Görüş Bildir

6 Şubat günü bütün Türkiye büyük bir şok ile uyandı. 10 ilimizi birden etkileyen depremlerde zarar görenler için her birimiz elimizden geleni yapmaya çalıştık. Fakat bölgede aksaklıklar günlerce devam etti. Arama kurtarma ekiplerinin her bölgeye hızlı bir şekilde ulaşamaması, yardımların koordine edilememesi ve hepsinden önemlisi şebeke sorunlarının yaşanması bölgedeki durumu iyice zorlaştırdı. Çok kez bölgedeki halkın yaşananlara isyan ettiği görüntülere şahit olduk.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hatay'da bütün ailesi enkaz altında olan Cemil Yurtseven isimli genç, depremin 31. saatinde yardım talep ettiği bu videoyu çekmiş.

Hatay'da bütün ailesi enkaz altında olan Cemil Yurtseven isimli genç, depremin 31. saatinde yardım talep ettiği bu videoyu çekmiş.

Fakat yaşanan şebeke sorunu nedeniyle videoyu paylaşamamış. Yurtseven o videoyu 'Hatay da şebeke olmadığı için bu yardım talep ettiğim videoyu atamamıştım video 31. Saat çekilmiştir, izleyin görün lütfen bizi nasıl çaresiz bıraktılar, bu çaresizliği bu acıyı yaşamama sebep olanlara hakkımı helal etmiyorum.' notuyla paylaştı.

İşte o video;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
395
125
70
22
16
14
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Çıldırır insan çıldırır resmen! Burunlarında fitil fitil gelsin! Kan kussunlar…ölmesinler sürünsünler!!!!

Zehra Karal

amin allahım amin duy sesimizi

bade kara

Toprak sizi kabul etmesin içine. Mezar taşınız dahi olmasın.

nonpareil

senin o güzel yüzünü bu hale getirenlerin Allah belasını versin