Görüş Bildir
Yeni Başlayanlar İçin Netflix Nedir? Nasıl Çalışır?
Uzun zamandır konuşulan şey oldu ve Netflix, dünyaya açılma kararı aldı. Netflix, Türkiye’nin de dahil olduğu 130 ülkeye girdi. Güne bu haberle uyanıp 'Peki Netflix nedir?' diye soranlar ve sormaya çekinenler için Stuff konuyu özetledi...
17 Maddede Tanrıçaların Yarıştığı Tarihteki İlk Güzellik Yarışması
Yunan tanrıları ve tanrıçaları beğenilmeyi, onlara saygı duyulmasını, isimlerine kurbanlar verilmesini çok seviyorlar. İnanılmaz bir ego içerisindeler. Hatta bu yüzden sürekli birbirleriyle bir yarış içerisindeler. Bunun için insanlara da büyük acılar çektiriyorlar. Bunu da çoğu mitte görüyoruz zaten. Ama bu mitlerden öyle biri var ki, bunun sonucunda belki de mitolojinin en kanlısı denilebilecek savaş meydana gelmiş. Bu olay da üç tanrıçanın yarıştığı ilk güzellik yarışması...Kaynaklar: 1, 2, 3
Aman Dikkat! Boşanmaya Neden Olan 10 Büyük Hataya Düşmeyin
Eşiniz için fazla iyi olduğunuzu daha iyi bir eşi hak ettiğinizi mi düşünüyorsunuz? Bu bakış açısı zaman içinde hatalar yapmanıza ve ilişkinizin bitmesine neden olabilir. Eşinizin iyi yönlerine odaklanıp başınızı bulutlardan biraz indirirseniz, daha mutlu ve güvenli bir ilişki yaşayabilirsiniz.
Suudi Arabistan'dan İran'a Yalanlama: Büyükelçiliği Vurmadık
Yemen'in Başkenti Sana'daki büyükelçilik binasının Suudi Arabistan uçakları tarafından vurulduğunu öne süren İran konuyu Birleşmiş Milletler'e taşımaya hazırlanırken, Suudi Arabistan'ın mallarının ülkeye girişini yasakladığını duyurdu. Suudi Arabistan ise İran'ın büyükelçiliğinin vurulduğu iddialarını reddederek büyükelçilik çevresinde ya da yakınlarında hiçbir operasyon yapılmadığını açıkladı.
Reklam
TSK 'Ulusal Savunma Üniversitesi' Kuruyor
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) uzun süredir gündeminde tartıştığı Ulusal Savunma Üniversitesi'ni kurmaya hazırlanıyor. Bu amaçla Genelkurmay'dan bir heyet ABD’deki Savunma Üniversitesi'ni inceledi. Kurulacak üniversitede general ve amirallerin görev alanlarına ilişkin doktora ve doktora sonrası bilimsel eğitim yapması, sivillerden uzman yetiştirilmesi hedefleniyor. 
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Yasin Börü Davasında Üçüncü Duruşma Görüldü
Diyarbakır’da 6-7 Ekim tarihlerinde çıkan olaylarda Yasin Börü ve 3 kişinin öldürülmesi ve Yusuf Er’in yaralanması ile ilgili olarak 17’sı tutuklu 34 kişinin hakkında açılan davanın üçüncü duruşması sona erdi. Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesi, tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma 7 Mart tarihine ertelendi.
Reklam