Görüş Bildir

Yaşadığımız depremlerin sonucunda büyük kayıplar vermemizin ardından gözlerimiz olayın sorumlularına çevrildi. Elbette çok fazla yıkım yaşamamızda peş peşe iki büyük deprem yaşamamızın payı büyük. Yine de aynı sokakta bazı binalar tuzla buz olurken, bazı binalarda bir taşın bile yerinden oynamaması depremden çok binanın öldüreceği gerçeğini yüzümüze vurdu.

Yaşadığımız depremin ardından birçok kez, aynı yerde olmalarına rağmen depremden çok farklı biçimde etkilenen binaların olduğunu görmüştük.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu noktada aklımızı, bir binanın yapım ve denetleme aşamasıda tam olarak hangi noktalarda usulsüzlük yapıldığı sorusu karıştırdı.

Bu noktada aklımızı, bir binanın yapım ve denetleme aşamasıda tam olarak hangi noktalarda usulsüzlük yapıldığı sorusu karıştırdı.

Bir inşaat denetçisi, Türkiye'de görev yaptığı süre boyunca yaşadığı sinirlemizi altüst eden olayları anlatmıştı;

Bir inşaat işçisi de, bir inşaat yapımını aşamalarıyla anlatıp, asıl sorumluların kimler olduğunu şu sözlerle anlattı;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
17
8
5
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
murat sütçü

Herkes üzerine düşen ahlaksızlığı tam yapmış sonuç ortada.

Mr Logical

%100 haklı. Daha önce de söyledim, bu yıkımlardan ne belediyeye ne müteahhit'e hiçbir ceza/yaptırım uygulayamazlar. Olay denetimi yapanda biter. Eğer müteahh... Devamını Gör

Sizden istediği o imzayı kendi atmadı değil mi? Atmazzz amklarım bilmez miyim o tipleri? Yorumunuzu okuyunca kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi oorrrrosp... Devamını Gör

beybi shark

Sistematik olarak tepeden tırnağa rezil bir toplumuz...