Görüş Bildir
Haberler
Seda Sayan'dan Sertab Erener'e Kadar Ünlülerin Sevenlerinden Gizlediği İlk Defa Duyacağınız Hastalıkları

Seda Sayan'dan Sertab Erener'e Kadar Ünlülerin Sevenlerinden Gizlediği İlk Defa Duyacağınız Hastalıkları

19.06.2022 - 08:49

Pek çok insan, müzik dinlemeyi ve dizi veya film izlemeyi seviyor. Hatta bazı kişiler, günde birkaç sezon dizi bitirebilecek veya saatlerce şarkı dinleyebilecek özel güçlere sahip âdeta. Bu sektörlerdeki sevdiğimiz ünlülerle yüz yüze tanışmasak da onlarla bir bağ kuruyoruz. Gerçek hayatta neler yaptıklarını, nelere üzülüp nelere sevindiklerini merak ediyoruz. Bir de bazı ünlüler var ki, çoğunun hayatı dertten geçilmiyor. Sizler için ünlülerin bilinmeyen hastalıklarını derledik. Haydi gelin, birlikte inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tuba Ünsal

1. Tuba Ünsal

Güzel oyuncu geçmiş dönemde sıkça nefes darlığı, yüksek ateş ve karın ağrısı şikayetleri ile hastaneye yatış yaptı. Doktorlar, Tuba Ünsal'da son derece nadir görülen Ailevi Akdeniz Ateşi (FMF) isimli hastalığı teşhis etti. Uzun bir tedavi süreci ardından eski sağlığına kavuşan Tuba Ünsal, düzenli olarak kontrollerine devam ediyor.

2. Defne Samyeli

2. Defne Samyeli

2000 yılında Defne Samyeli'ye rahim kanseri teşhisi konuldu. Tedavi olmak için New York'a giden ünlü oyuncu, orada olduğu ameliyat sonrasında sağlığını iyice toparladı. Türkiye'ye sağlıklı şekilde dönen Defne Samyeli, kadınları bu yönde bilinçlendirerek düzenli jinekolog muayenelerine gidip onlara gerekli testleri yaptırmasını tavsiye ediyor.

3. Meryem Uzerli

3. Meryem Uzerli

Özellikle Hürrem Sultan rolü ve tatlı aksanı ile tanıdığımız sempatik oyuncu Meryem Uzerli, bir zamanlar ciddi bir hastalık olan tükenmişlik sendromuna yakalandı. Yetenekli oyuncu, tedavisi için bir süre Almanya'da kaldı. Oradayken çocuğu doğdu ve sağlığına kavuştu. Eski neşesiyle Türkiye'ye dönen oyuncu, yeni projelere imza attı ve ününe ün katmaya devam etti.

4. Arda Kural

4. Arda Kural

Bir zamanlar Türk Leonardo DiCaprio şeklinde anılan Arda Kural, psikoz teşhisine sahip. Bir proje anlaşmazlığından sonra bu teşhisi aldığını belirten ünlü oyuncu, hastalığının verdiği bunalım nedeniyle arkadaşları ve ailesinden uzaklaştığı dönemlerde hayatı çokça sorguladığını söyledi. Hastalığı sürecinde bir dönem dışarıda yaşayan Arda Kural, sokaklara ayrı bir sevgisinin olduğunu belirtti. Varoluşsal sancıları geçtiği zaman sektöre yeniden döndüğünü açıkladı. Yakışıklı oyuncuyu bir zamanlar televizyonda görüp ona âşık olan nesil, ünlü oyuncunun bu dönüşünü sevinçle karşıladı.

5. Sertab Erener

5. Sertab Erener

Şarkılarını severek dinlediğimiz Sertab Erener, 11 yaşında ülseratif kolit hastalığı teşhisi alan kişiler arasında. Bu hastalık, kalın bağırsakta iltihap oluşmasına ve ülsere sebep oluyor. Hastayı oldukça güçsüz düşüren ülseratif kolit hastalığı, aynı zamanda ölümcül de olabilir. Yıllarca bu hastalıkla savaşan sanatçı, mesleğine başarılı şekilde tutunmayı başaran biri. Erener'in kalın bağırsağı, 1995 yılında geçirdiği ameliyat sonrasında alınmış. Bu zorlu savaştan galip çıkan Sertab Erener'in sağlık durumu oldukça iyi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seda Sayan

6. Seda Sayan

Gençler arasında son zamanlarda şarkıları sıkça dinlenen Seda Sayan, tiroit bezi hastalığına sahip. Hastalığından dolayı ilaçlarını aksatmamaya ve aç kalmamaya gayret ediyor. Aç kaldığında kendini kötü hissedip rahatsızlanan Sayan, hastalığını geçirebilecek bir çözüme hâlâ kavuşamadı.

7. Ebru Gündeş

7. Ebru Gündeş

Ebru Gündeş 2000 senesinde trajik bir olay yaşadı. Kameralar kayıttayken bayılan ünlü şarkıcı, apar topar hastaneye kaldırıldı. Beyninde oluşan baloncuk sebebiyle yaşam ile ölüm çizgisinde bir savaş verdi. Ciddi bir beyin ameliyatından sonra sağlığını geri kazanan Ebru Gündeş, düzenli olarak kontrollere giderek sağlıklı bir yaşam sürüyor.

8. Ajda Pekkan

8. Ajda Pekkan

Yaşlanmaması ile tanınan güzel şarkıcı Ajda Pekkan, kalp rahatsızlığına sahip. Tedavi amacı ile kalbine 2 stent takılmış olan şarkıcının hastalığının tekrarlaması nedeniyle daha sonra 1 stent daha takıldı. Ajda Pekkan'ın hastalığı, eskisi kadar kötü olmasa da maalesef hâlâ devam ediyor.

9. Nurseli İdiz

9. Nurseli İdiz

Oyuncu camiasının tanınmış isimlerinden biri olan Nurseli İdiz, bipolar bozukluğa sahip. Kendisini geçmiş zamanlarda alkolik ilan edenlere dargınlığını belirten İdiz, aslında sorununun bu olmadığını belirtiyor. Yaşanan bu olaydan çıkarabileceğimiz ders, kimseye ön yargı ile yaklaşmamak olabilir.

10. Bruce Willis

10. Bruce Willis

Özellikle aksiyon severlerin tanıyacağı, 67 yaşındaki Hollywood yıldızı Bruce Willis, afazi yani söz yitimi hastalığı teşhisine sahip. Afazi hastalığı, beynin bazı yerlerinde oluşan bozukluklar sonrası ortaya çıkıyor. Bu hastalık; okuma, yazma, konuşma ve konuşulanı anlamayı oldukça zorlaştırıyor. Hollywood yıldızının ailesinin yaptığı açıklamaya göre Bruce Willis, maalesef oyunculuğa da son verecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
9
9
5
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın