Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Söyle, İdeal Evlilik Yaşını Söyleyelim!

Burcunu Söyle, İdeal Evlilik Yaşını Söyleyelim!

Ecivicivokke
17.01.2022 - 19:13

Her burç birbirinden farklı bir sürü özelliğe sahiptir, bu özellikler evlilik yaşını da etkileyebilir. Peki senin burcunun ideal evlilik yaşı kaç? 

Merak ediyorsan; 

Burcunu seç, söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu öğrenebilir miyiz?

En ideal evlilik yaşın 28-29!

Yay burçları içten ve samimi insanlardır. Eğlencesine düşkün ve her zaman özgür ruhludur. Özgürlük, yay burcu için olmazsa olmazdır. Tutkulu bir aşıktırlar ancak öncelik her zaman kendilerindedir, kendi istek ve ihtiyaçlarına göre hareket etmekten hoşlanırlar. Yay burçları kendini geliştirmeyi, farklı yerler keşfetmeyi ve eğlenceli vakit geçirmeyi çok severler. Bunları beraber yapıp, kaliteli vakit geçirebileceği biriyle evlenmek isterler. Evlilik için belirli bir olgunluğa erişmeleri Yay burcu için önemlidir, bu sebeple ideal evlilik yaşları 28 ve sonrasıdır.

27- 28 yaş!

Oğlak burçları ciddi ve iradeli kişilerdir. Evlilik de onlar için kolay bir şey değildir, bu konuda da ciddi ve disiplinli yaklaşmak isterler. Oğlaklar için evlilik kararını almak çok kolay bir şey değildir. Eğer Oğlak burcu evlenmeye karar verdiyse evleneceği kişiye karşı çok büyük bir aşk besliyor demektir. Oğlak burcu her alanda kuralcı olduğu gibi evlilik konusunda da kuralcı ve detaycıdır. Her zaman mükemmelliğe odaklanır ve karşısındakinin de kafasındaki kurallara uymasını ister. Oğlaklar mantık evliliğine de yönelebilirler, 28 yaş ve sonrası ideal evlilik yaşıdır.

Evlenmen için ideal yaş 25-26!

Terazi burcu aşık olduğunda gözü başka hiçbir şey görmez, yalnızca bu burçtaki kararsız kişiler evlilik kararı almada zorlanabilir. Mantıkları ile hareket ettikleri için karşılarındaki insana bütünüyle güvenmeleri gerekir. Teraziler için güvenmek, aşktan çok daha önemlidir. Bu burçtaki kişiler hayallerine ulaşmak için çok çalışırlar, entelektüel ve eğlencelidirler. Evlilik Terazi burçlarını ürkütmez, ruh eşlerini bulduklarına inandıklarında ve onlara güvendiklerinde hızlıca evlilik kararı alabilirler. Evlenip uzun ve mutlu bir aşk yaşama fikri onlara uzak değildir, ideal evlilik yaşları ise 25 yaş ve sonrasıdır.

İdeal evlilik yaşın 25-26!

Akrep burçları mücadeleci, güçlü ve hırslı kişilerdir. Farklı bir çekicilikleri ve gizemleri vardır. Fazlasıyla tutkulu bir aşıklardır, aşkının peşinden koşar. Evliliğe ikna olduğunda çok mutlu bir evliliğe sahip olmak mümkündür. Karşısındakinin hayallerini destekleyen, tutkulu ve merhametli bir eştir. Ten uyumu Akrep burcu için çok önemlidir, karşısındakinin onu anlamasını ister. Güven duygusuna fazlasıyla önem verirler, eğer güven sağlanmazsa oldukça kıskanç bir partnere dönüşebilirler. Akrep burçları için ideal evlilik yaşı 25 ve sonrasıdır. Eğer istediği güveni yakalayabilirse ömür boyu mutlu bir aşk yaşayabilir.

İdeal evlilik yaşın 29!

Aslan burçları sevimli ve iyimser kişilerdir, onlara karşı hatalı davrandığınızda anlayışlı ve affedici davranırlar. Bu burçtaki kişiler otoriter, aynı zamanda da özgürlüklerine düşkündürler. Özgürlüklerinin kısıtlanmasından hoşlanmazlar. Aslan burçları övülmekten, ilgiden ve sevilmekten fazlasıyla hoşlanırlar. Karşısındaki kişi ona değer verdiğinde mutlu olurlar, onlar da verdiği değeri göstermeye başlar. İlişkilerinde peşinden koşulsun isterler, ilgi görmek onlar için çok değerlidir. Paylaşımcı ve cömert olan aslan burçları için en ideal evlilik yaşı 29'dur. Evlenmek için olgun bir yaşta olması önemlidir.

İdeal evlilik yaşın 30!

Başak burçları hayatını düzenli yaşamayı seven, harekete geçmek için her şeyin mükemmel olmasını bekleyen bir burçtur. Bu burcun mükemmeliyetçi yapısı hayatının her alanında görülür, evlilik konusunda da bu özelliğini gösterir. Evlenmesi için her şey olumlu ve mükemmel gitmelidir, hiçbir eksik bulunmamalıdır. Bu sebeple şartları sağlamak onlar için biraz daha fazla zaman alabilir. Başaklar; evlilik, düzen, aile gibi konularda ilgililerdir. Evlenmeyi isterler fakat mükemmel şartları sağlamak 30'lu yaşlara denk gelebilir.

En ideal evlilik yaşın 28!

Dengesizlikleriyle tanınan İkizler burçları evlenmeye çok istekli değillerdir ancak fikre tamamen uzak da değillerdir. Ruh eşlerini bulduklarından emin olduklarında kendilerini evlilik fikrine hazırlayabilirler. İkizler burçları için ideal evlilik yaşı 28 ve sonrasıdır, tamamen emin olabilmeleri için biraz süreye ihtiyaçları vardır. Sevgilerine inandıktan sonra evlenebilirler.

İdeal evlilik yaşın 25-26!

Yengeç burçları evlilik için en ideal insanlardır. Mutlu ve düzenli bir aile hayatı onlar için mutluluk vericidir. Oldukça duygusal olan Yengeçler romantik aşıklardır, karşısındakini mutlu etmeyi çok iyi bilirler. Sadık ve karşısındakine güven veren bir yapıya sahip olan Yengeçler çocuklarına ve ailesine fazlasıyla bağlıdırlar. Sevdikleriyle beraber geçirdikleri vakitler onlar için çok değerlidir. Yengeçler için ideal evlilik yaşı 25'ten sonrasıdır. Kendilerini hazır hissettikleri anda dünya evine girebilirler.

Kendini hazır hissettiğinde!

Koç burçları evlenmeye çok hevesli bir burç değildir. Özgürlüğüne fazlasıyla düşkün olan bu burç, eğlencelidir ve kendine özel sınırları vardır. Sınırlarının ihlal edilmesinden pek hoşlanmazlar, bu sebeple evlenmek onlar için çok çekici değildir. Koç burçlarıyla uzun süreli bir ilişki zordur, aşkı büyük bir sevgiye dönüştüğünde iyi bir hayat arkadaşına dönüşür. Yalnızca kendini hazır hissettiğinde mutlu bir evliliğe adım atabilir.

Hazır hissettiğin yaşta!

Boğa burçları evlenme kararı almada zorluk yaşayabilirler. Evliliğe uzak bir yapıda değillerdir ancak tamamen güvenebilecekleri birini bulmak onlar için zorlayıcıdır. Boğalar, çevresi tarafından aranan pozitif ve güler yüzlü insanlardır. Sevdiklerini fazlasıyla sahiplenirler, erken ebeveyn olmak isteyen Boğalar kendilerini hazır hissettiği an evlenebilir.

25-26 yaşları!

Kova burçları her zaman mantıklı yönleriyle tanınırlar, ancak gerçek aşkı bulduklarına inandıklarında durum değişebilir. Bu burcun insanları özgürlüğüne fazlasıyla düşkünlerdir, karşısındaki kişiye de özgürlük sağlamaya özen gösterirler. Kovalar oldukça sadık ve tutkululardır, ruh eşini bulduklarına inandıkları an evlilik kararı alabilirler. Sevgililerini hayalleri konusunda her zaman desteklerler, evliliklerini sağlam temellerle  kurmak isterler. İdeal evlilik yaşları 25 ve sonrasıdır.

İdeal evlilik yaşın 25!

Duygusallığıyla bilinen balık burçları, bu yönlerini aşık oldukları kişiye de yansıtırlar. Evlilik konusunda fazlasıyla hassastırlar, sevgililerini hayatlarının merkezine koyarlar. Evlilik için ideal bir burçtur; romantik, düşünceli ve şefkatlidir. Huzurlu bir ev ortamı, mutlu bir evliliğe çok değer verirler. Hiçbir zaman yıkıcı değillerdir, hep yapıcı bir role sahiplerdir. Balıkların en ideal evlilik yaşı 25 ve sonrasıdır.

Bu içerikler de ilgini çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
24
18
15
9
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

İdeal evlilik yaşın 25-26! Akrep burçları mücadeleci, güçlü ve hırslı kişilerdir. Farklı bir çekicilikleri ve gizemleri vardır. Fazlasıyla tutkulu bir aşıkla... Devamını Gör

Mustafa Muatafa

Kendini hazır hissettiğinde!

Özdemir Güven

25-26 yaş diyen test ve 30 yaşına gelip hala bekar olan ben ;)