Görüş Bildir
Haberler
Beyler Bu İçerik Size: Yatakta Bir Buzlar Kraliçesiyle Karşılaşmak İstemiyorsanız Bunları Yapmayın!

Beyler Bu İçerik Size: Yatakta Bir Buzlar Kraliçesiyle Karşılaşmak İstemiyorsanız Bunları Yapmayın!

20.10.2021 - 07:45

İster Romeo, ister Brad Pitt, ister bulunmaz Hint kumaşı olun, bazı davranışlar sizi bir kadının gözünde dünyanın en itici erkeğine dönüştürebilir. Prens olarak partnerinizi kollarınıza alıp yataktan kurbağa olarak çıkmak istemiyorsanız, sizler için derlediğimiz bu taktikleri mutlaka okumanızı tavsiye ederiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Keyifli şeylerin kötü kokuları olabilir.

Keyifli şeylerin kötü kokuları olabilir.

Takım elbise, güzel müzik, enfes yemekler, birkaç kadeh şarap... Partneriniz için hazırladığınız bu şahane gecenin kendi gibi şahane bir finali olmaması için nasıl bir neden olabilir diye düşünüyorsanız, havayı bir koklayın deriz. Bu geceden size kalan ter, baharat, içki veya sigara kokusuysa final hiç de sandığınız gibi yaşanmayabilir.

Geçmiş geçmiştir!

Geçmiş geçmiştir!

Kadınların zaman zaman kıskanılmaktan hoşlandığı doğru olsa da bu durum yatakta asla geçerli değil. Partnerinizin yataktaki maharetlerini öveyim derken konuyu bu maharetleri nereden öğrendiğine getirecek göndermeler yaparsanız, en azından o gece bu maharetlerden faydalanamayacağınız kesin!

Dil yarası...

Dil yarası...

Konu kıskanmaktan açılmışken hemen belirtelim; kadınlar yatakta yalnızca kıskanılmaktan değil, kıskanmaktan da hiç haz etmezler. Karşınızdakini alevlendirmek için geçmişinizle ilgili küçük anılar anlatayım derken, elinizde sönmüş bir mumla kalmanız oldukça mümkün. Yanlışlıkla eski partnerinizin adını söyleyivermenizden filan bahsetmiyoruz bile!

Sabıııııır!

Sabıııııır!

İçinizden taşan isteğin, sevişmek için duyduğunuz heyecanın her halinizden belli olması eminiz ki partnerinizin gururunu okşayacak ve motivasyonunu arttıracak. Yine de konuya hemen girilmesi karşınızdakinin sizin için içinden pek de sevimli olmayan hayvan benzetmeleri yapmasına neden olabilir!

Israr, ızdıraba dönüşebilir...

Israr, ızdıraba dönüşebilir...

Fantezi dediğiniz dipsiz bir kuyu. Partnerinizin istemediği bir fantezide aşırı ısrarcı olmanız, sizi 'Fantezisi de eksik kalsın' dediğiniz yalnızlar rıhtımına ışınlayabilir. Ayrıca eminiz ki, onca fantezi içinde her iki tarafın da memnun kalacağı bir tanesi mutlaka olur!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Madalyonun diğer yüzü:

Madalyonun diğer yüzü:

Mesela kadınlar asla çok istedikleri bir fantezide ısrarcı olmaz. Size böyle bir sürpriz yaptıklarında onları reddederseniz hemen vazgeçerler, gururları ve kendilerine olan güvenleri incinir. Sonra fantezinin f'sini uzun bir süre arayın ki bulasınız, karar sizin!

Bu noktada söz kadının!

Bu noktada söz kadının!

Gelelim partnerlerin cinsellikleri üzerinde eşit söz hakkının olmadığı nadir durumlardan birine: Korunmak! Dışarı boşalmak konusunda yapacağınız baskı partnerinizi sizden soğutabilir. Her şeye bir kılıf bulan kıvrak zekalı erkekler, bu duruma da bulurlar diye düşünüyoruz.

Odaklanmak güzel ama...

Odaklanmak güzel ama...

Odaklanabilmek güzel meziyet ama neye odaklandığınız da önemli. Performansa aşırı odaklanayım derken partnerinizi unutursanız, bu şahane performansa alkış beklerken sıkıntıdan uyuyan bir izleyici bulmanız mümkün.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uygar Aytun

Onu bunu bilmem aga ama kadından önce boşalırsan harbiden siki tuttun demektir.

Culog

Zaten sorsan herkes johnny Sins. Mesele önce sonra meselesi değil ve bu bir yarış değil. :)