Görüş Bildir
Haberler
Dünyaya Tekrar Gelsen Hangi Ülkede Doğardın?

Dünyaya Tekrar Gelsen Hangi Ülkede Doğardın?

Ecivicivokke
31.01.2022 - 19:45

Eğer tekrar dünyaya gelme şansın olsaydı hangi ülkede doğardın?

Bu testte söylüyoruz!😎

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi hava durumu sana daha iyi hissettirir?

2. Sence hayattaki en önemli şey nedir?

3. Şu anda yaşadığın yerde en nefret ettiğin şey hangisi?

4. Bir yere gitmek istediğinde aşağıdaki ulaşım araçlarından hangisi ilk tercihin olur?

5. Aşağıdaki yiyeceklerden birini seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Renklerden birini seçer misin?

7. Son olarak; gözünü açtığında ilk hangisini görmek sana iyi hissettirir?

Amerika!

Amerika!

Eğer sen, tekrar dünyaya gelseydin Amerika'da gelirdin! Farklı kültürleri bir arada bulunduran Amerika, keşfetmeyi sevenlere en uygun yer. Değişik insanları tanımak sana keyif veriyor, yeniliklerden her zaman hoşlanıyorsun. Amerikan dizilerinde yaşamak sana çekici geliyor... Ev yemeklerinden ziyade dışarıda yemek yemekten hoşlanıyorsun. Arkadaşlarınla birer bira eşliğinde rahatça muhabbet etmek en sevdiğin aktivitelerden biri olabilir. Amerika tam senlik!

İngiltere!

İngiltere!

Sen eşsiz güzelliklerin insanısın! O yüzden İngiltere tam senlik... Kültürel etkinliklere katılmayı; müzik dinlemeyi, kitap okumayı, tiyatrolara gitmeyi seviyorsun. İngiltere, hem şehrin hem de doğanın tadına varılabilecek bir konum. Sen, tam olarak sevdiklerinle oturup bir beş çayı keyfi yapacak kişisin. Tekrar dünyaya gelsen kesinlikle İngiltere'de doğardın!

Fransa!

Fransa!

Tekrar doğsan kesinlikle Fransa'da doğardın! Sen bu dünyaya romantik olarak gelmişsin... Tahmin ediyoruz ki hayatını bir film senaryosu gibi yaşamayı çok isterdin 😉 Hayattan her zaman zevk almayı istiyorsun, yediğin yemeği bile öylesine karnımı doyursun mantığıyla yemiyorsun. Etrafındakiler seni keyifçi olarak tanıyor, çünkü böyle tanınmak için elinden geleni yapıyorsun. Elinde bir kadeh şarapla manzarayı izlemek mi? Tam senlik aktivite!

İtalya!

İtalya!

Sen, tekrar dünyaya gelseydin İtalya'da gelirdin! Sanat, aile, mimarlık, müzik ve gıdadan meydana gelen bu kültüre çok iyi uyum sağlardın. Sen farklı yerler görmeyi, değişik tatlar keşfetmeyi çok seviyorsun. Değişik mimarileri incelemek sana keyif veriyor, ki İtalya'da bunlardan bolca var 😉 Mutfağa fazlasıyla önem veriyorsun, yediğin yemeklerde her zaman lezzet arıyorsun. İtalya tam senlik!

Bu içerikler de ilgini çekebilir!👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
122
68
18
17
10
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın