Görüş Bildir
Hayatınızı Birlikte Geçirmek İstediğiniz İnsanı Bulduğunuzda Bir Önemi Kalmayan 9 Şey
Ruh eşinizi bulmak tarif edilebilir bir duygu değildir; tamamıyla anlayabilmek için bu durumu deneyimlemiş olmanız gerekir. Önceden size önemli gelen pek çok şey artık gülünç görünmeye başlar. Onu bulduğunuzda, onunla ilgili her şey ama her şey size özel ve çekici gelir ve aşkla ilgili önceden bildiğinizi sandığınız şeylerin ne kadar yanlış olduğunu fark edersiniz. İşte doğru insanı bulduğunuzda sizin için artık bir önemi kalmayan 9 şey:
Garajdan Zirveye Tırmanan Marka: Apple 40 Yaşında
ABD merkezli teknoloji devi Apple, kuruluşunun 40’ncı yılını kutluyor. Sürekli yeni buluşlar sayesinde dünyanın en etkileyici şirketi haline gelen Apple, bundan 40 yıl önce, 1 Nisan 1976 tarihinde kuruldu.
Eski Sevgililerini Kıskandırmak İçin Çılgınca Şeyler Yapan İnsanlardan 15 İtiraf
İnsanların ayrılık acısıyla baş etmek için yaygın olarak tercih ettikleri iki yol var: Birincisi, evde oturup ağlamak, diğeri ise içlerini biraz rahatlatmak için ayrıldıkları sevgililerini kıskandırarak intikam almaya çalışmak. Derin ve karanlık sırlarınızı anonim olarak yayınlamanıza izin veren Whisper isimli uygulama, kullanıcılarından eski sevgililerini kıskandırmak için çaresizce başvurdukları çılgınca yöntemleri paylaşmalarını istemiş. İşte sonuçlar:
Reklam
Şangay'ı Troll'leyen Gençten Çin'de Demba Ba Çıkartması
Şangay'ı troll'lemesi ile tanıdığımız Can Akkılınç isimli genç bu defa da Çin'de bulunan Demba Ba'ya bir çıkarma yaptı. Instagram hesabından eğlenceli videolar paylaşan, Can Akkılınç(Canjevo)'ın Demba Ba ile yaşadığı eğlenceli 2 dakikasını izliyoruz.
Reklam
Neden Kahve İçtiğimizde Kendimizi Daha Dinç Hissederiz?
Özendirici etkileri sayesinde kahvenin neden dünya üzerinde petrolden sonra 2. en çok alınıp satılan mal olduğunu anlamak kolay. Örneğin, kahve yoğun günlerimizde bizim uyanık ve hareketli olmamızı sağlar. Peki bu nasıl işe yarar? Kahve bizim beynimizi tam olarak nasıl etkiler?Türkçe altyazı seçeneğini seçmeyi unutmayın!
Reklam
Testi Adım Adım Çöz ve Antik Çağların En Büyük Savaşını Kazanabilecek misin Gör!
etiket
Günümüzden 250 milyon yıl geriye gidiyoruz. Daha dinozorların bile ortada gözükmediği bu zaman diliminde, kıtaların bile ayrılmadığı bir dönemde, günümüzdeki insanların ortaya çıkmasına milyonlarca yıl varken yaşamış olan üst düzey teknolojiye sahip, gizemli ilk insanlık medeniyetleri, tarihin ilk ve en büyük savaşıyla karşı karşıya. Tek kıta, 4 ülke! Bakalım ait olduğun medeniyeti tüm dünyaya egemen olmayı başarmış tarihteki ilk ve tek uygarlık haline getirebilecek misin? Meydan senin!
Reklam
Minik Oğlu ile Spor Yapan Annenin İçinizi Isıtacak 10 Videosu
Sağlıklı ve güzel bir vücuda sahip anne bunu korumak için yaptığı spor hareketlerine çocuğunu da dahil edince ortaya çoook güzel görüntüler çıkıyor. Minik çocuk ise henüz çok küçük olmasına rağmen artık alışmış durumda ve yer yer de hareketlere eşlik ediyor.
Reklam
Annelerin Tamamının Hem Katılıp Hem Bayılacağı 12 Nokta Atışı Karikatür
etiket
Her yeni doğum yapmış kadının bileceği gibi, annelik kolay değil. Bebeğinizle ilgilenmek oldukça zaman alıyor ve yorucu. Her şeye rağmen bu sevimli şeylere sahip olmak harika! Alison Wong bu çizimlerinde anneliğin eğlenceli tarafını ele almış. Bu çizimlerdeki komik anların sizleri de güldüreceğinden eminiz! 👩‍👩‍👧 👶  ❤️
Reklam