Görüş Bildir
Yüzde 25 Artış Sınırında Tartışmalar Sürerken Kiralarda Düşüş İçin Yapılması Gerekenler Neler?
Ev fiyatlarındaki artış barınma krizine doğru yol alıyordu ancak alım gücünün düşmesi, faizlerin yükselmesiyle sorun doğal akışında çözüm bulmasa da sakinleşti. Ev fiyatlarında ve kiralarda artış frene bassa da sorunlar ve arz-talep dengesi henüz çözülmedi. Piyasada normalleşme için düzenlemelere yönelik önerilerde ilgi çekiyor. İşte kiraların düşmesine yönelik 7 öneri.
Reklam
Dünya Avrupa Güzeli Elmas Yılmaz, "Kraliçe" Olan 2 Çocuk Annesini Paylaştı: Demet Akalın Tepki Gösterdi
Best Model Türkiye yarışmasında 'Best Smile' güzeli seçildikten sonra birincinin önceden belli olduğunu ve yarışmacılara ahlaksız tekliflerde bulunulduğunu ifade eden Elmas Yılmaz, 2024 World Miss Europe yarışmasında Türkiye'yi temsil etmişti.Lübnan’da düzenlenen güzellik yarışmasında bir ilke imza atan temsilcimiz Dünya Avrupa 1. Güzeli seçildi. 'Miss Europe' unvanı kazanan Yılmaz, 'Kraliçe' unvanı alan Rus yarışmacı hakkında bir paylaşımda bulundu. Söz konusu paylaşımın yanlış anlaşılmasından sonra Demet Akalın ve sosyal medya kullanıcılarından Rus yarışmacıya tepki geldi.
Reklam
Bağımsız İstanbul Belediye Başkan Adayı 'İnternetçi Abi' Taylan Yıldız'ın Kent Lokantası Açıklaması Olay Oldu
İyi Parti kuruluşunda Genel Başkan Yardımcısı olan Dr. Taylan Yıldız, 2019 seçimlerinde de İstanbul Belediyesi'nde Belediye Meclis Üyesi olmuştu. İstanbul metrolarına internet getirmesiyle gençler arasında 'internetçi abi' unvanını kazanan Yıldız, 2024 Mart seçimlerinde de İstanbul'dan Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldu. Yıldız, katıldığı bir yayında İBB'nin Kent Lokantalarına yönelik eleştirisiyle gündem oldu.
Reklam
Reklam
Reklam
24 Şubat Cumartesi Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.İşte 24 Şubat Cuma akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Temmuz Ayında Son Bulacaktı: Bakan Tunç Açıkladı 'Kira Artışında Yüzde 25 Zam Sınırı Uzatılacak mı?'
etiket
Son yıllarda kiracı ve ev sahiplerinin gündeminden düşmeyen 'yüzde 25 sınırına' ilişkin açıklama, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan geldi. Temmuz ayında son bulacak uygulamanın bir kez daha uzatılıp uzatılmayacağı tartışılıyordu. Bakan Tunç, katıldığı televizyon programda kiralarda yaşanan fahiş fiyat artışının önüne geçmek için uygulanan yüzde 25 sınırlamasına ilişkin açıklamada bulundu. İşte detaylar...
Reklam