Görüş Bildir
Galatasaray 1-1 Lazio
UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda temsilcimiz Galatasaray, İtalya Serie A takımlarından Lazio'yu Türk Telekom Arena'da konuk etti. Sabri Sarıoğlu'nun 12. dakikada attığı gole Lazio 21. dakikada Milinkovic ile karşılık verdi. İkinci yarı başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi. Bu skorla Galatasaray tur şansını İtalya'ya bıraktı. Rövanş 25 Şubat Perşembe günü oynanacak.
Rusya'dan Esad'a 'Tavsiyemize Uyun' Çağrısı
Rusya'nın BM'deki Daimi Temsilcisi Çurkin, Şam yönetiminin Kremlin'in tavsiyelerine uyması gerektiğini söyledi. Çurkin, 'Esad'ın, zafer kazanıncaya kadar savaşmaya devam edecekleri yönündeki açıklaması, Rusya'nın diplomatik çabalarıyla uyuşmuyor' dedi
Brüksel'deki Liderler Zirvesi'nden Ortak Türkiye Mesajı
Avrupa Birliği’nin iki gün sürecek liderler zirvesi bugün Belçika’nın başkenti Brüksel’de başlıyor. Üye devlet ve hükümet başkanlarının gündeminin ilk sırasında sığınmacı krizi yer alacak. Liderler zirvenin başında Ankara'daki terör saldırısını 'güçlü şekilde' kınadıklarını açıkladı. Yapılan ortak açıklamada, 'Terör eylemleri, kimden ve nereden gelirse gelsin kabul edilemez. AB ve üye devletler, ortaklarla işbirliği içinde bu belaya karşı çabaları hızlandıracak' denildi.
Jenni Chang ve Lisa Dazols: Dünyada LGBT Hayatı Nasıl?
San Fransisco'da yaşayan eşcinsel çift, Jenni Chang ve Lisa Dazols için tercih ettikleri hayatı yaşamak nispeten dünyanın geri kalanına göre daha kolay olmuş. Dünya turuna çıkan çift 'Süper Eşcinseller' olarak adlandırdıkları olağanüstü şeyler yapan LGBT bireylerini aradı. Afrika, Asya ve Güney Amerika'da toplam 15 ülkede Süper Eşcinselleri bulan ikiliden dünyanın geri kalanındaki LGBT hayatlarını dinliyoruz.
Reklam
Davutoğlu: 'YPG Ülkemizi Hedef Almaktadır'
Başbakan Davutoğlu Twitter mesajlarında,'Saldırıyı gerçekleştiren YPG, bölücü terör örgütünün bir parçasıdır, uzantısıdır, birlikte hareket etmektedir, ülkemizi hedef almaktadır' dedi. 
Reklam
Galatasaray Odeabank 73-74 Banvit
Bursa'da TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanan ve nefesleri kesen çeyrek final maçında Galatasaray Odeabank'ı son saniye üçlüğü ile 74-73 mağlup eden Banvit, adını yarı finale yazdırdı. Banvit, yarı finalde Darüşşafaka Doğuş'un rakibi oldu.
Reklam
Reklam
Hepsi Birbirinden Güzel Freestyle Penaltı Atışları
Aşırı iyi futbol hareketleri ile Youtube'da öne çıkan F2Freestylers ekibinden freestyle penaltı atışları. Hiç beklemediği anda gelen topla şaşkına dönen kaleci ve muazzam atışlar yapan adamın o anlarını izliyoruz.
Zihinsel Engelli Çocuk Ailesi Tarafından Ayağından İple Sokağa Bağlandı
Şanlıurfa Siverek'te zihinsel engelli bir çocuğun ailesi tarafından ayağından iple kapı önüne bağlanması tepki topladı. Medyaya yansıyan olay sonrası açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı engelli çocuğun kayıp olduğunu bildirdi. Bakanlık, üvey annesi, babası ve kardeşleriyle yaşayan çocuğun bulunduğunda koruma altına alınacağını açıkladı.
Reklam
Ankara'nın 'Gar Katliamı'ndan Bu Yana Emniyet Müdürü Yok
Başkent Ankara'da 28 kişinin yaşamını yitirdiği, bombalı araçla düzenlenen intihar saldırısı, güvenlik ve istihbarat açığını bir kez daha ortaya koydu. Diğer bir soru işareti ise Ankara Tren Garı Meydanı'ndaki patlamadan sonra görevinden alınan Emniyet Müdürü Kadri Kartal'ın yerine atama yapılmamış olması.
Reklam