Görüş Bildir

ABD'li oyuncu Keanu Reeves geçtiğimiz günlerde gerçekleşen XBox sunumunu gölgede bıraktı. Microsoft'un bir süredir üzerinde çalıştığı yeni nesil XBox konsolunun tanıtımında yer alan Keanu Reeves'in ‘Cyberpunk 2077’ adlı oyunda Mr. Fusion adlı karakteri seslendireceği açıklanmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Keanu Reeves, “Sen nefes kesicisin” diyen bir hayranına “Sen öylesin” karşılığını verdi.

Keanu Reeves, “Sen nefes kesicisin” diyen bir hayranına “Sen öylesin” karşılığını verdi.

Video oyunu tutkunları tarafından merakla beklenen distopik ‘Cyberpunk 2077’de Mr. Fusion adlı karakteri seslendireceği açıklanan Reeves, oyunla ilgili “Şunu söyleyeyim; burada olmak, geleceğin sokaklarında yürümek gerçekten nefes kesici olacak” dedi.

Kaynak: Sputnik

Duman ve ışık gösterisiyle sahneye çıkan oyuncu, konuklar tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Bu sırada heyecanlı bir hayranın “Sen nefes kesicisin” demesi üzerine Keanu Reeves, iltifatı iade ederek “Asıl sen nefes kesicisin. Hepiniz öylesiniz” karşılığını verdi:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
153
61
3
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
El Anonimo

bu adamı oldum olası çok sevmişimdir filmlerdeki inanılmaz rol yeteneğini bir kenara bırakırsak gerçekten çok sempatik ve çok mütevazi bir adam. düşün bu ada... Devamını Gör

hakan a

keanu reeves içeriği her zaman tutar.

yeldas

veeeeee yettim kardeşler, açılın ben geldim :) öncelikle ben bu adamın hızına yetişemiyorum artık, valla tükendim :) jw3 basın turunu bitirir bitirmez, netfl... Devamını Gör