Ülke olarak her yıl çok büyük yangın felaketleriyle mücadele ediyoruz. Daha geçtiğimiz günlerde 4 şehrimiz birden yanarken, İzmir'deki yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı. Pek çok insanın zarar gördüğü bu yangınların çıkış nedenleriyle ilgili tutuklamalar olurken bazı yangınların kaynağı bulunamayabiliyor.
Bir sosyal medya kullanıcısı, ülkemizin kıyılarında bulunan otellerden birini rastgele seçti ve arsasının yıllar içindeki değişimini inceledi.

10 yıl öncesine kadar orman olan arsanın bir yangının ardından otele dönüşmüş olması, bazı gerçekler üzerine uzun uzun düşündürdü.

İşte o video;
👇

👇

👇

👇

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorum Yazın
Akp yüzyılı bu işte rant yüzyılı yolsuzluk yüzyılı yoksulluk yüzyılı enflasyon yüzyılı Bu ülkeye gelmiş en büyük felaket akp yüzyılı
Rabbim ömür verse de tüm kaynakların tükendiği ve insanların birbirini yediği zamanları görsem. Yarınlar yokmuş gibi tüketip duruyorlar. Türkiye çöl olduğu z... Devamını Gör
"Akıllı Sıralama" filtresinde tüm yorumlara ulaşamıyor olabilirsiniz.
Rahatsız edici veya saldırgan yorumlar, "Tarihe Göre" filtresi altında yer almaktadır.