Görüş Bildir

Hayat pahalılığı, alım gücünün düşmesi, enflasyon, döviz kurunun tarihi rekorlar kırması ve benzeri birçok olay derken ülkeyi terk eden Türklerin tercih ettikleri ülkelerin başında ABD geliyor. Birçok insan yasal yollardan ABD'ye giderken binlerce insan da yasa dışı yollardan ABD'ye gitmeye çalışıyor.

Meksika üzerinden ABD'ye yasa dışı yollardan giren birçok Türk de o anlarını TikTok gibi sosyal medyalarda paylaşıyorlar: 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

6 aydır dünya turunda olan Deniz Pehlivan ve Nesibe Damar isimli YouTuberlar ise yaşadıkları olay ile adeta şoke oldular ve o olayı da yine YouTube'da anlattılar.

6 aydır dünya turunda olan  Deniz Pehlivan ve Nesibe Damar isimli YouTuberlar ise yaşadıkları olay ile adeta şoke oldular ve o olayı da yine YouTube'da anlattılar.

El Salvador'dan Meksika'ya geçmek isteyen Türk YouTuberlar Deniz Pehlivan ve Nesibe Damar ise yasa dışı yollarla ABD'ye giren Türklerin mimlenmesinden dolayı, Meksika'ya alınmadılar.

YouTuber olduklarını, gezgin olduklarını ve vizelerinin olduğun dile getiren YouTuberlar'ın yine de Meksika'ya girişlerine izin verilmemiş.

YouTuber olduklarını, gezgin olduklarını ve vizelerinin olduğun dile getiren YouTuberlar'ın yine de Meksika'ya girişlerine izin verilmemiş.

Türklerin Meksika'da mimlendiğini belirten YouTuberlar ise yaşadıkları olaya isyan ettiler.

İşte o anlar: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
9
6
4
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın