Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Kara Kara Düşünenlerin İmdadına Yetişecek Netflix Yapımı En İyi Belgesel, Dizi ve Filmler

'Ne İzlesem' Diye Kara Kara Düşünenlerin İmdadına Yetişecek Netflix Yapımı En İyi Belgesel, Dizi ve Filmler

'Bugün ne izlesem?' derdinize bu içerikle son veriyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

NOT: Yorumlar Netflix'den alınmıştır ve sıralamada yapımların IMDb puanları esas alınmıştır.

En İyi 10 Belgesel

Treblinka'nın Korkunç Ivan'ı

Treblinka'nın Korkunç Ivan'ı

IMDb: 7.7

Clevelandlı bir büyükbaba İsrail'de yargı önüne çıkarılır. Suçlamaya göre, kendisi bir Nazi ölüm kampının kötü şöhretli gardiyanı Korkunç Ivan'dır.

Tell Me Who I Am

Tell Me Who I Am

IMDb: 7.8

Bu belgeselde, hafızasını kaybeden Alex, ona geçmişini anlatması için ikizi Marcus'a güvenir. Ama Marcus, karanlık bir aile sırrını saklamaktadır.

The Story of God with Morgan Freeman

The Story of God with Morgan Freeman

IMDb: 7.9

Morgan Freeman, insanlık tarihinde dinin rolünü, inançlarımızın bizi nasıl birbirimize bağladığını ve hayata dair diğer zorlu soruların olası yanıtlarını araştırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Icarus

Icarus

IMDb: 7.9

Bu Oscar ödüllü filmin yapımcısı Amerikalı bisikletçi, Putin'in yakalamayı en çok istediği muhbir olan Rus bilim insanının karıştığı dev doping skandalının ortasına dalıyor.

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

IMDb: 7.9

Dizi, düzgün görünümü, sosyal meziyetleri ve aldığı eğitimlerle seri katil klişesini yerle bir eden Ted Bundy’nin hayatını konu ediyor. Sorunlu bir çocukluk geçiren Ted Bundy Utah Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra Utah’tan Colorado’ya, Washington’dan Florida’ya kadar birçok eyalette 30’dan fazla kadını katleder. Bundy’nin tüyler ürperten cinayetler işlemesine rağmen yakalanmasının ardından çok sayıda Amerikalı kadının ona sıra dışı bir hayranlık beslediği görülür. Dizide, 'Amerika'nın Karındeşen Jack'i olarak adlandırılan Ted Bundy ile yapılan daha önce hiç duyulmamış görüşmelere yer veriliyor.

The Story of Diana

The Story of Diana

IMDb: 8.1

Erkek kardeşi ve onu çok iyi tanıyan diğer kişilerle yapılan röportajlar aracılığıyla merhum Prenses Diana'nın dikkat çekici hayatı ile kişisel mücadelelerini keşfedin.

Dirty Money

Dirty Money

IMDb: 8.1

Bu araştırmacı dizi, maaş günü kredilerinden emisyon testinde yapılan hilelere kadar kurumsal açgözlülük ve yozlaşmanın yol açtığı küstahça eylemleri açığa çıkarıyor.

Wild Wild Country

Wild Wild Country

IMDb: 8.2

1981 yılında bir Hint gurusu, Oregon çölünde 64 bin hektarlık bir alana ütopik bir kent kurmayı planlar. Şehir kurulmaya başladıktan birkaç yıl sonra yerel halkla sıkıntılar yaşanmaya başlar. Durum bir terör saldırısı haline geldiğinde ise ulusal çapta bir sorun haline dönüşür...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Making a Murderer

Making a Murderer

IMDb: 8.6

13 yıl zarfında çekilen ve gerçek olayları konu alan bu gerilim, işlememiş olmaları muhtemel korkunç bir suçtan hüküm giyen iki adamın benzersiz hikâyesini anlatıyor.

The Vietnam War

The Vietnam War

IMDb: 9.1

Ken Burns ve Lynn Novick, savaşı bizzat yaşamış askerlere, protestoculara, siyasetçilere ve ailelere yer veren destansı bir Vietnam Savaşı belgeseli sunuyor.

En İyi 10 Dizi

Parfum

Parfum

IMDb: 7.2

Parfum, kusursuz kokuyu yaratmak için bir dizi cinayet işleyen katilin peşine düşen dedektiflerin hikayesini konu ediyor. Genç bir kadının bulunan cesedi semtte büyük bir panik yaratır. Cinayete kurban giden kadının cesedi koku bezleri vücudundan kesilip alınmış bir halde bulunur. Soruşturmaya atanan profil uzmanı bir dedektif ve ekibi, vakit kaybetmeden olay mahallini incelemeye başlar. Elde edilen ipuçları dedektifleri civardaki yatılı okulda okuyan bir grup öğrenciye götürür. Dedektifler, daha fazla cinayet işlenmeden asıl amacı kusursuz kokuyu yaratmak olan katili bulabilecek midir?

Dogs of Berlin

Dogs of Berlin

IMDb: 7.5

İki polis, ünlü bir Türk-Alman futbolcunun cinayetini araştırır ama polislerden birinin davaya gölge düşürecek yeraltı bağlantıları vardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Umbrella Academy

The Umbrella Academy

IMDb: 8.0

Babalarının ölümüyle yeniden bir araya gelen sıra dışı yeteneklere sahip kardeşler, şaşırtıcı aile sırlarını ve insanlığı bekleyen yakın bir tehdidi açığa çıkarır.

The End of the F***ing World

The End of the F***ing World

IMDb: 8.1

Çizgi romandan uyarlanan bu kara komedi dizisinde, yeni yetme bir psikopat ile maceraya aç bir asi, talihsizliklerle dolu bir yolculuğa çıkıyor.

Bodyguard

Bodyguard

IMDb: 8.2

Bir terör saldırısının engellenmesine yardımcı olan savaş gazisi, katıldığı savaşın en önemli destekçilerinden biri olan politikacıyı koruma görevine atanır.

Kingdom

Kingdom

IMDb: 8.3

Hasta kral hakkında tuhaf dedikodular yayılmaya başlarken, ülkeyi esir alan gizemli salgına karşı halkın son umudu veliaht prenstir.

The Punisher

The Punisher

IMDb: 8.5

Ailesinin cinayetinden sorumlu suçluları cezalandırmayı amaçlayan eski bir deniz piyadesi, kendisini askerî bir komplonun içinde buluveri

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mindhunter

Mindhunter

IMDb: 8.5

1970'lerin sonunda iki FBI ajanı, cinayet psikolojisini araştırarak ve tamamıyla gerçek canilerle endişe verici bir yakınlık kurarak suç biliminde yeni ufuklar açar.

Sex Education

Sex Education

IMDb: 8.5

Öz güvensiz Otis, terapist annesi sayesinde cinsel tavsiyeler hakkında her şeyi bilmektedir. Öyle ki asi Maeve ona okulda bir seks terapisi kliniği açmayı teklif eder.

Dark

Dark

IMDb: 8.6

Bir çocuğun kaybolması, dört aileyi hummalı bir cevap arayışına iter. Bu arayışları, üç nesli kapsayan akıl almaz bir gizemi ortaya çıkarmalarına neden olur.

En İyi 5 Film

Outlaw King

Outlaw King

IMDb: 7.0

Outlaw King, İngiltere kralı I. Edward’ın Orta Çağ İskoçyası’nı işgali sırasında Robert the Bruce’un verdiği mücadelenin ve fedakarlıklarının hikayesini anlatıyor. Robert, 1300'lü yılların başlarında İskoç bağımsızlığı için İngiltere'ye karşı onurlu bir savaş verir. Bu mücadelesinin sonunda da İskoçya Kralı olmaya hak kazanır. Ancak I. Robert'ın gözü tahtta ve altında değildir. Olabilecek ağır sonuçlarına rağmen Robert İskoç tacını giydikten sonra bir grup hırslı askeri toplayarak acımasız krala ve onun dengesiz oğlu olan Galler Prensi’ne karşı savaşmaya başlar. Bruce kendisininkine oranla daha büyük ve daha iyi donanımlı olan işgalci İngiliz ordusunu yenmek için kurnazlığını ve cesaretini kullanmak zorundadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

First They Killed My Father

First They Killed My Father

IMDb: 7.2

Loung Ung; Khmer Rouge Kamboçya’da gücü eline aldığında 5 yaşındadır. 70’lerde göçe zorlanmış orta sınıf bir ailenin çocuğu olan kızın hayatı, Khmer Rouge Kamboçya’yı işgal ettiğinde alt üst olur. Bu dönemde 4 yıl süren bir terör yönetimi ve soykırım sonunda 2 milyon insan ölür. Loung Ung ve ailesi konforlu evlerini ve hayatlarını bırakıp çalışma kampında yaşamaya zorlanırlar. Eski bir memur olan babası öldürüldüğünde ise küçük kız ailesiyle birlikte hayatta kalmaya çalışacaktır.

Black Mirror: Bandersnatch

Black Mirror: Bandersnatch
img-s1.onedio.com

IMDb: 7.3

Her bir bölümde başka bir hikayeyi ele alan Black Mirror dizisinin 5 saat 12 dakikalık interaktif film uyarlaması olan Black Mirror: Bandersnatch, genç bir programcının maceralarını konu ediyor. Genç adam, kapsamlı bir fantastik romanı video oyunu haline getirir. Ancak romandan dönüştürdüğü bu oyun onun hayatının alt üst eder. Genç adam bir süre sonra gerçeklik ve sanal dünyayı sorgulamaya başlar. Büyük bir kargaşaya yol açan adam, çok geçmeden kendisini zorlu bir mücadele içerisinde bulur.

Beasts of No Nation

Beasts of No Nation

IMDb: 7.8

Jane Eyre uyarlamasıyla uluslararası sinema arenasında parlayan ve True Detective dizisiyle de dikkatleri üzerine toplayan genç yönetmen, Afrika ülkesindeki iç savaşta savaşması için ailesinden kopartılan çocuk asker Agu’nun öyküsü anlatıyor.

Roma

Roma

IMDb: 7.9

Meksiko'da orta sınıftan ailelerin yaşadığı Roma mahallesinde, bir evde hizmetçi olarak çalışan genç Cleo'yu odağına alan film, zaman ve mekanın insanlar üzerindeki gücü ve etkisini konu ediniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
89
50
15
8
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?