Görüş Bildir
Tabelalar Peş Peşe Değişti: Akaryakıta Çifte İndirim Yapıldı! Benzin ve Motorine İndirim Geldi!
Türkiye Cumhuriyeti Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) akaryakıt fiyatlarına ilişkin beklenmedik bir açıklamada bulundu. Döviz kuru ve Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalardan doğrudan etkilenen akaryakıt fiyatlarına bu kez indirim geldi. Üstelik benzin ve motorine peş peşe üç indirim yapıldı. İndirimli fiyatlar gece yarısından itibaren pompaya yansıdı. Peki, motorine ne kadar indirim geldi? Benzin fiyatları ne kadar düştü? Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar oldu?  İşte, 22 Şubat Perşembe günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Murat Kurum Depremde Vefat Edenler Hakkında Söylediklerini Hatırlatan Muhabire Çok Sinirlendi
Cumhur İttifakı'nın İstanbul'daki temsilcisi Murat Kurum, Sözcü TV'nin muhabirine oldukça keskin bir yanıt verdi. Kurum, depremde yaşamını yitiren kişi sayısı hakkındaki beyanı üzerine gelen bir soruya, 'Aynı yayında, bir yüzyıl içinde Kahramanmaraş depremlerinde 53 bin vatandaşımızın ve toplamda 130 bin kişinin hayatını kaybettiğimizi belirttik. Daha fazla kişinin ölümü sizi memnun mu ediyor? Bu nasıl bir mantıktır?' şeklinde cevap verdi.
Reklam
Reklam
21 Şubat Çarşamba Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.İşte 21 Şubat Çarşamba akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Emekli Maaşı Arttı Promosyonlara Düzenleme Geldi! Peki En Yüksek Emekli Maaş Promosyonu Veren Banka Hangisi?
Emekli maaşlarındaki artış bankaları harekete geçirdi! Bankaların 'Emekli Maaş Promosyon' kampanyalarına gelen Şubat düzenlemesinin ardından promosyon ödemelerinin tutarları da belli oldu! Vatandaşlar ise yeni kampanyalardan yararlanmak isterken süresi dolmayan banka sözleşmelerini fesih etme yolunu aramaya başladı. Peki, sözleşme değiştirmek mümkün mü? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En çok emekli promosyonunu veren banka hangisi? Garanti, Yapı Kredi, Ziraat, Denizbank, Akbank, İş Bankası emekli promosyonları...İşte, banka banka emekli nakit promosyon kampanyaları...
Reklam
Reklam
Feyza Altun'un Polisler Geldiğinde Rakı İçtiğini Söyleyen Fatih Altaylı Olayın Yanlış Yere Çekildiğini Söyledi
Feyze Altun'un yapmış olduğu paylaşımın ardından gözaltına alınması sosyal medyada büyük bir gündem oluşturdu biliyorsunuz ki. Diğer bir yandan gündemin en yakın takipçilerinden Fatih Altaylı, yayınladığı videoda Feyza Altun'un polisler geldiğinde rakı içtiğine dair ifadelere yer vermişti. Feyza Altun durumun gerçeğini açıkladıktan sonra, Altaylı'dan da yeni açıklama geldi.
Reklam
Abdurrahman Dilipak’ın 15 Temmuz İddiaları: “4 Ay Önceden Darbeyi Haber Veren Kişiyle Konuştum”
Gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak’ın, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili sözleri tartışılmaya devam ediyor. Dilipak, hükümetin darbe girişimini 4 ay önceden bildiğini ifade etmişti ve MHP lideri Devlet Bahçeli meclis kürsüsünden Dilipak ile ilgili ağır sözler kullanmıştı. Abdurrahman Dilipak, bugün katıldığı bir yayında 15 Temmuz ile ilgili iddialarının arkasında durdu.
Reklam