Görüş Bildir
Haberler
Devlet Bahçeli: 'Dağdaki Eşkıya Mekap'la Gezer, Meclis’teki Bölücüler Kırmızı Plakalı Lüks Arabalara Biner'

Devlet Bahçeli: 'Dağdaki Eşkıya Mekap'la Gezer, Meclis’teki Bölücüler Kırmızı Plakalı Lüks Arabalara Biner'

Ulaş
16.12.2020 - 16:28

ABD'nin yaptırım kararına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir kez daha HDP’yi hedef aldı. Bahçeli, “Bu terörist ikmal yuvası Türkiye’ye saldırmış, ABD’nin yanında saf tutmuştur” dedi.

Bahçeli ayrıca 'Meclis’teki bölücüler kırmızı plakalı lüks arabalara biner. Benzin devletten, kaynak devletten, kan ve şehadet yine devletten çıkar.' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD'nin S-400’ler nedneiyle Türkiye’ye uygulama kararı aldığı CAATSA yaptırımlarına sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda Halkların Demokratik Partisi’ni (HDP) de bir kez daha hedef tahtasına oturtan Bahçeli, “TBMM’de grubu bulunan dört siyasi parti ortak bir metine imza atarak yaptırımlar konusundaki yüksek tepkiyi dünyaya ilan etmişlerdir. Ne var ki, bu metinde bölücü HDP’nin gene imzası yoktur. Bilakis bu terörist ikmal yuvası Türkiye’ye saldırmış, ABD’nin yanında saf tutmuştur” dedi.

"Bu yaptırımlar utancın ve uyuşmuş aklın tezahürüdür. MHP, yaptırım kararlarını reddetmekle birlikte kınamaktadır” diyen Bahçeli, şöyle devam etti 👇

Bahçeli'nin Twitter'dan yaptığı açıklamarda HDP de hedefteydi.

Bahçeli CHP, İYİ Parti ve AKP'li yöneticileri de sert bir dille eleştirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
89
61
33
28
9
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

MHP kapatılsın

Halil Değerli

Bu adamın sağı solu belli olmaz.. ..... Meydanlarda ip atıp "Hodri Meydan.. Hayde seçime " demişti... ..... Seçinim yapıldığı günün akşamı "Haydi sanığa ... Devamını Gör

Kara

Bunu diyenin de klasik araba koleksiyonu var, nasyonalist ama mercedes ile geziyor halka da askıda ekmeği layık görüyor.