Görüş Bildir
Bakan Yerlikaya Yeni Operasyonu Duyurdu: 'KAFES-46' Operasyonlarında 3 Ayrı Organize Suç Örgütü Çökertildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa’da eş zamanlı olarak düzenlenen 'Kafes-46” operasyonlarında; elebaşılığını Bülent Çetkin’in yaptığı Organize Suç Örgütü, elebaşılığını Osman Deliçay’ın yaptığı Organize Suç Örgütü ve elebaşılığını Muhammet Tayyar Türkeş’in(Yurtdışı firar) yaptığı 3 ayrı Organize Suç Örgütü çökertildiğini açıkladı.
İstanbul’da Havalar Isınıyor, Hava Kalitesi Düşüyor!
İstanbul'da hava sıcaklıklarının yükselişi, hava kalitesinin düşüşüyle doğru orantılı bir şekilde ilerliyor. Baharın tatlı esintisiyle birlikte Libya'dan gelen sıcak rüzgarlar, hava sıcaklığını yükselterek, adeta baharın habercisi olacak. Ancak bu durum, hava kalitesinin düşmesine de sebep olacak. Meteoroloji uzmanlarından alınan bilgilere göre; hava sıcaklığının yükselmesiyle birlikte baharın keyfini çıkaracağız fakat maalesef soluduğumuz hava, beklenen temizlikte olmayacak.
Reklam
23 Şubat Cuma Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.İşte 23 Şubat Cuma akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam