Görüş Bildir
Haberler
Onu Önce TV’de Görmüşüz! Tolga Akış ile Boşanma Kararı Veren Zeynep Bastık’ın Bilinmeyen Oyunculuk Macerası

Onu Önce TV’de Görmüşüz! Tolga Akış ile Boşanma Kararı Veren Zeynep Bastık’ın Bilinmeyen Oyunculuk Macerası

16.06.2022 - 11:52

Başarılı şarkıcı Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde eşi Tolga Akış ile boşanma kararı aldıklarını açıkladı. Peki, güzel şarkıcı hayatımıza nasıl girdi? Gelin, hep birlikte ünlü oyuncunun kariyer basamaklarına bir göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocukluk ve öğrencilik yılları.

Çocukluk ve öğrencilik yılları.

1993'te Çanakkale'de doğan Zeynep Bastık, henüz 3 yaşındayken ailesiyle İzmir'e taşındı. Çocukluğunda tam bir sokak kuşu olduğunu söyleyen Bastık, 'Eve hiç girmezdim, akşama kadar arkadaşlarımla sokaklarda oyun oynardım.' sözleriyle bu durumu ifade etti. Evde ise dedesinin bağlaması, teyzesinin tamburu ve anneannesinin yanık sesiyle müzik ile iç içe bir ortamda büyüdü. Çocukluk yıllarında 8 sene dans eğitimi aldı. Ortaokul ve liseyi İzmir'de okuyan Bastık, liseyi bitirdikten sonra üniversite için zamanı olmadığını düşünerek üniversite yerine hayalini kurduğu müzisyenliğin peşinden gitti.

İzmir'de bir cover grubu: Jackpot

İzmir'de bir cover grubu: Jackpot

Zeynep Bastık, 2010 yılında İzmir'deki cover grubu Jackpot ile profesyonel müzik kariyerine başlamış oldu. Bu grubuyla başta İzmir olmak üzere 2 sene boyunca farklı şehirlerde konserlere başladı. Jackpot ile konser verdiği sırada ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'la tanıştı ve 3 sene boyunca Murat Dalkılıç'ın vokalistliğini yaptı. Bastık'ın Dalkılıç ile tanışması belki de kariyerinin ilk büyük dönüm noktası oldu. Sempatik görünüşü ve güzel sesiyle Zeynep Bastık, YouTube'a yüklediği cover parçaların fazla ilgi görmesiyle bir anda ün kazandı. Rapçi Ezhel'in Felaket şarkısına Bastık'ın yaptığı cover, dinleyenler tarafından tam not aldı.

İlk single'ı ve albümün çıkışı.

İlk single'ı ve albümün çıkışı.

Genç sanatçı, 2014 yılında sevdiği şarkıları coverlamaktan öteye geçti ve ilk single'ı Fırça'yı yayınladı. Daha sonra Anıl Piyancı, Emrah Karaduman, Nükhet Duru ve Murda gibi birçok başarılı isimle düet yaptı. 2020'de Akustikler isimli ilk extended play albümünü, 2021'de ise Zeynodisco adlı 7 şarkıdan oluşan ilk albümünü yayınladı. Zeynodisco albümünde yer alan parçaları Sana Bayılıyorum, Kalbimi Kırdın, Marlon Brando, Defalarca, Bana Sorma, Yakışır Bana ve Bir Daha oldu.

Çok bilinmeyen oyunculuk kariyeri.

Çok bilinmeyen oyunculuk kariyeri.

Çok az kişi tarafından bilinse de Zeynep Bastık, oyunculuk macerasına 2014 yılında başladı. Çok ses getiren yapımlar olmasa da 2014'te Sil Baştan, 2015'te Adı Mutluluk, 2016'da Umuda Kelepçe Vurulmaz ve 2018'de Yasak Elma gibi birçok dizide ekran karşısına çıktı. Şarkıcı kimliğiyle tanınsa da oyunculuğuyla da epey beğeni topladı. Zeynep Bastık, yaptığı röportajlarda kendisi için oyunculuğun 2. planda olduğunu, esas kariyer hedefinin her zaman müzik olduğunu belirtti.

Sunuculuğa girişi.

Sunuculuğa girişi.

Zeynep Bastık, 2021 yılında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen adlı dijital platformda Zeynep Bastık ve Konukları adlı programın sunuculuğunu yaptı. 10 bölüm yayınlanan programın ilk bölümüne konuk olarak Zeynep Bastık'ın çağırdığı isim, kendisini müzik camiasına sokan Murat Dalkılıç oldu. Bastık; sempatik, neşeli ve enerjik görüntüsüyle sunuculuğun da altından rahat şekilde kalkabileceğini gösterdi. Programının daha sonraki bölümlerinde birlikte düet yaptığı Oğuzhan Koç, oyuncu Enis Arıkan, Hazar Ergüçlü, Emir Can İğrek ve Hazal Kaya gibi birçok ünlü ismi ağırladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sürpriz evliliğin sürpriz sonu!

Sürpriz evliliğin sürpriz sonu!

2021 yılında beklenmedik bir kararla menajeri Tolga Akış ile Alaçatı'da evlenen Zeynep Bastık, 2022 yılında yine beklenmedik bir kararla boşanmaya karar verdiklerini açıkladı. Günümüzde ünlü isimlerin boşanması sırasında çirkin olaylar yaşansa da bu durum, Zeynep Bastık ve Tolga Akış çifti için geçerli değil. Çift, ayrılık kararını açıklarken bile birbirlerini ne kadar sevdiklerinden, birbirlerinin hayatına neler kattıklarından ve ileride de birlikte kurdukları hayallerin peşinden gideceklerinden bahsetti. Bu sayede ikili, klasikleşen ünlü boşanması rezilliklerinin hiçbirinin yaşanmasına izin vermedi.

Tolga Akış; sadece evliliği beceremediklerini, Zeynep'in hayatındaki yerini ve önemi asla kaybetmeyeceği ve onu ne kadar sevdiğini söylediği bir açıklamada bulundu. Zeynep Bastık ise 'Boşanma kararımızı dramatize etmemize gerek yok. Çünkü biz, her zaman birbirimizin yanında olacağız. Tolga'yla birbirimize karşı duyduğumuz sonsuz bir güven var. Onunla birlikte çalışıp aile kalmaya devam edeceğiz, sadece şekil değiştireceğiz, birbirimizi her zaman çok seviyoruz.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
4
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Charlie Brown

Cover yapmak dışında pek bir marifeti yok...