Anne Hatırlamadı, Kur'an Hocası Onayladı! Narin Soruşturmasında Yeşil Tülbent Detayı!
Kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Narin'in ölümüne ilişkin soruşturma, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor. Fakat aile bireylerinin sessizliği ve her adımda dikkat çeken belirsizlikler soruşturmayı zorlaştırıyor. Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre jandarma ekipleri tarafından bulunan 'yeşil tülbent' de bir başka muammayı beraberinde getiriyor. İşte, detaylar...Kaynak: Hürriyet, Musa Kesler
Ahmet Hakan'dan AKP'li Vekile Narin Tepkisi: "Hayal Kırıklığı"
21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin'den acı haber geldi. Cansız bedenine ulaşılan Narin'le ilgili yetkili isimlerden gelen açıklamaları takip ediyoruz. Son olarak AKP milletvekili Galip Ensarioğlu, Narin'in ailesiyle 40 yıllık dostlukları olduğunu söylemiş, onları üzmek istemediklerini belirtmişti. Ensarioğlu'na bir tepki ise gazeteci Ahmet Hakan'dan geldi.Kaynak: Hürriyet / Ahmet Hakan
12 Yaşındaki Resul, Kaybolmuştu: 15 Saat Sonra Bulundu
Tüm Türkiye Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin yas tutarken, bir kayıp çocuk haberi daha Çanakkale'den geldi. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Pınarbaşı köyünde yaşayan 12 yaşındaki Resul Guliyef, evine bir daha geri dönmemişti. 15 saat sonra evinden 7 kilometre uzaklıkta Bozalan mevkiinde bulundu.
Narin'in Cesedini Dereye Atmıştı! İtirafçının Oğlu Konuştu: “Bu Saatten Sonra O İnsana ‘Baba’ Demem”
Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunması tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Küçük kızın cinayetine ilişkin başlatılan soruşturma tüm hızıyla devam ederken, yeni bir gelişme yaşandı. Milliyet'ten Çiğdem Yılmaz'ın haberine göre, Narin’i gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın oğlu Ferhat Bahtiyar, 'Babam aramalara katıldı, aileyle birlikte günlerce Narin’i aradı. Şoktayız ne diyeceğimizi bilemiyoruz' dedi.
Şehidin Adı, Dün Doğan Oğluna Verildi
Tunceli'de zırhlı askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan 34 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı'nın cenazesi, memleketi Isparta'da toprağa verildi. Şehidin dün dünyaya gelen erkek bebeğine 'Orhan Kağan' adı verildi.