Görüş Bildir
Haberler
Recep İvedik 7 İçin Disney+'la Anlaşan Şahan Gökbakar'ın Bir Dönem Çok Konuşulan Sosyal Medya Paylaşımları

Recep İvedik 7 İçin Disney+'la Anlaşan Şahan Gökbakar'ın Bir Dönem Çok Konuşulan Sosyal Medya Paylaşımları

17.06.2022 - 12:57

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, gişe rekorları kıran film serisi Recep İvedik'in devam filmi için ülkemizde kullanıma yeni açılan Disney+ ile anlaştı. Yeni bir platformda Recep İvedik filmi çekmekten duyduğu mutluluğu, Twitter hesabından bir video ile paylaşan Şahan Gökbakar'ın heyecanı her hâlinden belliydi. Sizler için Şahan Gökbakar'ın sosyal medyada yaptığı en ses getiren açıklamaları derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Melek Mosso'ya Şahan Gökbakar desteği.

1. Melek Mosso'ya Şahan Gökbakar desteği.

Son dönemlerde ardı ardına gelen konser ve festival yasakları, birçok ünlü ismin de tepkiler göstermesine yol açtı. Yasaklardan nasibini alan son isimse Melek Mosso oldu. Isparta'da vereceği konseri belediye tarafından iptal edilen Melek Mosso'ya ünlü isimlerden destek yağdı. Mosso'ya destek veren ünlülerin başında gelen isimlerden biri: başarılı komedyen Şahan Gökbakar. Gökbakar, yaptığı açıklamada 'Valiliğin aldığı bu kararı tanımıyorum. Melek Mosso'ya yapılan bu haksızlığın karşısında sessiz kalamam. Gençlerin ahlakını kontrol etmek size mi düştü? Gençleri rahat bırakın. Bırakın herkes istediği gibi yaşasın.' sözleriyle tepkisini dile getirdi.

2. Şahan Gökbakar'dan yoga yasağı tepkisi.

2. Şahan Gökbakar'dan yoga yasağı tepkisi.

Eskişehir'de yoga yapan bir grup kadının 'CİMER'e şikayet var, burada yoga yapamazsınız.' denilerek engellenmesi sosyal medyada büyük gündem yarattı. Eskişehirli kadınlar bu yasağa tepki göstermek için büyük bir kalabalıkla parkta önce eylem sonra ise yoga yaptı. Yaşanan olaylara sosyal medyadan tepki gösteren Şahan Gökbakar, 'Ulan parkta yoga yapan insanlar size ne yaptı? Bundan da mı rahatsız oldunuz? Yoga da ahlaksızlık ve cinsellik barındıran bir eylem mi? Valilikler âdeta konser ve festival iptal etme yarışına girdi.' dedi.

Kadınların parktaki eylem videosu için 'Kadınlar zaten gereğini yapmış. Haydi şimdi, hep beraber yogaya başlıyoruz.' diyerek eylemcilere destek verdi. Valiliği sert sözlerle eleştiren Şahan Gökbakar, 'Ben çocukken 'Yasaklar' diye bir tiyatro oyunu vardı. Metin Akpınar ve Zeki Alasya o dönemin yasakçı zihniyetiyle dalga geçerdi. Artık biz büyüdük ama yasaklar devam ediyor. Şimdi biz yasaklarla dalga geçiyoruz. Hani yeni Türkiye'ydi?!' diyerek tepkisini belirtti.

3. Dilimle karpuz satılmasına Şahan Gökbakar dayanamadı.

3. Dilimle karpuz satılmasına Şahan Gökbakar dayanamadı.

Son günlerde sosyal medya üzerinden eleştirileriyle sıkça gündem olan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, alışveriş için gittiği markette karpuzların dilimle satıldığını görünce tepkisini sosyal medyadan gösterdi. Dilimle satılan karpuzların fotoğrafını çeken ünlü oyuncu, 'Çocukken pazara giderdik. Daha karpuzu almadan 1 dilim ikram ederlerdi, tadına bak diye. Vay be... Güzel ülkem.' sözleriyle tepkisini gösterdi.

4. Keşke çip taksaydınız daha iyi olurdu...

4. Keşke çip taksaydınız daha iyi olurdu...

Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda ünlü komedyen, aşı karşıtlarıyla dalga geçti. Fotoşoplu bir fotoğrafını paylaşan ve altına 'Bu sabah baş ağrısı, ışığa ve sese aşırı duyarlılık ve ishal şikâyetleriyle uyandım. Bakın ne durumuna düştüm! Bu duruma düşmemin sorumlusu kim peki? Tabii ki, küresel güçler... Büyük oyun büyük oyun dediğiniz bu muydu? Keşke çip taksaydınız. Allah sizi kahretsin Bill Gates ve küresel arkadaşları.' yazarak aşı karşıtlarıyla dalga geçmesi sosyal medyada gündem oldu.

5. Meclis lokantası fiyatları Şahan Gökbakar'ı şok etti.

5. Meclis lokantası fiyatları Şahan Gökbakar'ı şok etti.

Son dönemlerde artan gıda fiyatları herkesin gündeminde. Hayat pahalığının arttığı ve dışarıda yemek yemenin artık lüks sayıldığı bu dönemde sosyal medyada paylaşılan TBMM'ye ait sosyal tesis lokantası faturası, Şahan Gökbakar'ı âdeta şok etti. Çorbaların 2, kebapların 15 ve tatlıların 5 liradan satıldığı meclis lokantası fiyatları herkesi şaşkına çevirdi. Yaptığı paylaşımda 'Bu gerçek mi? Yani siz mecliste gerçekten 2.5 liraya çorba içip 18 liraya kebap yiyor, üstüne 4 liraya sütlaç mı yiyorsunuz?' diye soran ünlü komedyen, gösterdiği tepkiyle sosyal medyadan büyük destek aldı. Gökbakar'a bir destek de yönetmen ve oyuncu Onur Saylak'tan geldi. Onur Saylak, yaptığı paylaşımda 'Her ilçeye bir meclis lokantası açılsın.' sözleriyle tepkisini dile getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şahan Gökbakar'ın Marmaris'te yaşanan orman yangını paylaşımları ses getirdi.

6. Şahan Gökbakar'ın Marmaris'te yaşanan orman yangını paylaşımları ses getirdi.

2021'de Muğla'nın Marmaris ilçesinde başlayan ve geniş bir alana yayılan orman yangınında tepki gösteren isimlerin başında Şahan Gökbakar geldi. Yaşanan felaketi Instagram hesabından açtığı canlı yayınla gözler önüne seren ünlü komedyen, şunları söyledi: 'Buradan çığlıklar attım. Böyle bir felaketin geldiğini herkese söylemeye çalıştım. İnanılmaz bir yangın oldu. Karadan müdahale etmek yetersiz kalacak. Mutlaka havadan da müdahale edilmesi gerekiyor. Allah'ım sen bizi kurtar.' Yayını kapattıktan sonra yangın söndürme çalışmalarına bizzat katılan ünlü komedyen, gösterdiği çaba ve sağladığı farkındalık ile sevenleri tarafından takdir edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
6
5
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın