Görüş Bildir
Haberler
Feyyaz Yiğit'ten Cem Yılmaz'a Kadar Uzanan Ünlülerin Öğrencilik Fotoğraflarını İlk Kez Göreceksiniz!

Feyyaz Yiğit'ten Cem Yılmaz'a Kadar Uzanan Ünlülerin Öğrencilik Fotoğraflarını İlk Kez Göreceksiniz!

18.06.2022 - 09:52

Diziler, filmler veya sosyal medyada sıkça gördüğümüz ünlülerin aslında pek bilmediğimiz öğrencilik yıllarındaki hâlleri var. Ün ve şöhrete kavuşmadan önce sıradan biriyken bazı ünlülerin nasıl gözüktüğünü merak ediyor musunuz? İşte, karşınızda Ezhel'den Feyyaz Yiğit'e, Cem Yılmaz'dan Kıvanç Tatlıtuğ'a, Mert Fırat'tan Fahriye Evcen'e kadar ünlülerin çok bilinmeyen öğrencilik fotoğrafları!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gibi Dizisi'nin Yılmaz'ı Feyyaz Yiğit ile başlayalım.

1. Gibi Dizisi'nin Yılmaz'ı Feyyaz Yiğit ile başlayalım.

Günümüzde komedi dendiği zaman aklımıza ilk gelen isimlerden birisi Feyyaz Yiğit. Gibi dizisi ile içimizden biri gibi olan Feyyaz Yiğit, ünlü olmanın kuralını bozarak rol aldığı yapımlarda kendini absürt komedi ile seyirciye yansıtıyordu. Yer aldığı bütün yapımlarda herkesi kahkahaya boğan oyuncunun televizyon hayatına girişi, Okan Bayülgen’in sunduğu Disko Kralı isimli program ile oldu. Bu programda müzik ekibinin gitaristliğini yaparken aynı zamanda skeçlerde de oynadı. Oyuncunun 'Lost çok bozdu' skeci ve Okan Bayülgen’e verdiği kıvrak cevapları, ileride ne kadar başarılı bir komedyen olacağının sinyalini seyirciye verdi. 2018'de Ölümlü Dünya filmindeki rolüyle komedi dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Feyyaz Yiğit'in öğrencilik yıllarından olan fotoğrafı, ünlü oyuncuyu yılların nasıl da değiştirdiğini göstermiş oldu.

2. Türkçe Rap denilince akla gelen Ezhel son yıllarda kendinden oldukça söz ettiriyor.

2. Türkçe Rap denilince akla gelen Ezhel son yıllarda kendinden oldukça söz ettiriyor.

Başkent’in göbeğinde rastaları ile müzik piyasasına giriş yapan Ezhel, kendine has tarzı ile bir kez görüldüğünde akla kazınan bir imaja sahipti. Yüzündeki dövmeleri, aykırı duruşu, kendi tabiriyle Angara sevdası, muhalif görüşleri ve müziği ile dikkatleri üzerine çeken sanatçı, ilk albümü Müptezel ile Türkçe rap camiasına bomba gibi düştü. Son yıllarda Spotify’da En Çok Dinlenen Türk Şarkıcı unvanını kimselere bırakmayan Ezhel’in öğrencilik zamanında bambaşka görünümü olduğunu lise fotoğrafından anlıyoruz.

3. Esprinin vücut bulmuş hâli: Cem Yılmaz.

3. Esprinin vücut bulmuş hâli: Cem Yılmaz.

'Türkiye’nin en büyük komedyeni kimdir?' diye sorsak hemen herkesin aklına gelecek isimlerden biri, tabii ki Cem Yılmaz. A.R.O.G , G.O.R.A, Yahşi Batı ve daha birçok yapımın yaratıcısı olan Cem Yılmaz’ın öğrencilik yıllarından çok az bilinen bir fotoğrafını görmek, başarılı oyuncunun eserleri gibi yüzümüze tebessüm yerleştiriyor.

4. Ünlü oyuncu Fahriye Evcen’in üniversite yıllığındaki çok bilinmeyen fotoğrafı

4. Ünlü oyuncu Fahriye Evcen’in üniversite yıllığındaki çok bilinmeyen fotoğrafı

Başarılı oyuncu Fahriye Evcen’in oyunculuk dışında çok bilinmese de başarılı bir akademik kariyeri var. Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken aldığı dizi teklifi sebebiyle okulunu dondurup İstanbul’a yerleşen oyuncu, Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite yıllığındaki fotoğrafı, güzel oyuncunun çok fazla değişmediğini gösteriyor.

5. Daha önce görmediğiniz hâliyle üniversiteli Mert Fırat.

5. Daha önce görmediğiniz hâliyle üniversiteli Mert Fırat.

1981 yılında Ankara'da doğan Mert Fırat, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Birçok dizi, film ve tiyatro gösterisinde yer alan oyuncunun televizyon sahnesine ilk çıkışı TRT 1’de yayınlanan Bizim Evin Hâlleri dizisiyle oldu. 2010 yılında senaryosunu yazdığı Atlıkarınca filmiyle Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Senaryo Ödülü'nü kazandı. Üniversite yıllarından bu yana epey değişen Mert Fırat'ın fotoğrafını görenler, onu ilk bakışta biraz zor tanıyabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yükselen yıldız Boran Kuzum’un lise günleri.

6. Yükselen yıldız Boran Kuzum’un lise günleri.

1992 yılında Ankara’da doğan Boran Kuzum, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezun oldu. Televizyon dünyasına girişi ise 2015 yılında Analar ve Anneler dizisiyle oldu. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisi kadrosunda yer alan oyuncunun kariyeri hızla yükselişe geçti. 2020 yılında Nejat İşler ve Miray Daner ile başrolü paylaştığı Saygı dizisinde Savaş Kaya karakterine hayat verdi. Yetenekli oyuncu, lise günlerinden bu yana yakışıklılığını korumaya hâlâ devam ediyor.

7. Her hâliyle yakışıklı bir isim: Kıvanç Tatlıtuğ.

7. Her hâliyle yakışıklı bir isim: Kıvanç Tatlıtuğ.

1983 yılında Adana’da dünyaya gelen Kıvanç Tatlıtuğ, televizyon dünyasına girdiği ilk günden beri yakışıklılığı ve oyunculuğu ile kendinden söz ettirmeyi başardı. Kariyerine modellik yaparak başlayan Kıvanç Tatlıtuğ, çok sayıda dizi teklifi almasıyla kendisini bir anda dizi sektöründe buldu. Aşk-ı Memnu dizisinde oynadığı Behlül karakteriyle kariyerinin zirvesini yaşadı. Ayrıca yetenekli oyuncu, Ezel ve Kuzey Güney gibi çok ses getiren yapımlarda da rol aldı. Yakışıklı oyuncu gençlik fotoğrafında şu anki hâlinin âdeta fragmanı gibi duruyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
9
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gordon Brown

Mert Fırat bizzat üniversiteye benziyor

Aybüke Çetin

Kıvanç’ın her yaşı güzel ☺️

episodesfromear

feyyaz? yiğit? nedir kimdir bu? neden ünlü sayılmakta? ülkeye ne katkısı var? artık herkes sanatçı a q!