Görüş Bildir
Haberler
Doğduğun Ayı Seç, Seni Sana Anlatalım!

Doğduğun Ayı Seç, Seni Sana Anlatalım!

Ecivicivokke
27.01.2022 - 17:00

Kişilik özelliklerimiz çevresel faktörlerden etkilendiği gibi doğduğumuz zaman diliminden de etkilenir. Peki ya doğduğun aya göre sen nasıl birisin?

Seç, anlatalım! 😉

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangi ayda doğdun?

Ocak☃

Ocak ayında doğanlar, yılın ilk ayında dünyaya gözlerini açtıkları için bu birçok fırsatı beraberinde getirir. Bu ayda doğan kişilerde ünlü olma eğilimi ve yaratıcı yönler bulunur. Doğuştan lider ruhlu Ocak doğumlular, birçok insanın hayatında önemli rollerde bulunurlar. Başarılı olma ihtimalleri fazlasıyla yüksektir. Kalabalık ortamlarda da başarıları ve yetenekleriyle dikkatleri üzerlerine toplamayı kolaylıkla başarabilirler. Bu kişiler yeni bilgiler öğrenmeye, keşfetmeye, hayal kurmaya fazlasıyla yatkındır. Başkalarına bir şeyler öğretmeyi ve yardım etmeyi de çok severler. Etraflarındaki insanları nasıl mutlu edeceklerini çok iyi bilirler ve insani değerleri yüksektir.

Şubat❄

Şubat ayında doğan kişiler hayatlarında mutlu olma eğilimindedirler. Herkese karşı anlayışlı olabilirler ve ruh eşlerini aramaktan asla vazgeçmezler. İlişkilerine fazla bağlanıp, hayatlarının aşkını bulamamaları durumunda çeşitli problemlerle uğraşabilirler. Şubat ayında doğan kişiler, fazlasıyla romantik olmalarına rağmen bunu dışarıya çok fazla yansıtmazlar. Bu kişiler çok zekidir ama agresif yönleri bazı sorunları çözmelerine engel olabilir. Şubat doğumlular arasında sanatçılar yaygındır, sanata yatkın bir yönleri vardır. Özgürlüklerine düşkünlerdir, kısıtlanmaktan hoşlanmazlar. Başkalarıyla ilgilenmeyi sevdikleri için çok iyi ebeveynler olabilirler.

Mart🌸

Bahar aylarının ilkinde doğan bu kişiler hayatın güzel yanlarına odaklanır, bu da onların çoğu zaman iyi bir ruh halinde olmalarını sağlar. Çocuk ruhlarını her zaman korurlar, sevimli bir yanları vardır. Sempatik insanlar oldukları için kendilerini kolaylıkla sevdirebilirler, bu yönleri iş hayatlarında da pozitif bir etki sağlar. Eş seçimi konusunda çok başarılı insanlar olamayabilirler. Zengin olmaya ve fazla para kazanmaya eğilimleri vardır ancak yaptıkları dikkatsiz harcamalar buna engel olabilir. Mart ayında doğanlar hayal kurmayı severler, uyku öncesi hayallere dalıp giderler...

Nisan🌼

Nisan ayında doğan kişiler, hayatları hakkında aldıkları kararlarda sık sık pişmanlıklar yaşayabilirler. Genellikle olumlu bir ruh haline sahip olan Nisan doğumlular, karar alma yetkisinin çoğu zaman kendisinde olmasını isterler. Bu kişiler oldukça zeki ve hırslıdırlar. Kolaylıkla arkadaşlık kurabilirler ve etraftakilerin dikkatini hızla çekmeyi başarabilirler. Fazlasıyla hareketli bir yapıları vardır, içleri içlerine sığmaz. İnsanların problemlerini çözmede çok başarılılardır, herkesi kolayca motive edebilirler.

Mayıs🌺

Mayıs ayında doğan kişiler yetenekleriyle dikkat çekerler. Çevrelerine ve arkadaşlarına çok fazla değer verirler ama yalnız zaman geçirmekten çok hoşlanırlar. Bu kişiler fazlasıyla iyimserdir, çevrelerine güzel enerjiler verirler. Mayıs doğumlu kişilerin yanında mutsuz olmak neredeyse imkansızdır, her zaman gülümsetecek bir şeyler bulabilirler. Motivasyonları oldukça yüksektir, bu kişilerle iletişim kurmak oldukça kolaydır. Yetenekli bir müzisyen, yazar ya da oyuncu olma eğilimleri vardır.

Haziran🌞

Haziran ayında doğan kişiler kıskanç kişiler olabilirler. Bu kişiler çoğu zaman geçmişe takılıp kaldıkları için anı yaşayamazlar, bu özellik geleceklerini de etkileyebilir. Ruh hali değişimlerine çok yatkındırlar ve duyguları hızla değişiklik gösterebilir. Haziran doğumlular, kibar insanlardan kolaylıkla etkilenirler. Bu kişiler görevlerini son dakikaya bırakma eğilimindedirler. Duygusal ve romantik insanlardır, bir o kadar da kıskançtırlar. Aşk hayatları karmaşalara yatkındır.

Temmuz🌻

Temmuz doğumlu kişiler samimi ve sempatiklerdir. Duygusal yaşamlarını ve saldırganlıklarını kontrol edebilirler. Birçoğunun sanatsal bir yönü vardır ve solak olma eğilimindedirler ve bu kişiler para harcamayı çok severler. Çevrelerindeki herkese yardım etmeye çalışırlar, ailelerine çok düşkünlerdir onları da mutlu etmek için ellerinden geleni yaparlar. Çok zeki kişilerdir ve aynı zamanda depresyona da yatkındırlar. Bu kişileri anlamak oldukça zordur, zaman zaman iletişime kapalı olabilirler. Kolayca incinebilirler, oldukça kibar insanlardır.

Ağustos🌊

Ağustos ayında doğan kişiler çok yönlü ve sevgi dolu insanlardır. Her alanda ilgileri ve bilgileri vardır. Öncelikle insanların iyi yönlerini görmeye odaklanırlar, ancak herkes onların düşündüğü kadar iyi değildir. Toplumdan ayrışmazlar, uyumlu bir yapıları vardır. Bu kişiler çok çalışan insanlar oldukları için sağlık problemlerine yatkın olurlar. İletişimleri güçlüdür, başkalarına ilham olabilirler. Paraya kolaylıkla ulaşabilirler, zengin olma ihtimalleri yüksektir. Eğlenmeyi, muhabbet etmeyi, şakalaşmayı çok severler. Etraflarındaki insanları dinlemeyi ve teselli etmeyi çok iyi bilirler. Çevreleri tarafından övülmeyi severler, hayal kurmaktan çok hoşlanırlar.

Eylül🍂

Eylül ayında doğan kişiler oldukça düzenli insanlardır. Her zorluğun üstesinden gelebilecek güçleri vardır. Diğer aylarda doğan kişilere göre daha atletik bir yapıya sahiptirler. Tedbirli ve dikkatli kişilerdir, sık sık depresyona girebilirler. Zekaları ve esneklikleri sayesinde yaşamlarında pek çok farklı rolleri olabilir. Kendilerine çok sert eleştirilerde bulunabilirler, kalabalık gruplar karşısında rahat hareket ederler. Romantik ilişkilerinde çok seçici insanlardır.

Ekim🍁

Ekim ayında doğanlar kendilerine koydukları hedeflere ulaşabilen kişilerdir. Hedefe odaklanırlar ve gerçekleşmesi için ellerinden geleni yaparlar. Liderlik yönleri oldukça güçlüdür, tanınmış liderler olma potansiyelleri vardır. İntikam duyguları fazladır, tartışmalarda saldırgan olabilirler. Ekim ayında doğan kişiler şanslı insanlardır, sohbet etmeyi çok severler. Kolay incinirler ama kendilerini kolaylıkla toparlayabilirler. İnatçı bir yönleri de vardır. Sanatı, seyahat etmeyi, edebiyatı severler. Güvenlerini kolayca kaybedebilirler.

Kasım🍂

Kasım ayında doğan insanlar aşırı hassas bir yapıya sahiplerdir ve bu yönleri çevreleri tarafından da kolayca fark edilir. Hayata olumlu yönleriyle bakmaya çalışırlar ve empati duyguları oldukça gelişmiştir. Stresli insanlardır, bununla bağlantılı olarak psikolojik problemler yaşamaya eğilimlidirler. Olağanüstü ve farklı fikirleri vardır, başkalarına çok iyi örnek olabilirler. Etraflarındaki herkesten farklı bir düşünce tarzları ve bakış açıları vardır. Bu kişiler meraklı ve çevrelerine karşı ilgilidirler. Duygularını kontrol etmekte zorlanabilirler.

Aralık⛄

Doğum gününüz Aralık ayındaysa ve hatta 24, 25 Aralık'taysa çok nadir rastlanan bir insan olabilirsiniz. Aralık doğumlular kolay sinirlenmezler ve çok istikrarlıdırlar. Sevdiklerine fazlasıyla değer verirler, onlar için yapmayacakları hiçbir şey yoktur. Çok şanslı kişilerdir, aşka ve paraya kolayca ulaşabilirler. Sosyal hayatlarında oldukça aktif insanlardır ve değer görmekten hoşlanırlar. Cömert kişilerdir, bencil değillerdir ve her zaman oldukları gibidirler.

Bu içerikler de ilgini çekebilir! 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
141
37
28
11
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

Mayıs🌺 Mayıs ayında doğan kişiler yetenekleriyle dikkat çekerler. Çevrelerine ve arkadaşlarına çok fazla değer verirler ama yalnız zaman geçirmekten çok hoşl... Devamını Gör

cansu ersan

Ocak☃ Ocak☃ Ocak ayında doğanlar, yılın ilk ayında dünyaya gözlerini açtıkları için bu birçok fırsatı beraberinde getirir. Bu ayda doğan kişilerde ünlü olma... Devamını Gör