Görüş Bildir
Haberler
Ankara Merkezli 'Usulsüz Dinleme' Operasyonunda 30 Gözaltı

Ankara Merkezli 'Usulsüz Dinleme' Operasyonunda 30 Gözaltı

Onedio Medya
12.01.2016 - 09:18 Son Güncelleme: 12.01.2016 - 10:02

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü 'usulsüz dinleme' soruşturması kapsamında sabah saatlerinde Ankara merkezli 10'u aşkın ilde operasyon başlatıldı, 30 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler 432 kişinin telefonlarını usulsüz dinlemekle suçlanıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Operasyon, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü 'usûlsüz dinleme' soruşturması kapsamında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosu'nda görevli Cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde Ankara, İzmir ve Kayseri’nin aralarında olduğu 10’un üzerinde ilde operasyon düzenledi.

AA'nın verdiği bilgiye göre hakkında gözaltı kararı olan ve adreslerinde arama yapılan şüphelilerden 30'u yakalandı. Kaç kişi hakkında gözaltı kararı olduğuna ilişkin henüz net bir bilgi yok. 

Şüpheliler, AK Parti, CHP, MHP, BBP ve DYP'li siyasetçileri, Türk Silahlı Kuvvetleri, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Emniyet Genel Müdürlüğü, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi, Anayasa Mahkemesi ve Danıştay mensupları ile iş adamları ve gazeteci 432 kişinin telefonlarını usûlsüz dinlemekle suçlanıyor.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
itsasin

"gayriresmi işini yoksa dinlemeden korkmayın" binali yıldırım 2012. it gibi dinlediniz herkesi cemaatle bir tek cemaat ayrıca sizi de dinledi.sıfırla bilaaaal