocuğunun intihar ettiğine inanmayan baba Şaban Vatan iz sürmüş, kendi imkanlarıyla edindiği bulguları basın ve sosyal medya aracılığı ile paylaşmış, yetkililere Rabia Naz'ın ölümünün aydınlatılması için defalarca çağrıda bulunmuş ve hatta ilçe merkezinde bir de miting düzenlemişti.

Araştırma önergesi reddedilmişti

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
12
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aslan Atasoy

Akp'li başkanın olduğu komisyon soruşturacak öyle mi :) Bugüne kadar bir tane Akp'li belediyenin en ufak bir yolsuzluğu ortaya çıkarılmadı 18 senede altını ç... Devamını Gör

peki siz bunu okuyanlar, ciddi ciddi araştırılacağına inanıyormusunuz ? :)

inanma çünkü böyle birşey olmayacak. :)

Sigurd

Göstermelik bunlar, tepkileri azaltmak için, Bi halt edecekleri yok, oyalama yavaş yavaş insanlara olayı unutturmak, gündemden düşürmek. Ne denirse adına.