Görüş Bildir
Haberler
TV
Kazandığı Gelirden Çocuklara Burs Veriyormuş: Gündüz Kuşağının Yıldızı Fulya Öztürk Hakkında Bilinmeyenler

Kazandığı Gelirden Çocuklara Burs Veriyormuş: Gündüz Kuşağının Yıldızı Fulya Öztürk Hakkında Bilinmeyenler

22.06.2022 - 15:40

FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programı ile ekranların sevilen yüzü Fulya Öztürk'ü hemen hemen herkes tanır. Başarılı sunucu hakkında hiçbir yerde bulamayacağınız bilgileri öğrenmeye hazır mısınız? Sunduğu gündüz kuşağı programı ile son dönemde adından sıklıkla söz ettiren Fulya Öztürk hakkında bilinmeyenleri sizler için derledik. İşte detaylar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gündüz kuşağının başarılı isimlerinden biri: Fulya Öztürk

Gündüz kuşağının başarılı isimlerinden biri: Fulya Öztürk

Son dönemde yıldızı parlayan sunuculardan biri, Fulya Öztürk. Onunla belki televizyon kanallarını karıştırırken karşılaşmış ya da programına denk gelmiş olabilirsiniz. 5 Ocak 1989 tarihinde Adana'da doğan Öztürk, çocukluğundan itibaren İstanbul'da medyada çalışma hayali kurmuş. Ailesi onun avukat olmasını istemesine rağmen o, hayallerine sımsıkı tutunmuş. Kariyerinde hedeflediği yolda 18 yaşından itibaren başarılı şekilde yürümeye devam etmiş.

Hayalleri ile eğitimine yön veren başarılı sunucunun kariyer yolculuğu.

Hayalleri ile eğitimine yön veren başarılı sunucunun kariyer yolculuğu.

Şimdilerin başarılı sunucusu Fulya Öztürk, liseyi Adana'da bir kolejde okudu. Onu hayallerine taşıyacak olan üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon Bölümü'nde tamamladı. Üniversiteyi kazandığı 2006 yılında aynı zamanda Öztürk'ün televizyon kariyeri başladı. Bu dönemde aktif şekilde çalışmaya başlayan Fulya Öztürk, şimdilerde sahip olduğu kariyerine adım adım yükseldi. Henüz 18 yaşındayken Star TV'de yayınlanan Staj On Air programında iç yapım stajyeri olarak çalıştı. Kariyerinde başarılı şekilde ilerleyen Fulya Öztürk, emeklerinin karşılığını ta o zamanlardan almaya başladı.

Kariyer basamaklarını azimle tırmanan bir kadının hikâyesi.

Kariyer basamaklarını azimle tırmanan bir kadının hikâyesi.

Kariyerinde sağlam adımlar atan Fulya Öztürk, 2008 yılında CNN Türk Haber Merkezi'nde Programlar Departmanı'nda çalışmaya başladı. Yaptığı başarılı haberler ve kaliteli belgeseller ile adının fark edilmesini sağladı. Pek çok haber ve belgeselin kurgusuna emek verdi. 2013 yılından itibaren Fulya Öztürk, sahada muhabir olarak aktif şekilde görev almaya başladı. 2015'te ise Avrupa'ya kaçmak için İzmir'den gelen Suriyeli sığınmacıların göç öyküsünü anlattığı Sığınamayanlar belgeselini yayınladı. Onun bu başarısı, Yılın Muhabiri ve En Özel Haber ödülleri ile taçlandı. TEDx'de konuşmacı olan Fulya Öztürk, günümüzde yaptığı işler ile fark edilmeye devam eden biri.

Muhabirlikten sunuculuğa uzanan bir başarı öyküsü.

Muhabirlikten sunuculuğa uzanan bir başarı öyküsü.

Gündüz kuşağı programlarını takip edenler, Fulya Öztürk'ün FOX TV ekranlarında sunuculuk yaptığını bilir. Fulya İle Umudun Olsun programı ile derdi olan insanların hayatlarına iyi izler bırakan başarılı sunucu, aslında sunucu olmayı hiç istememiş. Kendi dâhil kimsenin onun sunucu olmasını beklemediğini ifade eden Öztürk, Doğan Şentürk'ün onu ikna etmeyi başarması ile bu yolda yürümeye başlamış. Doğan Şentürk'ün kendisine 'İyilik yapmak istemez misin?' diye sorması ile teklifi düşünen sunucu, bunun hoş bir fikir olduğunu düşünmesi üzerine ikna olmuş. Para için bu işi yapmadığını belirten Fulya Öztürk, çocuklara burs verdiğini ifade etmiş. Bize de böyle bir şeye vesile olduğu için Doğan Bey'i tebrik etmek düşer.

Mesleği hakkındaki sorulara verdiği cevaplarla takdir topladı.

Mesleği hakkındaki sorulara verdiği cevaplarla takdir topladı.

Çocukluk hayalini gerçekleştirmiş olan Fulya Öztürk, mesleği ile ilgili sorulara verdiği yanıtlarla onu dinleyenleri kendine hayran bıraktı. Hedeflediklerine ulaşan ve hayallerinin ötesinde kariyeri olan başarılı sunucu, mesleğini icra etmeyi sevdiğini ve bir daha dünyaya gelse yine aynı işi yapmak istediğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fulya Öztürk'ün özel hayatı hakkında merak edilenler.

Fulya Öztürk'ün özel hayatı hakkında merak edilenler.

Kariyeri ile adından söz ettirmeyi başaran Fulya Öztürk'ün başarı merdivenlerini nasıl tırmandığını artık biliyoruz. Özel hayatı hakkında da bilgi almak isteyenleri buraya alalım. Çocukluk hayalini gerçekleştiren başarılı sunucu, özel hayatından ziyade başarılarının konuşulmasını seviyor. Henüz evli olmayan Fulya Öztürk, Oğlak burcu. Gündelik yaşamında yemek yapmaktan hiç hoşlanmadığını ve buna ilgisinin olmadığını dile getiriyor. Sıkı bir YouTube izleyicisi olan yetenekli sunucu, TV'de haber dışında başka bir şey izlemiyor. İş hayatında oldukça hareketli olan Fulya Öztürk, sosyal medyada da epey etkin şekilde yer alıyor. Instagram'ı da oldukça aktif biçimde kullanan başarılı sunucunun Instagram hesabında 342 bin takipçisi bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
25
14
7
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mert Soylu

isterse ağzıyla kuş tutsun, hala itici.

Drw Tr

Onedio kendini aştı. Lezbiyen yada gay olmayan bi ünlüyü paylaşmış. 👏🏻👏🏻