Görüş Bildir
Beşiktaş 1-0 Gençlerbirliği
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının kapanış maçında Beşiktaş, Ankara ekibi Gençlerbirliği'ni konuk etti. Siyah-beyazlı takım 64. dakikada Mario Gomez'in attığı golle maçı 1-0 kazandı ve Fenerbahçe'nin 1 puan önüne geçerek liderlik koltuğunu geri kazandı.
AKP’li Vekil, İslam’ın Şartını 7’ye Çıkardı
etiket
AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde yayınlanan bir dergiye verdiği röportajda 'İslam'ın şartı 5 değil, 7'dir. İnsanın haddini bilmesi çok önemlidir. O yüzden haddini bilmek ve haddini bilmeyene haddini bildirmek şarttır' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Mesut Bakkal'dan Hakem Deniz Ateş Bitnel'e Destek
Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Bakkal, Galatasaray-Trabzonspor maçını yöneten hakem Bitnel'in eleştirilmesini doğru bulmadığını ve Bitnel'in kararlarının çoğunun doğru olduğunu savundu.
Reklam
Volkan Demirel: "Turu Geçip Geleceğiz"
Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, Perşembe günü oynanacak olan Lokomotiv Moskova maçı ile ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Başarılı file bekçisi Moskova’da turu geçip UEFA Avrupa Ligi’nde yollarına devam edeceklerini söyledi.
Reklam
Arsene Wenger: "Barcelona Mükemmel Değil"
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur maçında Barcelona ile eşleşen Arsenal'in menajeri Arsene Wenger, hiçbir takımın mükemmel olmadığını ve kritik maçta Barcelona'ya karşı tüm şanslarını deneyeceklerini söyledi.
Rihanna ve Drake'in Merakla Beklenen Yeni Klibi "Work" Yayınlandı
Ünlü Amerikan şarkıcıları Rihanna ve Drake, yeni klibi Work yayınlandı. 'Work' isimli parça, Drake ve Rihanna’yı üçüncü kez bir araya getirmiş oluyor. 2010’da piyasaya sürülen “What’s My Name” ve 2011’de yayınlanan “Take Care” ikiliyi bir araya getiren diğer iki şarkıydı.
Reklam