Görüş Bildir
Haberler
Cinsel Alışkanlıklarına Göre Hangi Millettensin?

etiket Cinsel Alışkanlıklarına Göre Hangi Millettensin?

Her milletin insanı farklı tabii. Bakalım sen hangisine yakınsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek teste başlayalım.

2. Ne kadar sıklıkla orgazm oluyorsun?

2. Ne kadar sıklıkla orgazm oluyorsun?

3. Yatakta ne kadar "Yaramaz" olabilirsin peki?

3. Yatakta ne kadar "Yaramaz" olabilirsin peki?

4. Diyelim ki bir iş arkadaşından hoşlanıyorsun ve onun da senden hoşlandığına dair sinyaller aldın. Ne yaparsın?

5. Issız bir adaya düşsen, masturbasyon yapmadan kaç gün dayanabilirsin?

5. Issız bir adaya düşsen, masturbasyon yapmadan kaç gün dayanabilirsin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Son olarak partnerini ne kadar sıklıkla geri çeviriyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Alman çıktı!

Alışkanlıkların da gösteriyor ki senin için doğru çıkması gereken cevap Almanya'ymış! Yüksek dönemlerin ve alçak dönemlerin olmuyor senin, dengede tutmayı biliyorsun. Ama bazı zamanlar, durumlar da uygunsa öyle bir dağıtıyosun ki... Böyle anlarda sınırların resmen yok! Ne zaman stabil, ne zaman yüksek olacağını çözenler için büyük bir nimetsin!

Yunan çıktı!

Senin cinsel iştahın resmen mitolojik! İşte bu yüzden Yunanistan kadar uygun başka bir ülke göremiyorum senin için. Ege denizinin verdiği rahatlık, tavır seni her zaman duygusal, romantik bir partner olmaya itiyor. Fantezi konusunda ustalık durumu söz konusu...

İngiliz çıktı!

Cinsel alışkanlıklarına göre çıktığın ülke İngiltere! Gizli, düzeyli ve romantik bir yapın var. Rahatlamak için yaptıkların, çalışırken yaptıkların hepsi birbirinden farklı ve hepsi birbirinden sofistike. Sen sohbet etmeyi ön sevişme gibi gören tiplerdensin. İngiliz çıkmana şaşmamalı...

Brezilya çıktı!

Verdiğin cevaplara göre alışkanlıklarına göre Brezilyalılar gibisin! Tutku ve enerji tam olarak seni yansıtan 2 kelime. Dışadönük sosyal yapın, hobilere ve kendini geliştirmeye yönelik yeteneğin sayesinde her zaman pozitif bir tavırda oluyorsun. Bu da seninle birlikte olanların hem cinsel hayatına, hem de romantik hayatına büyük bir etki bırakıyor.

İtalyan çıktı

Ciao bella! Alışkanlıklarına göre İtalyan olman senin ne kadar romantik, ne kadar tutkulu olduğunun göstergesi. Yatakta da göstereceğin aynı tavır seni zaten çok farklı bir çıtaya çekmiştir. Eminiz.

Fransız çıktı!

Voulez-vous coucher avec moi ce soir? Cinsel alışkanlıklarına göre sana uygun ülke Fransa! Sofistike, açık görüşlü ve romantik bir karakter olduğun da buradan belli. Yatakta da belki biraz eski kafalısın, ama kaliteli bir klasik film gibi olduğun sürece herkes sana bayılmaya devam edecek sonuçta. Böyle de bir şey var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
549
343
249
129
125
73
65
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hera

Alman çıktı! Ya beni hangi test olursa olsun alman yapmayın ya. Böyle bir millet yok. Mizah desen yok, eğlence desen yok hep disiplin , hep ciddiyet.

MethodMan

italyan cıktı romantik diyor Türk cıkan varmı abaza felan yazıyodur kesin amk 😂😂😂

peqomon

Türk üm elhamdülillah, cinsel tercihlerim milliyetimi değiştiremez saçma sapan içerik yapmayın