Görüş Bildir
Neden Lüks Spor Araba Almamalısınız?
Ortalama fiyatı 200 bin euro olan Lamborghini Gallardo sahibi bir adam San Diego'da yağmur sularının biriktiği bölgeden geçmeye çalışıyor. Gayet normal ancak, biraz daha zorlasa araç suların içinde kaybolacak. Herhalde hiç kimse onca parayı verdiği böyle bir aracın bu muameleye maruz kalmasını istemez.
Oyuncu Remzi Evren Hayatını Kaybetti
Dizi ve sinema oyuncusu Remzi Evren (58), Üsküdar'daki evinde vefat etti. KOAH hastası olduğu öğrenilen Evren'in uykusunda kalp krizi geçirdiği belirtildi.Usta oyuncunun yakınlarından edinilen bilgiye göre Evren, Üsküdar Aziz Mahmut Hüdayi Mahallesi, Tahririye Sokak'taki evinde saat 13.00 sıralarında hayatını kaybetti.KOAH hastası olan Evren'in uykusunda kalp krizi geçirdiği öğrenildi. 2 kız çocuğu bulunan Remzi Evren'in öldüğünü öğrenen yakınları eve gelerek taziyede bulundu. Yakınları, oyuncunun ölümünden büyük üzüntü duyduklarını dile getirdiler. Üvey Baba, Kurtlar Vadisi Pusu, Karadayı, Behzat Ç. ve son olarak Muhteşem Yüzyıl: Kösem gibi önemli dizilerde oynayan Remzi Evren, Cem Yılmaz'ın 'Av Mevsimi' adlı sinema filminde de rol almıştı.DHA
Reklam
Reklam
Reklam
Ölünün Arkasından Konuşulmaz Ama; Nikola Tesla ile İlgili İnandıklarınızı Sarsacak Mitler
etiket
Tesla'nın ölüm yıl dönümü -7 Ocak-  idi. Gerçek bir bilim insanının, dahinin, mucidin...Fakat, ölümünden sonra maalesef onun zihninden çıkmayan şeyler bile sanki onunmuş gibi dillendirildi çokça. 'Eğer size birisi bir şeyi kimin icat ettiğini sorarsa ve siz o şeyi icat edenin kim olduğunu bilmiyorsanız Tesla icat etti deyin, büyük ihtimalle doğru cevap vermiş olursunuz. ' diye bir mit dolaşır ortalarda hep. Çoğu zamanda dillendirilir (ben de dahil). Fakat, ne kadar doğru diye kaçımız araştırmışızdır acaba?Belki 'ölünün arkasından konuşulmaz' ama; bu içeriğimizde Tesla'nın yaptıklarını/yapmadıklarını objektif bir bakış açısıyla inceledik.
Can ve Erdem İçin Nöbeti 'Kardeş Türküler' Devraldı
Tutuklu gazeteciler için başlatılan Silivri Cezaevi önündeki umut nöbetini Kardeş Türküler grubu, Öğretim Üyeleri Derneği üyeleri ve Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu devam etti. Yaşanan kötü günlerin bitmesini isteyen Kardeş Türküler grubu, Aşık Mahsuni’den ‘Dargın Mahkum’ türküsünü cezaevi önünde seslendirdi.
Otur ve Arkadaş Edin: Bir Top Havuzu ve Birbirini Tanımayan İki İnsan
Bir çoğumuz çocukluğumu da top havuzlarıyla baya bir haşir naşir olmuşuzdur. Soul Pancake iki yabancı insanı bir top havuzuna oturtup ne olacağını görmek istedi. Birbirlerini tanımayan insanlar burada oturup, yapmak istedikleri şeyler hakkında konuşuyorlar ve en azından bir ortak nokta bulmaya çalışıyorlar.
Reklam
Reklam
Bir Başyapıt Olan Forrest Gump Filminde Gizli 11 Önemli Amerikan Tarihi Olayı
etiket
Forrest Gump filmi ile bir nesil mükemmel oyunculuğun tanımını Tom Hanks'ten öğrendi. 1994 tarihli bu filmde; romantik, komedi, epik ve dramatik ögeleri bir arada buluyoruz. Bunun yanında da film esnasında adeta Amerika tarihine ışık tutacak cinsten detaylar mevcut. Bu detayların tümünün içinde de filmin kahramanı Forrest Gump'ı görmek ise filmin büyüsüne büyü katıyor. Gelin hep beraber bu tarihi dönüm noktalarının filmin içine nasıl işlendiğine bir göz atalım.
Reklam