onedio
Soylu: 'Bizi Cinsiyetsizleştirip, LGBT Yapacaklarmış'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Bizi cinsiyetsizleştirip, LGBT’yi yapacaklarmış. Sen çok istiyorsan kendi yakınlarından başla. Sen bu milletin ahlakıyla neden uğraşıyorsun. Kılıçdaroğlu sana istikamet vereyim. İlla yürüyeceksen evlatlarını terör örgütü PKK’dan almak isteyen HDP il binası önünde bekleyen Diyarbakır annelerinin yanına yürü,' dedi.
Reklam
'Dezenformasyon' Yasası: Sadece Paylaşan Değil, Retweet Eden ve Beğenen de Yargılanabilecek
AKP ve MHP tarafından hazırlanan adına da 'dezenformasyon yasası' denilen teklifin önümüzdeki hafta TBMM Genel Kurulu'na gelmesi bekleniyor. 'Yanıltıcı bilgiyi yayma'yı suç kapsamına alan teklif, bir yıldan üç yıla kadar da hapis cezası öngörüyor.Düzenlemeyi eleştiren siber haklar uzmanı Prof. Dr. Yaman Akdeniz, teklifin yasalaşması halinde binlerce kişinin sosyal medya paylaşımları nedeniyle yargılanabileceğini söylüyor. Akdeniz'e göre keyfiyete izin veren bu düzenleme, seçimlere hazırlanan Türkiye'de yeni bir 'korku iklimi' oluşturacak.
Reklam
Reklam
LGBTQ+ Bireylerin 'Normal' Olmadığını Söyleyen Yazar, Size Kendinizi Cahiliye Devri'nde Hissettirecek
Sevda Türküsev'i belki duymuşsunuzdur. Kendisi iletişim uzmanı ve yazar. Onu pek bilmeseniz de gündeme bomba gibi düşen tartışmalı tweetlerinden mutlaka birine denk gelmişsinizdir diye düşünüyoruz. Sevda Türküsev şimdi de LGBTQ+ bireyler hakkında attığı tweet ile tartışmalara yol açtı.'2022 yılında uğraştığımız şeylere bak...' diye isyan etmemize sebep olan tweet'i birçok kişinin de tepkisini çekti. Hadi gelin detaylara hep birlikte bakalım.
İSPARK Ücretlerine Yüzde 100 Zam
İSPARK ücretlerine neredeyse yüzde 100 zam yapıldı. Daha önce 25 lira olan tam gün ücreti bazı yerlerde 50 lira bazı yerlerde de 60 lira oldu.
Reklam
Reklam
Tacizciye Meydan Dayağı: Polis Yabancı Uyruklu Mülteciyi Zor Kurtardı
etiket
Antalya’nın Manavgat ilçesinde, yurda kaçak yollarla giriş yaptığı ortaya çıkan bir kişiye, genç kızın fotoğraflarını çektiği için çevredekiler tarafından meydan dayağı atıldı. Polis, tacizciyi vatandaşların elinden zor kurtarırken, şüphelinin tedavi sonrasında sınır dışı edileceği öğrenildi.
Reklam