Görüş Bildir
Haberler
Gördüğünüz Anda "Ben Bunu Nasıl Kaçırırım Keşke Daha Önceden Bilseydim" Diyeceğiniz 20 İnternet Sitesi

Gördüğünüz Anda "Ben Bunu Nasıl Kaçırırım Keşke Daha Önceden Bilseydim" Diyeceğiniz 20 İnternet Sitesi

esma çetin
17.04.2022 - 11:45

İşinizi kolaylaştıracak ve tasarımlarınızı bir üst noktaya çıkarmaya yardımcı olacak 20 internet sitesini sizler için derledik. Hadi buyurun 👇

Kaynak: https://medium.com/demagsign/20-more-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Calligraphr.com

1. Calligraphr.com

Kişisel yazı fontunuzu oluşturmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Calligraphr.com sayesinde el yazınızı veya kaligrafinizi yazı fontuna dönüştürebilirsiniz. Bu internet sitesini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Belirli bir ücret ödeyerek de pro versiyona geçip hesabınızı yükseltebilirsiniz.

2. Brandmark.io

2. Brandmark.io

İşiniz için logo bulmakta zorlanıyorsanız aradığınız site burası. Brandmark.io sayesinde sosyal medya grafikleri, uygulama ikonları, profesyonel logolar ve kartvizitler yapabilirsiniz. Markanızın ismini, sloganını, marka için düşündüğünüz enerji ve renk paletini seçtikten sonra site size birçok seçenek sunuyor. Seçim yapmak size kalmış!

3. Type-scale.com

3. Type-scale.com

Typescale, projeniz için en uygun yazı boyutunu ölçeklendiren ve size gösteren görsel bir hesap makinesi! Farklı fontlar, boyutlar ve ölçekleri tek site üzerinden görebilirsiniz. Ayrıca bu site, uygulama projeniz için en uygun ölçeği de size öneriyor.

4. Lumen5.com

4. Lumen5.com

Videoya dönüştürmek istediğiniz yazılı bir metniniz var ama nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz? Lumen5.com, yapay zeka kullanarak blog yazılarını videolara dönüştürme konusunda size yardımcı olacaktır. Metninizi yükleyin, video formatı ve stilini seçin, geri kalanı Lumen5 sizin için halletsin!

5. Axiom.ai

5. Axiom.ai

Aixom.ai, iş süreçlerinizi otomatize etmeye ve bu işlemleri paylaşmanıza yardımcı olacak bir tarayıcı asistanı. Bu internet sitesi sayesinde gerekli olan bütün bilgileri çekip Amazon ürün sayfası oluşturabilir, Canva'yı otomatize edebilir, Instagram üzerinden mesaj gönderebilir ve arkadaşlarınızın gönderilerini beğenebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Wayback machine

6. Wayback machine

Wayback machine, gün gün internet sayfalarının ekran görüntüsünü alarak online bir arşiv oluşturan bir internet sitesi. İstediğiniz internet sitesini aratabilir ve seçtiğiniz günde sitenin nasıl gözüktüğüne bakabilirsiniz. Günümüzde kaldırılan veya erişemediğiniz bir içeriği, önceki günlerde alınan ekran görüntülerine bakarak bulabilirsiniz veya bir internet sitesinin önceden nasıl gözüktüğünü merak ediyorsanız bu siteyi kullanabilirsiniz.

7. Duotone

7. Duotone

Duotone'nun birbirinden güzel resimlerini bulun, Unsplash'dan resimler ekleyin veya kendiniz yükleyin, iki renk seçin ve taa-taa! Projeniz içi uygun görseli oluşturdunuz!

8. Flaticon.com

8. Flaticon.com

Flaticon sayesinde ücretsiz olarak 6 milyondan fazla ikona ve stickera erişim sağlayabilirsiniz. Aklınızda bulunsun, bu internet sitesi; png, svg, pes, psd ve base 64 formatlarını destekliyor.

9. Goodsalesemails.com

9. Goodsalesemails.com

Goodsalesemails.com'u kullanarak tüm dünyadaki en iyi firmalarının yüzlerce e-mail kampanyalarına ücretsiz olarak göz atabilirsiniz.

10. Remove.bg

10. Remove.bg

Bu uygulama Photoshop'ta henüz uzmanlaşmamış veya hesabı bulunmayan tasarımcılar için birebir. Remote.bg, yüklediğiniz fotoğrafların arka planını ücretsiz olarak silebilir ve png fotoğraflar elde edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Muz.li

11. Muz.li

Muzli, tasarım hikayeleri ve ilhamları alabileceğiniz bir internet eklentisi ve mobil uygulaması. Bu internet sitesi sayesinde dünya çapında işlerinin uzmanları tarafından geliştirilmiş içeriklere göz atabilir ve web design ilhamları, internet siteleri, logoları, internet trendleri ve mobil uygulamarı keşfedebilirsiniz.

12. Uistore.design

12. Uistore.design

Tasarımlarınız için ilhama ihtiyacınız varsa UI Store Design sayesinde aradığınız ilhamı bulabilirsiniz. Projeleriniz için ücretsiz olarak 625 UI kitleri bulabilir ve Firma, Sketch, Adobe ve InVision Studio gibi toollar için tasarım kaynakları indirebilirsiniz.

13. What The Font

13. What The Font

Diyelim ki bir internet sitesinde gördüğünüz yazı stilini çok beğendiniz ama bu yazı stilinin ne olduğunu bilmiyorsunuz. What The Font sizin için doğru adres. Bu internet sitesi, yüklediğiniz fotoğraftaki yazı stilini binlerce koleksiyonunun içinden bulup yüklediğiniz fotoğraftaki yazı stiline en çok benzeyen yazı stillerini sizin için gösterecektir.

14. Webdesignernews.com

14. Webdesignernews.com

Tasarım tutkunuysanız ve bu konuda okuma yapmayı seviyorsanız Web Designer News tam sizler için. Uygulamalar, Tasarım, Teknoloji, Kaynaklar, UX ve Tipografi gibi kategorilere ayrılan sitenin içerisinde web tasarımına dair birçok haber ve yazıya erişim sağlayabilirsiniz.

15. Pdfdrive.com

15. Pdfdrive.com

Kitap kurtlarının bu siteye mutlaka bakmaları lazım! PDF Drive, PDF dosyaları için en büyük arama motoru. Sitenin içerinde ücretsiz olarak indirebileceğiniz 77,188,752 adet e-book bulunuyor. Ayrıca rahatsız edici reklamlar ve indirme sınırı da yok!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Gethuman.com

16. Gethuman.com

Gethuman.com'da tüm dünyadaki en büyük ve ünlü markaların müşteri hizmetlerini bulmanız çok kolay. Şirket bilgilerini girip dakikalar içerisinde firmanın müşteri hizmetleri numarasına ulaşabilirsiniz.

17. Tunefind

17. Tunefind

Dizi ve filmlerde çalan müzikler Tunefind aracılığıyla kolaylıkla bulabilirsiniz. Tunefind'daki müzik listeleri, kullanıcılar ve dizi/film müziklerini seçen ekipler tarafından oluşturuluyor. Bir kullanıcı Tunefind'a bir şarkı yüklediğinde tüm Tunefind camiası yüklenen müziğin doğruluk oranını oyluyor. Bu yüzden yanlış şarkıya denk gelmeniz pek de mümkün değil.

18. Uigarage.net

18. Uigarage.net

UI Garage, günlük olarak özenle seçilmiş UI ilhamları ve desenleri sunuyor. 6000 adet özenle seçilmiş ve kategorilenmiş desenler arasında mobile, web veya tablet için uygun tasarımlara göz atabilir ve ilham alabilirsiniz.

19. Sketchrepo.com

19. Sketchrepo.com

Sketch Repo', tasarımcılara projelerinde kullanmaları için ücretsiz olarak yüksek kalitedeki sketch kaynakları sunuyor. Sketch Repo, henüz yeni bir site olmasına rağmen gelecek vaadediyor.

20. Body Visualiser

20. Body Visualiser

Video oyunları için karakter mi tasarlıyorsunuz? Veya vücut proporsiyonunuzun nasıl göründüğünü merak mı ediyorsunuz? Bodyvisualizer.com sayesinde bu isteklerinizi gerçektirmeniz mümkün! Cinsiyet, boy, kilo ve vücut ölçülerinizi girerek istediğiniz karakteri yaratabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bosphorus design

Body Visualiser oldukça iyi web tasarım konusundada bosphorus design ile ilerliyoruz, www.bosphorusdesign.com başarılı içerik.