Görüş Bildir
Milli Füze Savunma Sistemi 2026'ya Kaldı
Türkiye milli füze savunma sistemini 5-10 yılda kurabilecek. Meclis Savunma Komisyonu'na brifing veren Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir, kamuoyunda füze ihalesi olarak bilinen Türk Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistemi ihalesinin iptal edilme gerekçesini 'sürekli bağımlılıktan kurtulmak' olarak açıkladı.
Silopi'de Öldürülen 3 Kadının Cesedinde 19 Kurşun
Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde 3 gün önce öldürülen DBP Parti Meclisi üyesi Seve Demir ile Fatma Uyar ve Pakize Nayir'in otopsi raporu açıklandı. Rapora göre, 3 kadının cesedinde toplam 19 kurşun saptandı. Şırnak Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada ise 'Silopi'de 3 kadının infaz edildiği' yönünde çıkan haberler tamamen asılsız ve gerçek dışıdır denildi.
Reklam
Taylor Swift'ten Grammy Müzesinde Canlı 'Wildest Dreams' Performansı
Elinde gitarı ile solo bir performansa imza atan Taylor Swift 'Wildest Dream' şarkısını seslendirdi. Grammy Müzesi'nde sıkça canlı performanslara imza atan başarılı sanatçı geçtiğimiz aylarda da 'Out Of The Woods' şarkısını piyano başında seslendirmişti.
Dünyanın En Büyük Pitbullu: Hulk
Henüz 2 yaşında olmasına rağmen 80 kiloluk varlığı ile dünyanın en büyük pitbull köpeği olmaya aday. Ürkütücü görünümüne rağmen oldukça arkadaş canlısı ve sadık bir hayvan.
Reklam
Bir "Alfisti" Değilseniz Asla Bilemeyeceğiniz 26 Şey
etiket
Alfisti, yani Alfa Romeo sever olmak başka bir şeydir. Bir sese, bir ayrıntıya, bir görünüşe aşık olmak demektir. Dünyada sadece iki otomobil markası için var olan bir grubun üyesi olmanız demektir. Alfa Romeo, 1910 yılında İtalya'nın Milano şehrinde, Milano'lu Visconti ailesinin kurduğu bir otomobil üreticisidir. Evet, Alfa Romeo otomobil üretir gibi görünür ama o bir tutku inşa etmiştir.
Yılbaşı Gecesi Alev Alev Yanan The Adress Hotel'in Timelapse Olarak O Anları
Yılbaşı gecesi herkesin havai fişek gösterileri için etrafında toplandığı The Adress Downtown Hotel'in yaklaşık 20 katı yanmış ve 20'ye yakında yaralanan olmuştu. Böyle bir yangının yılbaşı gecesinde olması nedeniyle çokça mizahın döndüğü olayın görüntüleri timelapse olarak böyle kaydedildi.
Reklam
Demirören: "Futbol Playstation Oyunu Değildir, Hakemler de Hata Yapabilir"
TFF Başkanı Yıldırım Demirören Antalya'da düzenlenen Merkez Hakem Kurulu (MHK) Kış Semineri'nde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında hakemlerin arkasında olduğunu vurgulayan Demirören, 'Hakemlerimiz bir statta rehin alındı. Bu fotoğraf hepimizi çok üzdü. İnsanın olduğu yerde hata olur. Futbol, playstation oyunu değildir. Hakemler de hata yapabilir' ifadelerini kullandı.
Reklam
Galatasaray'dan Tahkim Kurulu'na Sert Tepki
Kadınlar Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe ile oynanan maçta uygunsuz lisansla oyuncu oynatma gerekçesiyle hükmen yenik sayılan Galatasaray karara itiraz etmişti. Tahkim Kurulu'ndan yapılan itiraza ret cevabı gelince Galatasaray cephesinden sert bir tepki geldi.
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
Ana akım televizyon kanallarının haberlerinde yer verilmeyen ya da yazılı basında okunma imkânı pek bulunmayan 'haberler'e göre, 'sokağa çıkma yasağının ve çatışmaların devam ettiği Şırnak'ın Cizre ilçesinde 28, Silopi ilçesinde 19 ve Diyarbakır'ın Sur ilçesinde üç kişinin cenazeleri hala defnedilemedi. 14 Aralık’tan bu yana Cizre ve Silopi’de ölen 47 kişiden 6’sının yasaktan dolayı hastaneye gidemedikleri için, kalanların ise atılan kurşun ya da şarapnel parçalarıyla hayatlarını kaybettikleri bildirildi.”Bu arada, “BBC Türkçe’den Hatice Kamer’in haberine göre Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ‘Gömüldü’ dediği üç aylık bebek Miray İnce’nin de aralarında bulunduğu 10’u çocuk, toplam 40 kişinin cenazesi Şırnak, Cizre ve Silopi devlet hastanelerinin morgunda bekletiliyor. Ancak hastanelerin morg kapasitesi dolduğu için, çatışmaların yoğun yaşandığı Silopi’nin Başak, Barbaros ve Nuh mahallelerinde bazı cenazeler evlerde ve camilerde bekletiliyor.”
Reklam
Paris'te Karakola Saldırı Girişimi
Charlie Hebdo kurbanlarını anma törenlerinin düzenlendiği Paris'in 18'inci bölgesinde elinde bıçakla bir polis karakoluna girmeye çalışan bir kişi polis tarafından vurularak öldürüldü. Saldırganın üzerinde patlayıcı süsü verilmiş malzemelerle düzenlenmiş intihar yeleği bulundu.
Reklam