Görüş Bildir
Haberler
Geçirdikleri Cinsiyet Geçiş Ameliyatından Sonra Yepyeni Bir Bedene Kavuşan Türk Ünlüler

etiket Geçirdikleri Cinsiyet Geçiş Ameliyatından Sonra Yepyeni Bir Bedene Kavuşan Türk Ünlüler

Serngl
26.08.2019 - 18:54 Son Güncelleme: 30.08.2019 - 14:27

Cesaretleriyle kendilerine hayran bıraktıkları kesin! 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bülent Ersoy

1. Bülent Ersoy

Türk müziğinin Diva'sı olarak bilinen Bülent Ersoy, 1981'de Londra'da geçirdiği cinsiyet geçiş ameliyatıyla kadın olmuştu. Ancak ardından Ersoy için zorlu süreç başlamış, Türkiye'de henüz cinsiyet değişikliği tanınmadığı için Ersoy, 8 yıl sahnelerden uzak kalmak zorunda kalmıştı.

2. Selin Ciğerci

2. Selin Ciğerci

Cinsiyet geçiş ameliyatı öncesinde Bebek Okan olarak bilinen Selin Ciğerci, sosyal medya sayesinde üne kavuşmuştu. Sosyal medyada çok sayıda takipçisi olan Ciğerci, güzelliğiyle oldukça beğeniliyor.

3. Neslihan Doğrusöz

3. Neslihan Doğrusöz

İşte Benim Stilim programıyla ekranlarda görmeye başladığımız Neslihan Doğrusöz, geçtiğimiz aylarda cinsiyet geçiş sürecini başlatmıştı.

4. Rüzgar Erkoçlar

4. Rüzgar Erkoçlar

Nil Erkoçlar olarak ekranda görmeye başladığımız Rüzgar Erkoçlar da geçtiğimiz yıllarda geçirdiği cinsiyet geçiş ameliyatından sonra, ismini Rüzgar olarak değiştirmişti. Şu an Rüzgar Erkoçlar'ın Tuğba Erkoçlar ile mutlu giden bir evliliği var! 😍

5. Ayta Sözeri

5. Ayta Sözeri

Ekranlarda sık sık karşımıza çıkan ve sempatikliğiyle gönlümüzde taht kuran Ayta Sözeri de gençliğinde cinsiyet geçiş ameliyatı geçiren isimlerden. 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Emel Aydan

6. Emel Aydan

Trans kadın olduğu çoğu kişi tarafından bilinmeyen ve Yeşilçam'ın erotik filmlerinde rol alan Emel Aydan da gençliğinde cinsiyet geçiş ameliyatı olan isimlerden. Emel Aydan o dönem, güzelliğiyle herkesi büyülüyordu.

7. Devran Çağlar

7. Devran Çağlar

Sesiyle 80'li yıllara damgasını vuran ve geçtiğimiz günlerde ne yazık ki hayatını kaybeden Devran Çağlar da 2000'li yılların başında cinsiyet geçiş ameliyatı olmuştu.

Bu içerik de ilginizi çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
791
629
254
243
118
86
78
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

Umarım herkes hissettiği gibi yaşar ve çoook mutlu olur.

Onur Kara

Bi bitmediniz. Neymişte cinsiyet değiştirmişler birde bunlar saygı bekliyor.

Pasif Kullanıcı

Devran Çağlar'a Allah'tan tekrar rahmet dilerim. Bülent hanımın da sesi tabii ki tartışılamaz. Hayatlarında nasıl mutlularsa, öyle devam etmeliler. :)