Görüş Bildir
Haberler
Bu Filmler Bizi Hop Oturtup Hop Kaldırır! 2022'de Vizyona Girecek Korku Filmleri

Bu Filmler Bizi Hop Oturtup Hop Kaldırır! 2022'de Vizyona Girecek Korku Filmleri

Son dönemlerde çıkan korku filmleri hem seyir zevki hem de ürkütücülük anlamında izleyiciye epey hitap ediyor. Peki, 2022 yılında hangi korku filmleri vizyona girecek?

Not: Film açıklamaları Beyazperde'den alınmıştır. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Scream 5

1. Scream 5

Scream filminin beşinci devam halkası olan yapımda, bir dizi korkunç suçu kimin işlediğini bulmak için memleketine geri dönen bir kadının hikayesini konu ediyor. 25 yıl önce korkunç cinayetlerle çalkalanan Woodsboro kasabası, yeni bir katille karşı karşıyadır. Hayalet maskesini takan katil, kasabanın kanlı geçmişine ait sırları yeniden canlandırmak için bir grup gencin peşine düşer. Sidney, yıllar önce başından geçenlere benzer seri cinayetleri çözmek için ayrıldığı Woodsboro kasabasına geri döner.

2. The Texas Chainsaw Massacre

2. The Texas Chainsaw Massacre

1974 yapımı Teksas Katliamı filminin devam halkası olan yapımda, elektrikli testereli katil Leatherface'e odaklanılıyor.

3. You Won't Be Alone

3. You Won't Be Alone

You Won't Be Alone, eski bir ruh tarafından kaçırılan ve ardından cadıya dönüştürülen genç bir kızın hayatına odaklanıyor. İnsan olarak yaşama merakı olan genç cadı, kazara yakındaki köyde yaşayan bir köylüyü öldürür. Cadı, merakını gidermek için kurbanının şeklini alarak onun vücudunda yaşamaya başlar.

4. The Black Phone

4. The Black Phone

Utangaç, ama zeki bir çocuk olan Finney Shaw, sadist bir katil tarafından ses geçirmez bir bodrum katında alıkonulur. Duvarda duran ve bağlı gibi görünmeyen telefon çalmaya başladığında işler değişir. Finney, telefon aracılığıyla katilin diğer kurbanlarının sesini duyabiliyordur. Başlarına gelenlerin Finney'e olmayacağından emin olmaya kararlıdırlar.

5. Halloween Ends

5. Halloween Ends

Halloween Ends'de, maskeli katil Michael Myers ve Laurie Strode arasındaki savaş sona eriyor. David Gordon Green'in yönetmen koltuğunda oturduğu yapımda Laurie Strode karakterine bir kez daha Jamie Lee Curtis hayat veriyor. Filmin kadrosunda ayrıca Judy Greer, Andi Matichak, Nick Castle, James Jude Courtney, Tyler Lee Hassard gibi isimler yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son

6. Son

Son, oğlunu kurtarmak için her şeyi göze alan bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Laura, çocukken sapkın bir tarikattan kaçmayı başarır. Laura, 8 yaşındaki oğlu David'in tarikatın kötü niyetli üyeleri tarafından kaçırılmaya çalışması üzerine geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Yaşanan bu trajedinin ardından David, gizemli bir hastalığa yakalanır. Laura, oğlunu kurtarmak ve geçmişindeki güçlerden korumak için ne kadar ileri gidebileceğine karar vermek zorundadır.

7. Run

7. Run

Ruh, annesi tarafından herkesten ve her şeyden uzak bir şekilde yetiştirilen genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Tüm yaşamını dört duvar arasında geçiren genç kız, eğitimini de evde annesinden alır. Hayattaki tek varlığı annesi olan genç kızın yaşamı, annesinin korkunç bir sır sakladığını keşfetmesi ile bambaşka bir hal alır. Annesinin sakladığı sırrı öğrenmeye çalışan genç kız, korkunç gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır. Kayıp Aranıyor filmi ile tanıdığımız Aneesh Chaganty’nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosunda Sarah Paulson, Pat Healy, Kiera Allen, Erik Athavale gibi isimler yer alıyor.

8. Demonic

8. Demonic

Bir anne ve kızın yıllar boyu sürtüşmesin neden olan doğaüstü güçlerin ortaya çıkmasıyla birlikte korkunç şeytanlar gün yüzüne çıkar.

9. My Best Friend's Exorcism

9. My Best Friend's Exorcism

My Best Friend's Exorcism, Grady Hendrix'in aynı adlı romanından uyarlanan, Jenna Lamia'nın senaryosundan Damon Thomas tarafından yönetilen yeni bir Amerikan korku filmi.

10. The Innocents

10. The Innocents

11 ve 9 yaşında olan iki kız kardeş, aileleriyle birlikte bir kasabanın eteklerinde bulunan büyük bir siteye taşınır. Sitede yaşayan ailelerin çoğu, tatil için evlerinden ayrılmıştır. Kız kardeşler, yeni dünyalarını keşfetmeye başlarken sitede yaşayan iki çocukla tanışır. Birlikte vakit geçirmeye başlayan çocuklar, onlara hayal güçlerinden doğmuş gibi görünen garip doğaüstü güçler geliştirir. Ancak onların oyun olarak gördüğü bu şey zamanla tehlikeli bir hal alır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. La Abuela

11. La Abuela

Genç bir kadın olan Susana, anne ve babasının ölümünün ardından, kendisini yetiştiren büyükannesi Pilar'ın beyin kanaması geçirdiğini öğrenir. Bu durum üzerine Susana, modellik kariyerini bırakıp Paris'ten ayrılarak büyükannesinin yanına Madrid'e gider. Eve döndüğünde Susana, Pilar için uzun süreli bir bakıcı bulmaya çalışır. Bu süreçte Pilar'ın garip davranmaya başladığını fark eden Susana, çok geçmeden kendisini büyük bir kabusun içinde bulur.

12. Lord of Misrule

12. Lord of Misrule

Lord Of Misrule, bir kasabada kaybolan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. İngiliz kırsalında küçük bir kasabaya yeni gelen bir bakanın genç kızı, kasabada düzenlenen bir festival sırasında kaybolur. Polis ve kasaba sakinleri genç kızı bulmak için geniş çaplı bir arama başlatır. Polisler genç kızı bulmaya yaklaştıkça, kasabanın geçmişi ile ilgili korkunç sırlar ortaya çıkmaya başlar.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
10
7
5
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bu sunako

nedense bir çoğu beni hayal kırıklığına uğratacak kadar sıkıcı olacakmış gibi bir hissiyat aldim