Görüş Bildir
Haberler
İfade Veren Ahmet Kural'dan İlk Açıklama: 'Haksız Olmak, Haksızlığa Uğramaktan Daha Acıdır'

etiket İfade Veren Ahmet Kural'dan İlk Açıklama: 'Haksız Olmak, Haksızlığa Uğramaktan Daha Acıdır'

Batuhan
05.11.2018 - 15:47 Son Güncelleme: 05.11.2018 - 16:22

Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı alınan Ahmet Kural, İstanbul Adliyesi'ne giderek ifade verdi. Kural, adliye çıkışı yaptığı açıklamada, 'Asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, müzisyen Sıla Gençoğlu'nun, oyuncu Ahmet Kural'dan şikayetçi olması üzerine başlattığı soruşturma devam ediyor.

Ahmet Kural öğlen saatlerinde adliyeye geldi 🎥

Adliyenin C blokundaki avukat girişinden içeri alınan Kural, avukatı ve yanlarındaki 2 kişiyle soruşturma savcısının bulunduğu 6. kata çıktı.

Adliyenin C blokundaki avukat girişinden içeri alınan Kural, avukatı ve yanlarındaki 2 kişiyle soruşturma savcısının bulunduğu 6. kata çıktı.

Adliyedeki gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Kural, çıkışta kapıdaki gazetecilere kısa bir açıklama yaptı

Adliyedeki gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Kural, çıkışta kapıdaki gazetecilere kısa bir açıklama yaptı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ahmet Kural: 'Türk adaletine güveniyorum' 🎥

'Sıla Hanım'ın avukatıyla ilgili İstanbul Barosu'na şikâyette bulunacağız'

'Sıla Hanım'ın avukatıyla ilgili İstanbul Barosu'na şikâyette bulunacağız'

Kural'ın avukatı Sibel Aydın, şunları söyledi:

'Günlerdir yaratılan manipülasyon sürecinde ben ısrarla müvekkilimin henüz ifade vermediğini, tek bir tarafın ifade verdiğini ısrarla belirtmiştim. Müvekkilimin talebiyle biz yaşanılan bu olayı hiçbir şekilde kamuoyuyla paylaşmama kararı aldık. Sadece yargı mercilerine ifade vereceğimizi söyledik. Biz şu anda sayın savcıya ifademizi verdik. Müvekkilim ifadesinde olayın bütün ayrıntılarını anlatmıştır. Toplum tek taraflı bilgilendirilmiş ve farklı bir algı yaratılmıştır. Bu ifadesinden de açık bir şekilde anlatılacaktır. Şunu özellikle söylemek istiyorum herkese adil yargılanma hakkı ve savunma hakkını, herkesin farkında olması gerekiyor. Bunun aksini davranan insanlarla ilgili, şahıslarla ilgili suç duyurusunda bulunacağım. Özellikle Sıla Hanım'ın avukatıyla ilgili İstanbul Barosu'na şikayette bulunacağız. Bunun dışında müvekkilimin bu süreçte ve ilerleyecek süreçte kişilik haklarına zarar verecek olan herhangi bir asılsız iddia, itham, iftira ve hakaret nedeniyle uğrayacağı her türlü konuda, her türlü kişi hakkında yarından itibaren yasal sürece başlayacağız.'

Müzisyen Sıla Gençoğlu darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit suçlamasıyla Ahmet Kural’dan şikâyetçi olmuştu.

Gençoğlu, avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda 'müşteki' sıfatıyla ifade vermişti.

Kanal D Haber'e konuşan Ahmet Kural ise iddiaları reddetmişti.

Ünlü oyuncu yaptığı ikinci bir açıklama ile şiddet iddialarını reddetmeyi sürdürmüş yaşananları "ağır tahrik içeren konu üzerinden başlayan, yüksek sesli karşılıklı kinci tartışma esnasında yaşanan itişme" olarak tanımlamıştı.

Ahmet Kural 2 Kasım Cuma günü şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
514
256
140
42
37
16
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bucky B

Ben mahkeme karar vermeden kim suclu kim sucsuz bilgisayarimin basinda oturup cozebilirim. Zaten mahkemeler karakollar bosuna kurulmus. Sila bir sey idda etm... Devamını Gör

Sıla haklıymış Ahmet haksızmış falan geçtim bunları bildiğin alkışlamak için insanlar adliyeye gitmiş lan. Oğlum siz manyak mısınız amk hiç mi işiniz gücünüz... Devamını Gör

gaydırı guppak

ironik olan ahmet kuralı bir bayan avukatın sılayı ise bir erkek avukatın savunuyor olması

vemrv

Okurken aklımdan geçen tam olarak buydu.Ama bıktık yani kim ne bok yediyse yedi bu kadar gündemde kalmasının sebebi ünlü olmaları mı?Kaç tane can yitti gitti... Devamını Gör