Görüş Bildir
Haberler
Bileğindeki Harf Dövmesi İlk Aşkına Aitmiş! Şarkılarına Hayran Olunan Ece Seçkin’in Hiç Bilmediğimiz Hayatı

Bileğindeki Harf Dövmesi İlk Aşkına Aitmiş! Şarkılarına Hayran Olunan Ece Seçkin’in Hiç Bilmediğimiz Hayatı

01.07.2022 - 09:34

Her yeni şarkısıyla listelerin başına yükselen Ece Seçkin'in son parçası, Sen Hâlâ Oradasın her zaman olduğu gibi yine dilimizden düşmüyor. Oldukça gündemde olan güzel şarkıcının hayatı da merak konusu oluyor tabii. Geçtiğimiz günlerde kendini Katarsis programına açan başarılı sanatçı ile ilgili birçok şey öğrenmiş olduk. İşte, Ece Seçkin’in hiç bilinmeyen hayatı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Prensesler gibi yetiştirildim.”.

"Prensesler gibi yetiştirildim.”.

1991 senesinde İstanbul'da doğan başarılı sanatçı, ailesinin biricik kızıymış. Prensesler gibi yetiştirildiğini söyleyen Seçkin’in sanat serüveni, çok küçük yaşlardan itibaren başlamış. 3 yaşında piyano dersleri almaya başlamasının yanı sıra bale eğitimi de almış. Prenses gibi büyütülse de özel hayatında prenseslikle alakası olmadığını, aksine tam bir cadı ve hatta oğlan çocuğu gibi yaramaz olduğunu belirtmiş.

"Aynı zamanda yaramaz ve yerinde duramayan bir çocuktum.”.

"Aynı zamanda yaramaz ve yerinde duramayan bir çocuktum.”.

Çocukluğu ile ilgili daha fazla detay veren Ece Seçkin, küçükken yaptığı muziplikleri de anlatıyor. Düdüklü tenceredeki yansımasına bakıp kendini öpmüş, ellerini mangala yapıştırmış, prize toka sokmuş… Annesi ve babası, Ece tehlikeli bir işe karışmasın diye mutfak dolaplarını bağlarmış. Anlayacağınız ne kadar prenses gibi büyütülse de tam haylaz dedikleri türden bir çocukmuş.

"Çağrı'yı tanıyana kadar herkese kendimi kapatmıştım.”.

"Çağrı'yı tanıyana kadar herkese kendimi kapatmıştım.”.

Ece Seçkin’in 17-18 yaşlarında başlayan ilk aşkı, onda büyük bir etki bırakmış. Bileğindeki harf dövmesi bile ilk aşkının baş harfiymiş. Onunla evleneceğine dair inancı tammış fakat sevdiği kişi, bir gün hiçbir açıklama yapmadan Ece'yi terk etmiş. Seçkin, o günden sonra 'Eğer bu kadar inandığım biri bir gün beni ortada hiçbir sebep yokken bırakabiliyorsa herkes, her şeyi yapabilir.' diye düşünmeye başlamış ve güven problemleri artmış. Bu olaydan 2 sene sonra, sevdiği kişinin başka biriyle evlendiğini öğrenmiş. Neyse ki şu an birlikte olduğu Çağrı ile birçok sorununu aşmış güzel şarkıcı.

"Hayatımda ilk defa birine karşı duvarlarım yok.”.

"Hayatımda ilk defa birine karşı duvarlarım yok.”.

Ece'nin söylediğine göre onun gibi biriyle aynı evde yaşamak çok zormuş fakat hayatını birleştirdiği Çağrı'nın tahammül seviyesi çok yüksekmiş. Hatta Ece uyanıp da canı kavga çektiğinde bile Çağrı onu takmayarak durumu yönetiyormuş. 7 yıldır birlikte olmalarına rağmen ikili, hiç kavga etmemiş.

"Hayatımı değiştiren şarkı: Arkadaşım Eşek”.

"Hayatımı değiştiren şarkı: Arkadaşım Eşek”.

Birçoğumuz Arkadaşım Eşek şarkısını eğlenerek dinlesek de bu şarkının Ece’de hissettirdikleri çok farklıymış. Şarkıda geçen 'Ayrılık geldi başa katlanmak gerek, seni çok çok özledim…' sözleri ona tatlı günlerin artık bittiğini ve özlem dolu günlerin başlayacağını hissettirirmiş. Ayrıca Arkadaşım Eşek, babasıyla onun şarkısıymış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Anksiyete atakları ve takıntılarım arttı.”.

"Anksiyete atakları ve takıntılarım arttı.”.

Yakın zamana kadar fiziksel ve psikolojik sıkıntılar içinde olduğunu aktaran Ece, o dönemlerini şu sözlerle ifade ediyor: 'Duygularımı çok fazla bastırdığımı düşünüyorum, o zamana kadar bastırdığım her şeyi kustum. Kendime, aileme, iş arkadaşlarıma belli etmeden yaşadığım bütün korkularım ve kaygılarım tamamen çıktı benden. Ruhsal ve fiziksel olarak parçalanarak çıkardım. O dönem kaygı ataklarım ve takıntılarım arttı. Başak burcu olmamdan kaynaklı çok titiz ve düzenliyim. Bunlar kontrolden çıkınca vücudum alerjik reaksiyonlar gösterdi ve evden çıkamayacak hâle geldim. Aynada kendimi tanıyamıyordum. Kaşıntı ve batma hisleri korkunç seviyedeydi. Ataklar geçirdim, doktorlara gittim. Küçük dilimin beni boğacak kadar şiştiğini söylediler. Bana söylenen tek şey, stres yapmamam gerektiğiydi. Şu an tedavim iyi gitse de artık en ufak bir streste bir yerim kaşınsa korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.” Dışarıdan neşeli, şen şakrak gördüğümüz Ece, meğer ne kadar çok şey yaşamış içinde.

"Telefonuma şifreli mesajlar geldi.”.

"Telefonuma şifreli mesajlar geldi.”.

6 ay önce bir hayranı tarafından tehdit edilmeye başlayan Ece Seçkin, epey korkunç mesajlara maruz kalmış. Şifreli mesajlar alıyormuş ve içinden yalnızca birkaç sözcüğü anlayabiliyormuş. Hatta mesajların benzerleri eşi Çağrı Terlemez'e de gelmeye başlamış. Bitti mi sandınız? Hayır! Ece'nin çevresindeki herkes, mesaj yağmurlarına tutulmuş! Mesajları atan kişi, Ece Seçkin ile evli olduğuna ve Çağrı'nın onu zorla yanında tuttuğuna inanıyormuş. Küfürler ediyormuş, masaya atılmış kezzap fotoğrafları gönderiyormuş. Ece Seçkin'in saplantılı hayranı, 'Seni öldüreceğim, seni yakacağım...' gibi tehditler savuruyormuş. Hâl böyle olunca yetenekli şarkıcı, artık duşa bile giremez seviyeye gelmiş. Üstelik bu durumdan hâlâ kurtulamamış. Nereden engellerse engellesin bu kişi, bir şekilde ulaşıyormuş Ece'ye. Hayatındaki bunca zorluğa ve yaşanmışlıklara karşın neşesi eksik olmayan Ece Seçkin'in hiç bilmediğimiz yönlerini görmüş olduk böylece. Haylaz prenses, bize resmen hayat dersi verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
6
6
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın