Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Hassassın?

Ne Kadar Hassassın?

Ecivicivokke
23.01.2022 - 16:30

Bazı insanlar çok hassas bazıları ise umursamazdır. Peki ya sen ne kadar hassassın?

Merak ediyorsan; 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Duygusal anlarda nasıl tepki verirsin?

2. Evinde otururken dışarıdaki bir aracın alarmı çalmaya başladı ve uzun süre susmadı. Bu sana nasıl hissettirir?

2. Evinde otururken dışarıdaki bir aracın alarmı çalmaya başladı ve uzun süre susmadı. Bu sana nasıl hissettirir?

3. Toplu taşımada müzik dinlerken, kulaklığının dışarı ses verip vermediğini kontrol eder misin?

4. Korku filmleriyle aran nasıldır?

4. Korku filmleriyle aran nasıldır?

5. Çalışırken bir hata yaptığın için patronundan uyarı aldın, bu sana nasıl hissettirir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne kadar hızlı karar alırsın?

7. Spor yaparken tek başına mı yoksa toplulukla mı yapmayı seversin?

8. Çevrendeki değişimleri anında fark eder misin?

Aşırı hassassın!

Sen o kadar hassassın ki bazen hayat seni fazlasıyla yıpratıyor. Bazen, hayat herkes için çok kolaymış da sadece senin için zormuş gibi hissediyorsun. Kimsenin üzüntüsüne dayanamıyorsun, sevdiğin birine bir şey olduğunda canından can gidiyor. Başkalarının acısını kendin yaşıyormuş gibi hissediyorsun. Sık sık ağlıyor, zaman zaman gözyaşlarını tutmakta zorlanıyorsun. Yüksek ve tekrarlı sesler bile senin için çok büyük bir problem olabiliyor. Bir şey yaparken acaba birini rahatsız eder miyim düşüncesini aklından hiçbir zaman çıkarmıyorsun. Çevrendeki herkese hassasiyetle davranıyor, sevdiklerini üzmekten çekiniyorsun. Yanlış bir davranışta bulunup eleştirilmek seni korkutuyor çünkü eleştiriler seni kolaylıkla incitebiliyor.

Hassassın!

Sen çevrende hassaslığınla biliniyorsun, arkadaşların bunu sık sık dile getiriyor. Sana değer veren insanlar seni kırmamak için elinden geleni yapıyor çünkü sen de onlar için aynı çabayı gösteriyorsun. Karar almakta zorlanıyorsun ve sık sık kararsızlıklar yaşıyorsun. Önemli ve büyük adımlar atmak seni fazlasıyla zorluyor. Yanlış adımlar atmaktan çekiniyorsun, hatalı karar verme ihtimali bile strese sokuyor. Ne kadar çaba harcarsan harca sen umursamaz birine dönüşemiyorsun. Sezgilerin çok kuvvetli ve iyi bir dinleyicisin.

Sana hassas diyemeyiz!

Sen, çevrene karşı duyarlısın ama her şeyi çok fazla kafana takmıyorsun. Hayatın kısa olduğunu biliyor, hayatı doyasıya yaşamak gerektiğine inanıyorsun. Arkana baktığında bunu neden kafaya takmışım, buna neden üzülmüşüm diye düşünmek sana göre değil. Başkalarının dertlerine derman olmaya çalışıyor ama bunu kendi içinde dert haline getirmiyorsun. Boş yere üzülmek sana göre değil, üzücü olayları çevrendekilere göre daha kolay sindiriyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir! 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
22
15
8
7
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Aşırı hassassın! Aşırı hassassın! Sen o kadar hassassın ki bazen hayat seni fazlasıyla yıpratıyor. Bazen, hayat herkes için çok kolaymış da sadece senin içi... Devamını Gör

Berna

aynen hassasım