Görüş Bildir
Oğullarına Gelin Adayı Bakan Annelerin 15 Ortak Özelliği
Birgün bir erkek sevgilisini annesiyle tanıştırmak istemiş. Fakat tüm arkadaşlarının davetli olduğu bir yemek düzenleyip, gelin adayını annesinin tahmin etmesini istemiş. Yemek bitip herkes evlerine dağıldıktan sonra annesine sormuş 'sence hangisi benim sevgilimdi' diye. Annesi de hemen kızıl olan demiş. Oğlu da 'nasıl bildin' demiş ve oldukça şaşırmış. Annesinin cevabı ise içeriğimizin özeti niteliğinde: 'çünkü hepsini sevdim ama bir tek o kızıl olana kanım kaynamadı'
Suudi Arabistan'dan İran'a Futbol Vetosu
Ülkeler arası yaşanan siyasi kriz futbola da yansıdı. Suudi Arabistan Futbol Federasyonu, milli ve kulüp takımlarının İran'da maç yapmayacağını açıkladı.
Reklam
Reklam
Sporun Manşetleri | 8 Ocak 2016
Spor gazetelerinin manşetlerinde ve gazetelerin spor sayfalarında bugün hangi haberler var? Spor manşetlerine 1 dakikada göz atın. İşte sporun gündemi…
Reklam
Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Kuvvetli Rüzgar Uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin büyük bir bölümünde genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu ve Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun yüksekleri ile İç Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların; Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şanlıurfa'nın kuzey ve doğu çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Diyarbakır'ın kuzey kesimleri ve Elazığ çevrelerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar, Erzurum'un güneyi, Ağrı, Şırnak, Hakkari, Bitlis, Muş, Bingöl, Tunceli çevreleri ile Van'ın güney kesimlerinde ise kuvvetli kar şeklinde olması bekleniyor.
Reklam
Reklam
Bin Euroya Bedelli Askerlik Meclis'te Kabul Edildi
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının askerliğini yerine getirmeleri için ödedikleri 6 bin euroyu bin euroya düşüren düzenlemenin de yer aldığı Askerlik Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı kabul edildi.
Reklam