Görüş Bildir
Haberler
Azer Bülbül'den Michael Jackson'a Kadar Genç Yaşta Hayatını Kaybedip Sevenlerini Hüzne Boğan Ünlüler

Azer Bülbül'den Michael Jackson'a Kadar Genç Yaşta Hayatını Kaybedip Sevenlerini Hüzne Boğan Ünlüler

30.07.2022 - 10:09

Yaşadıkları dönemlerde gündemden düşmeyen ünlülerin ölümleri de her zaman çok ses getiriyor. Zamanında binlerce insanın kalbine dokunan isimler, hayatını kaybedince arkalarında onları seven, hüzün dolu hayranları kalıyor. İşte, 'İyiler erken ölür.' sözünü kanıtlar nitelikte olan erken yaşta hayata gözlerini yuman ünlüler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Heath Ledger

1. Heath Ledger

Joker karakterini canlandırmasıyla milyonları kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Heath Ledger, verdiği röportajlarda stresli yaşamından ve uykusuzluğundan sık sık bahsediyor. Uyku hapları, ağrı kesiciler ve antidepresanlarla hayata tutunan Ledger, New York adli tabipliğine göre henüz 28 yaşındayken aşırı doz ilaçtan yaşamını kaybediyor.

2. Azer Bülbül

2. Azer Bülbül

Gerçek adı Subutay Kesgin olan Azer Bülbül, arabesk fantezi şarkılarıyla hayranlarının kalp yaralarına ilaç oluyordu. Uyuşturucu tedavisi gören Azer Bülbül'ün 44 yaşında yaşamını kaybetme sebebi, kalp krizi olarak biliniyor. Antalya'da kaldığı bir otel odasında menajeri tarafından ölü olarak bulunduğunda Adli Tıp Kurumu'nun yaptığı incelemede sanatçının kanında ve idrarında antidepresan ve Viagra ilaçları bulunuyor ancak rapora göre ilaçların dozu kalp krizini tetikleyecek dozda değil. Hayranları onu '3 yıldızlı otelde ölen 5 yıldızlı adam' şeklinde anıyor.

3. Amy Winehouse

3. Amy Winehouse

Romantik caz şarkılarıyla kalbimizde taht kuran Amy Winehouse'un yaşamı boyunca çektiği aşk acısı, hayatını bitirmesine sebep oluyor desek haksız sayılmayız. Birçok şarkısını sevdiği adam Blake'e yazan Winehouse'u uyuşturucu ve alkol bağımlısı yapan da aynı kişi oluyor. Blake'in Amy'ye uyguladığı psikolojik, duygusal ve fiziksel şiddet de cabası. Girdiği depresyon sonucunda yalnızca uyuşturucu ve alkole değil Blake'e de bağımlı hâle gelen Amy, 2011 senesinde henüz 27 yaşındayken evinde alkol zehirlenmesinden ölü bulunuyor.

4. Kâzım Koyuncu

4. Kâzım Koyuncu

Karadeniz müziği ile rock müziği harmanlayarak kendi tarzını yaratan Kâzım Koyuncu, müziğinin yanında oyunculuğu ve aktivist ruhuyla da öne çıkıyordu. 2004 yılında henüz 32 yaşındayken kanser olduğunu öğrenen Koyuncu, 2005 senesinde testis kanserinin akciğerlerine yayılmasıyla aramızdan ayrılan bir diğer sevilen isim oluyor.

5. Michael Jackson

5. Michael Jackson

Sansasyonlarla dolu bir hayata sahip olan Michael Jackson, medyanın gözü önünde yorucu bir hayat yaşıyordu. İsmi, başarılarının yanında sürekli olarak karalama kampanyalarına da karışan Jackson, üstüne atılan iftiralar sonucu ilaç bağımlısı bir hâle geliyor. Müziğe verdiği 10 yıl aranın ardından çıkacağı son turnesine hazırlıklarını yaparken 2009 senesinde aşırı dozda ilaçtan 50 yaşında hayatını kaybediyor. Ölümü hâlâ şaibeli olarak nitelendirilen Michael Jackson'ın doktoru ise ilaç kullanımına müdahale etmediği gerekçesiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırılıyor. Hatta, dünyanın dört bir yanında bulunan milyonlarca hayranını sarsan Jackson'ın ölümünün ardından 12 kişi kendi hayatına son veriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bergen

6. Bergen

Geçtiğimiz aylarda hayatı film olan sanatçı Bergen'in yaşamı ve ölümü de merak konusu oluyor. En bilinen medyatik olay, kocasının Bergen'in yüzüne kezzap attırması oluyor. Yaşadığı saldırı sonucunda tek gözünü kaybeden Bergen, daha sonra kocasından ayrılıyor ve acı dolu yaşamına rağmen hayata tutunarak müzik kariyerinde birçok başarılı adımlar atıyor. 30 yaşındaki Bergen, yeni albüm hazırlıkları sırasında eski eşi Halis Serbest tarafından acımasızca kurşunlanarak öldürülüyor.

7. Kurt Cobain

7. Kurt Cobain

Nirvana'nın unutulmaz lideri Kurt Cobain, hâlâ grunge denildiğinde akla gelen ilk isim oluyor. Eşi Courtney Love'ın da içinde bulunduğu baskılarla savaşan Cobain, madde bağımlılığıyla da mücadele ediyordu. Hayatının son yıllarında Cobain'in hastalığı ve mide ağrıları ciddi seviyede artıyor. Sevilen sanatçı, 1994 senesinde Seattle'daki evinde av tüfeğiyle kendini kafasından vurup Amy Winehouse'un da içinde bulunduğu 27'ler kervanına katılıyor.

8. Barış Akarsu

8. Barış Akarsu

Türk rock müziğinin en sevilen isimleri arasında bulunan Barış Akarsu, bugün bile dilimize dolanan efsanevi şarkıların sahibi. Döneminde ses getirdiği başarılı sanatçılığı kadar ölümü de oldukça ses getiriyor. 28. yaş günü olan 29 Haziran 2007 tarihinde Muğla'nın Bodrum ilçesine 5 kilometre uzaklıktaki Torba Kavşağı'nda geçirdiği trafik kazası sonucu Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılan Akarsu, hastaneye kalbi durmuş olarak geliyor ancak acil serviste kalbi tekrar çalıştırılıyor. Beş gün süren yoğun bakım maalesef sonuç vermiyor ve 4 Temmuz akşamı Barış Akarsu hayata gözlerini yumuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beatrize Vaksman

4 ve 8 , hala uzulurum.

Tülin

Kazım koyuncu, Heath Ledger , Kurt Cobain ve Michael Jackson için ve listede olmamasına rağmen Kerim Tekin için hala daha üzülürüm. Bu arada Kurt için ölümü ... Devamını Gör